راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

قاتل فراری به جرم جنایت مسلحانه در مشهد به ۳ بار قصاص محکوم شد + عکس

  • کد خبر: ۲۴۵۰۶۵
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵
قاتل فراری به جرم جنایت مسلحانه در مشهد به ۳ بار قصاص محکوم شد + عکس
جوانی که با همدستی برادرش، سرنشینان یک دستگاه پژو پارس را در مشهد به گلوله بسته و ۳ نفر را به قتل رسانده بود، به صورت غیابی به ۳ بار قصاص محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیست و چهارم اردیبهشت سال ۱۳۹۹ جوانی به نام «حسین-خ» با مرد میان سال به نام «محمد-ب» تماس گرفت که در منزل فردی به نام «علی-ت» مهمان بود، اما این مشاجره تلفنی که به خاطر اختلافات قبلی آغاز شده بود آتش زیر خاکستر را شعله ور کرد که به درگیری هولناک مسلحانه در روستای خادم آباد انجامید، اما با حضور نیرو‌های گشت انتظامی، «حسین-خ» از محل گریخت و بلافاصله ماجرای قرار دعوا را برای برادرش بازگو کرد و همزمان «علی-ت» و پسر ۲۲ ساله اش نیز به درون منزل رفتند، اما طولی نکشید که عده کشی آغاز شد و ۲ برادر (حسین و حسن-خ) سوار بر یک دستگاه پژو ۴۰۵ در حالی به سوی خیابان‌های شهرک رضویه حرکت کردند که ناگهان خواهرزاده‌های «علی-ت» را سوار بر یک دستگاه پژو پارس سفیدرنگ مشاهده کردند که رانندگی آن را «محمد-ب» (مرد ۵۰ ساله) به عهده داشت.۲ برادر بی درنگ به تعقیب پژو پارس پرداختند و زمانی کنار خودروی طرف‌های مقابل قرارگرفتند که سلاح کلاشینکف و کلت جنگی را بیرون آوردند و سرنشینان پژو پارس را به رگبار گلوله بستند به طوری که آثار حدود ۲۰ گلوله بر روی بدنه خودرو باقی ماند.

با وقوع این شلیک‌های وحشتناک راننده ۵۰ ساله در دم جان سپرد و ۲ خواهر زاده «علی-ت» که ۳۴ و ۲۴ ساله بودند به مرکز درمانی انتقال یافتند، اما «محمدرضا و حسین-ض» هم بر اثر عوارض ناشی از اصابت گلوله در بیمارستان جان باختند.

قاتل فراری به جرم جنایت مسلحانه در مشهد به ۳ بار قصاص محکوم شد + عکس

درپی این «جنایت رگباری» قاضی علی اکبر احمدی نژاد (قاضی ویژه قتل عمد در زمان وقوع حادثه) تحقیقات گسترده‌ای را با ورود به دهلیز‌های تاریک این ماجرای هولناک آغاز کرد. بررسی‌های مقدماتی نشان داد که ۲ برادر «حسین و حسن-خ» به مکان نامعلومی گریخته اند و «علی-ت» و پسرش نیز به مقر انتظامی منتقل شده اند. با انجام یکسری تحقیقات میدانی زوایایی از ماجرای جنایت مسلحانه لو رفت و بدین ترتیب گروه ورزیده‌ای از کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی به سرپرستی سرهنگ ولی نجفی (افسر وقت پرونده) رصد‌های اطلاعاتی را برای شناسایی مخفیگاه تبهکاران فراری ادامه دادند و تصاویر بدون پوشش متهمان فراری نیز در برخی رسانه‌ها منتشر شد.

در همین حال ردزنی‌های کارآگاهان بیانگر آن بود که ضاربان مسلح به سوی کاشمر گریخته اند، بنابراین گروه عملیاتی کارآگاهان شبانه عازم کاشمر شدند و به سراغ فردی به نام «محمد-م» رفتند که از دوستان «حسن-خ» بود، اما وقتی کارآگاهان به کاشمر رسیدند که ضاربان مسلح به همراه دوست کاشمری خود سوار بر یک دستگاه خودروی اجاره‌ای راهی شهریار شده بودند. در همین حال کارآگاهان با دستورات ویژه قاضی احمدی نژاد و با بهره گیری از فناوری‌های نوین پلیسی رصد‌های اطلاعاتی را در حالی ادامه دادند که سرنخ‌هایی از اختفای متهمان در یک باغ به دست آمد، اما صاحبخانه با مشاهده تصاویر عاملان جنایت در روزنامه خراسان، رفتار خود را تغییر داده وآن‌ها را مجبور کرده بود تا باغ تالار او را ترک کنند. بالاخره این تعقیب‌های نامحسوس به یک کلبه جنگلی در روستای توشان از توابع گرگان رسید و پس از مدتی تلاش‌های شبانه روزی، عاملان «جنایت رگباری» درون کلبه جنگلی به محاصره کارآگاهان اعزامی از مشهد درآمدند و به طرز غافلگیرانه‌ای در یک عملیات هماهنگ دستگیر شدند.

ضاربان مسلح هنگامی به مشهد منتقل شدند که فیلم صحنه وقوع جنایت رگباری در فضای مجازی دست به دست می‌شد و صحنه دلهره آوری در میان مردم رقم خورده بود. از سوی دیگر با کشف ۲ سلاح کلاشینکف و کلت جنگی از متهمان، بازجویی‌های تخصصی از آنان آغاز شد و «حسین-خ» به قتل ۳ سرنشین پژو پارس اعتراف کرد.



با اقاریر صریح متهمان که مدعی بودند جنایت مذکور به دلیل اختلافات قبلی رخ داده است، صحنه جنایت در حضور قاضی علی اکبر احمدی نژاد (بازپرس پرونده) بازسازی شد وبدین ترتیب با تکمیل تحقیقات این پرونده جنایی با توجه به حساسیت آن، در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی مورد رسیدگی قرارگرفت. اما در اثنای رسیدگی قضایی و طبق قانون، قرار بازداشت موقت «حسین-خ» (متهم ردیف اول) به وثیقه تبدیل شد و با وجود این هنوز جلسات محاکمه شروع نشده بود که ضارب مسلح به مکان نامعلومی گریخت و دیگر در جلسات محاکمه حضور نداشت. در عین حال رسیدگی دقیق به این پرونده جنایی توسط قاضی محمد شجاع پورفدکی (رئیس دادگاه) و مستشاری قاضی مهدی عرب میستانی (مستشار وقت شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی) برگزار شد و در نهایت قضات باتجربه دادگاه با استناد به اعترافات و اقاریر متهمان در مراحل دادرسی و همچنین گزارش‌های پزشکی قانونی و نیرو‌های انتظامی، رای خود را درباره متهمان ۳ جنایت هولناک صادر کردند. بنا بر رای صادره از سوی قضات دادگاه، «حسین-خ» به اتهام قتل ۳ مرد مسلمان به ۳ بار قصاص نفس و برادرش «حسن-خ» به اتهام معاونت در ۳ قتل عمدی به تحمل ۲۵ سال زندان محکوم شده اند. همچنین ۲ برادر مذکور نه تنها باید دیه‌های سنگینی را نیز به اولیای دم بپردازند، بلکه به دلیل نگهداری سلاح غیرمجازو اخلال در نظم عمومی هم باید چند سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق را تحمل کنند.

اگرچه ۲ متهم دیگر در این پرونده به دلیل آن که از ماجرای قتل اطلاعی نداشته اند، تبرئه شده اند، اما رای صادره از سوی شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است که با اعتراض متهمان و وکلای آنان زیر ذره بین قضاوت قرار می‌گیرد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->