راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

دستگیری قاتل فراری در مشهد پس از تعقیب‌وگریز هشت‌ساعته + عکس

  • کد خبر: ۲۴۴۸۹۹
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
  • ۱
دستگیری قاتل فراری در مشهد پس از تعقیب‌وگریز هشت‌ساعته + عکس
کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد در جدالی خطرناک با اژد‌های سیاه، موفق شدند متهم‌به‌قتل فراری را در تعقیب‌وگریز حدود هشت‌ساعته دستگیر کنند و به مشهد بازگردانند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد در جدالی خطرناک با اژد‌های سیاه، موفق شدند متهم‌به‌قتل فراری را در تعقیب‌وگریز حدود هشت‌ساعته دستگیر کنند و به مشهد بازگردانند.

شب دوشنبه گذشته جوان هجده‌ساله‌ای در بولوار امت مشهد، دست به چاقو برد و در میان خشمی دلهره‌آور، مرد ۳۲ساله را نقش بر زمین کرد. دقایقی بعد و با فرار ضارب از صحنه حادثه، پیکر خون‌آلود «علی-ش» به بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد انتقال یافت، اما تلاش کادر درمانی برای نجات وی بی‌فایده بود و او بر اثر عوارض ناشی از اصابت تیغه چاقو به قفسه سینه، جان خود را از دست داد.

طولی نکشید که با گزارش این جنایت هولناک به قاضی ویژه قتل عمد، تحقیقات قضایی در این باره آغاز شد و گروهی از افسران زبده دایره قتل عمد پلیس آگهی نیز با دستور سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) در کنار مقام قضایی قرارگرفتند. این گونه بود که بررسی‌های تخصصی نشان داد متهم به قتل فراری جوان ۱۸ ساله‌ای به نام «سجاد» است که به خاطر بروز اختلافات خانوادگی داماد خاله اش را هدف ضربه چاقو قرارداده است.

با توجه به اهمیت ماجرای این پرونده جنایی و با دستورات قاطع قاضی «وحید خاکشور» تحقیقات علمی و تخصصی گسترده‌ای برای شناسایی مخفیگاه متهم به قتل فراری آغاز و مشخص شد که وی به مکان نامعلومی گریخته است.

به همین دلیل پیگیری این پرونده به گروهی از کارآگاهان با تجربه آگاهی به سرپرستی سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمد آگاهی) سپرده شد و رصد‌های اطلاعاتی با بهره گیری از تجهیزات و فناوری‌های نوین پلیسی در حالی ادامه یافت که سرهنگ مهدی سلطانیان (جانشین پلیس آگاهی خراسان رضوی) بر این عملیات نظارت مستقیم داشت. دقایقی بعد ردزنی‌های فنی نشان داد که متهم ۱۸ ساله از مشهد خارج شده و در حال عبور از استان خراسان شمالی به سوی تهران است.

دستگیری قاتل فراری در مشهد پس از تعقیب‌وگریز هشت‌ساعته + عکس

اگر چه بلافاصله تصویر و مشخصات متهم در اختیار مراکز انتظامی قرارگرفت، اما کارآگاهان با تجزیه و تحلیل‌های کارشناسی و با نظر سرهنگ شفیع زاده، تصمیم گرفتند تا خود وارد جدال با اژد‌های سیاه جاده شوند. این گونه بود که گروه منسجم کارآگاهان پدال گاز خودروی سمند را فشردند و به طرف جاده شمالی کشور به راه افتادند. آن‌ها اژد‌های سیاه جاده را زیر چرخ‌های خودرو جا می‌گذاشتند و چنان برای رسیدن به متهم به قتل فراری تلاش می‌کردند که هر لحظه امکان داشت در شعله‌های آتشی فرو بروند که با سرعت چرخ‌ها از دهان اژد‌ها بیرون می‌زد!

این جدال خطرناک به فاصله ۱۳۰ کیلومتری از متهم رسیده بود، اما آن‌ها باید این ماموریت را به پایان می‌رساندند. عقربه‌های ساعت بامداد دوشنبه را نشان می‌داد، اما خواب به چشمان کارآگاهان نمی‌آمد. گروهی از کارآگاهان نیز از طریق دوربین‌های ترافیکی چشم به نیرو‌های عملیاتی دوخته بودند و مسیر حرکت متهم را لحظه به لحظه گزارش می‌دادند. بالاخره هوا گرگ و میش شد و هرکدام از کارآگاهان به نوبت پشت فرمان سمند قرار می‌گرفتند ولی خوابی در کار نبود. چشم‌های آنان زیر نور چراغ خودرو، اژد‌های سیاه را می‌پایید تا این که بالاخره به کمین گاهی در نزدیکی گالیکش رسیدند. آن‌ها می‌دانستند از متهم فراری عبور کرده اند بنابراین خیلی زود نشانه‌ها و علایم «ایست وبازرسی» را در وسط جاده قراردادند جایی که هیچ خودرویی مسیر عبور دیگری نداشت. آن‌ها ۲ اتوبوس را کنار کشیدند و بازرسی کردند، اما هیچ فردی با مشخصات متهم فراری درون اتوبوس نبود. نگرانی در چشمان کارآگاهان موج می‌زد که یکی از آنان با کارشناسان فنی در مشهد تماس گرفت، اما او آرامش را به قلب کارآگاهان بازگرداند، متهم فراری درون سومین اتوبوس عبوری نشسته بود که همرنگ اتوبوس دوم بود. طولی نکشید که در سحرگاه روزگذشته اتوبوس گرگان وارد کمین کارآگاهان اعزامی از مشهد شد. وقتی سرهنگ نجفی و سروان منفرد قدم در داخل اتوبوس گذاشتند، ناگهان با متهم فراری چشم در چشم شدند، اما او بلافاصله نگاهش رااز کارآگاهان دزدید و ازشیشه اتوبوس به بیرون نگاه کرد. در این هنگام کارآگاه بالای سر او قرارگرفت و دستبند‌های آهنین را بر دستانش حلقه زد. «سجاد-ش» که دست و پایش به لرزه افتاده بود سعی می‌کرد به کارآگاهان ثابت کند که او را به اشتباه دستگیر کرده اند، اما تجربه افسران کارآزموده دایره قتل عمد بسیار بیشتر از آن بود که با چنین رفتار‌هایی فریب بخورند. لحظاتی بعد اتوبوس به سوی گرگان حرکت کرد و متهم ۱۸ ساله نیز در صندلی عقب سمند پلیس جای گرفت.

او دیگر همه راه‌های گریزرا بسته می‌دید به همین دلیل لب به اعتراف گشود و به قتل داماد خاله اش اعتراف کرد، اما سکوت معنادار او درباره انگیزه این جنایت خانوادگی نشان داد این ماجرای جنایی، زوایای پنهان زیادی دارد.

روزگذشته متهم فراری به مشهد انتقال یافت و با دستورات محرمانه قاضی خاکشور، بازجویی‌های تخصصی از وی در پلیس آگاهی آغاز شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۳
0
1
داداش چی نوشتی . توروخدا این اژدهای سیاه و ماموران و دوربینها و .... نکن خانم ،نکن جوان این قلم بدرد داستان قتل خانوادگی و ناموسی نمیخوره. اژدهای سیاه جاده چیه ، رمان جنایی نوشتی . امیدوارم مدیر این مجموعه فرهنگی یه فکری بحال اینهمه انرژی و تخیل در جای دیگه استفاده بشه. راستی در تحقیقات ماموران ننوشتید داستان واقعا چی بوده و چرا یه جوون اشتباه به این بزرگی کرده و اینقدر ترسیده و‌ پشیمونه ،چرا بجای توهم جنایت پیش بینی شده ننوشتید یه اشتباه بزرگ باعث ...و جنبه عبرت آموزی پیش میرفتین نه از تحریک هیجانات
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->