یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند روش تهیه کرم خانگی برای رفع ترک پا با مواد طبیعی آغاز مدرسه از ۵ سالگی؟ | طرح تازه مجلس برای تغییر سن آموزش رسمی کودکان
سرخط خبرها

خدمت‌رسانی ۱۶۱ موکب درمانی به زائران اربعین حسینی

  • کد خبر: ۲۴۵۰۹۴
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
خدمت‌رسانی ۱۶۱ موکب درمانی به زائران اربعین حسینی
دبیر قرارگاه اربعین بسیج جامعه پزشکی گفت: بنابر ارائه هرچه بهتر خدمات بهداشتی و درمانی، ۱۶۱ موکب در حوزه سلامت (عمومی، تخصصی و فوق تخصصی) در ایران و عراق به خدمت‌رسانی می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز، صابر جباری افزود: سازمان بسیج جامعه پزشکی در راستای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی به ویژه در حوزه سلامت تدابیر و برنامه‌های بسیاری را در نظر گرفته است؛ به همین منظور، ۲۹ استان از کشور ایران در این امر فعال و به خدمات رسانی مشغول هستند. همچنین بنابر ارائه هرچه بهتر خدمات بهداشتی و درمانی، ۱۶۱ موکب در حوزه سلامت (عمومی، تخصصی و فوق تخصصی) در ایران و عراق به خدمت‌رسانی می‌پردازند.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه ارتقاء سلامت و بهداشت برای شرکت کنندگان در راهپیمائی عظیم اربعین حسینی امری ضروری تلقی می‌شود، از ۱۶۱ موکب برپا شده، ۳۵ موکب در ایران و مرز‌های ایران در مسیر راهپیمایی مستقر هستند ضمن اینکه ۱۲۵ موکب نیز در عراق مستقر است تا پزشکان در صورت نیاز به امدادرسانی به زوار اربعین حسینی بپردازند.

۲ بیمارستان صحرایی در مرز مهران و تمرچین برپا شده است

جباری ادامه داد: دو بیمارستان صحرایی در مرز مهران و تمرچین برپا شده است. همچنین از ۱۶۱ موکب برپا شده در حوزه سلامت، ۲۲ موکب خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارائه می‌کنند ضمن اینکه ۱۳۳ موکب هم درمانگاه سطح ۱ هستند و خدمات عمومی ارائه می‌کنند که این خدمات با همکاری بسیج جامعه پزشکی، هلال احمر، سازمان اورژانس در عراق و دانشگاه‌های علوم پزشکی در ایران نظر گرفته شده است.

دبیر قرارگاه اربعین بسیج جامعه پزشکی با اشاره به اینکه راهپیمایی اربعین یکی از بزرگترین تجمعات انبوه در جهان است و ارائه خدمات درمان و بهداشت برای ارتقای سلامت زائران از دغدغه‌های مهم به شمار می‌رود، اظهار داشت: یک موکب تخصصی ویژه هم در شهر کربلا (شارع عباس ع) برپا شده که با همکاری مرکز ویژه بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت و هلال احمر در نظر گرفته شده است که امیدواریم مجموعه این اقدامات انشالله منشأ خیر برای زوار اربعین حسینی باشد.

وی در خصوص تعداد پزشکان حاضر در موکب‌ها افزود: به طور متوسط در هر موکب سلامت، حدود ۴۰ نفر از پزشکان (عمومی متخصص یا فوق تخصص) پیراپزشک، پرستار، داخلی، طب اورژانس، قلب و ... حضور دارند. همچنین طی تجارب کسب شده از سال‌های گذشته در برخی از موکب‌ها متخصص ارتوپد و جراح هم حضور دارد تا در بیمارستان‌های صحرایی، بنابر ضرورت خدمات جراحی سرپایی انجام شود.

۶ هزار و ۳۰۰ نفر در کادر بهداشتی درمانی موکب‌های اربعین ۱۴۰۳ 

جباری تصریح کرد: به طور کلی در تمامی این موکب‌ها ۶ هزار و ۳۰۰ نفر کادر بهداشتی درمانی داریم که حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر پزشکان عمومی و متخصصین هستند. همچنین در زمینه تامین دارو و سایر تجهیزات مورد نیاز، ارگان‌هایی مانند بهداری، وابستین نیرو‌های مسلح و سپاه، سازمان بسیج جامعه پزشکی در هر استان، خیرین و گروه‌های مردمی و جهادی و دانشگاه‌های علوم پزشکی و هلال احمر و اورژانس به ارائه خدمات می‌پردازند.

به گفته وی، به همت بسیج جامعه پزشکی، برای اورژانس در دو مرز ورودی و ۸ مرز خروجی ایران در موکب‌های شهر عراق (کاظمین، سامرا و نجف) تعدادی نیرو‌های انسانی (پزشک و پرستار) تامین شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->