زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه
سرخط خبرها

روایتی از گلایه پرستاران بیمارستان‌های امام‌رضا(ع) و قائم(عج) مشهد درباره حقوق و اضافه‌کار | تعرفه‌های خاک‌خورده

  • کد خبر: ۲۴۵۸۴۶
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
  • ۱
روایتی از گلایه پرستاران بیمارستان‌های امام‌رضا(ع) و قائم(عج) مشهد درباره حقوق و اضافه‌کار | تعرفه‌های خاک‌خورده
آنچه آمار‌ها و ارقام نشان می‌دهند پرستاران کمترین حقوق را در بین کارکنان دولت دریافت می‌کنند. موضوع مهم دیگر در مقایسه با کادر پزشکی است. در حالی‌که ۹‌هزار خدمت تعرفه دارد، پرستاران با ۶۰۰ تا ۷۰۰ خدمت بدون تعرفه هستند. مجموعه این عوامل امسال بار دیگر زمینه‌ساز تجمع اعتراضی پرستاران بیمارستان امام رضا (ع) و بیمارستان قائم (عج) در مشهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریاد اعتراض پرستاران هر چند که عمری چند ساله دارد، گویی هنوز به گوش مسئولان نرسیده است! پرستارانی که در سراسر کشور به‌ویژه در دو سال اخیر تجمعات اعتراضی بسیاری داشته‌اند، کارزار‌های متعددی را برای جمع‌آوری امضا برنامه‌ریزی و تلاش کرده‌اند به هر طریقی که می‌توانند اعتراض مدنی خود را به گوش مدیران و مسئولان مربوط برسانند. از عمر تصویب تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری پانزده‌سال می‌گذرد، اما همچنان پرستاران درباره اجرای آن و پرداخت ناکافی کارانه‌ها نارضایتی دارند. اعتراضی که به نظر می‌رسد حتی در بودجه‌۱۴۰۳ نیز به آن توجه و منابعی برای تخصیص آن لحاظ نشده است.

خدماتی که تعرفه ندارند

آنچه آمار‌ها و ارقام نشان می‌دهند پرستاران کمترین حقوق را در بین کارکنان دولت دریافت می‌کنند. موضوع مهم دیگر در مقایسه با کادر پزشکی است. در حالی‌که ۹‌هزار خدمت تعرفه دارد، پرستاران با ۶۰۰ تا ۷۰۰ خدمت بدون تعرفه هستند. مجموعه این عوامل امسال بار دیگر زمینه‌ساز تجمع اعتراضی پرستاران بیمارستان امام رضا (ع) و بیمارستان قائم (عج) در مشهد شد.

برای پیگیری مطالبات مطرح شده از سوی پرستاران در این تجمع با دکتر سیده فاطمه بحرینی، رئیس هیئت مدیره دفتر نظام پرستاری مشهد تماس می‌گیریم که در پاسخ می‌گوید: من به عنوان نماینده نظام پرستاری، مدیران و معاونان بیمارستان‌ها نیز در این تجمع حاضر شده‌ام، اما بهتر است مطالبه‌ها را از زبان پرستاران بشنوید.

رسانه‌ها و مردم شنیده‌اند، مسئولان نه!

یکی از پرستاران حاضر در تجمع در گفتگو با شهرآرا می‌گوید: آن‌قدر این مطالبات را فریاد زدیم که همه رسانه‌ها و مردم شنیدند جز مسئولان. اجرای صحیح تعرفه پرستاری مشابه تعرفه پزشکان مطالبه اصلی و جدی ماست.

این پرستار که تمایل نداشت نامش فاش شود در ادامه بیان می‌کند: چرا اضافه‌کاری را به ما تحمیل می‌کنند؟ برای ما هم شبیه همه نهاد‌های دیگر کشور اضافه‌کاری باید یک تعامل دوطرفه باشد و دانشگاه علوم پزشکی نباید این مسئله را به ما تحمیل کند.

وی می‌افزاید: اضافه‌کاری ساعتی ۲۰‌هزار تومان است و مثلا دانشگاه علوم پزشکی تبصره‌ای زده که به این مبلغ اضافه کند، اما با تأخیر پرداخت می‌کند و تا اعتراض می‌کنیم می‌گویند مبلغ را بیشتر کرده ایم، اما ما یک درخواست شفاف داریم چه ۲۰ هزار تومان و چه ۴۰ هزار تومان منِ پرستار نمی‌خواهم اضافه‌کار بیایم و بابت آن مالیات هم بدهم.

پرستار کار می‌کند، دستمزدش را پزشک دریافت می‌کند!

این پرستار با تأکید بر اینکه از همه لحاظ در حق پرستاران احجاف می‌شود، اظهار می‌کند: من کار می‌کنم تعرفه‌اش را پزشک دریافت می‌کند. باید خدمتی را که انجام می‌دهم در سایت به نام پزشکم ثبت کنم. حتی خدمتی که به اسم من ثبت می‌شود هیچ نفعی برای من ندارد و به جیب مافیا و باندبازی می‌رود.

وی ادامه می‌دهد: با فرمول‌های عجیب چه کسی را می‌خواهید گول بزنید؟ فوق‌العاده خاص، سال‌هاست روی زمین مانده و خاک می‌خورد. چقدر باید در این باره داد بزنیم؟ نهاد‌هایی دیگر در دولت سیزدهم برابر پایه حقوق فوق‌العاده خاص گرفته‌اند و حقوق ۱۵‌میلیون تومانی آنها تبدیل به ۳۰‌میلیون تومان شده است، اما پرستار‌هایی مثل من که ۱۰ سال است درباره فوق‌العاده خاص داریم فریاد می‌زنیم نگرفته‌ایم. چرا کسی صدای ما را نمی‌شنود؟

چیزی جز حقمان نمی‌خواهیم

این پرستار با اشاره به سختی کاری که به‌ویژه در سال‌های اخیر پرستاران داشته‌اند، می‌گوید: ما در دوران کرونا در صف اول خدمت‌رسانی به بیماران بودیم، این همه شهید دادیم. درست است که در حقمان این همه اجحاف بشود؟ ما چیزی غیر از حقمان نمی‌خواهیم.

وی در ادامه تصریح می‌کند: پرستاران با نجابتی که دارند حتی در زمان اعتراض وجدان کاری دارند و بیماران را رها نمی‌کنند. نباید از دل‌سوزی این قشر سوءاستفاده و علیه خودشان استفاده شود.

مسئولان فقط لبخند می‌زنند!

این پرستار با اشاره به اینکه در تجمع اعتراضی بالغ بر سیصد‌نفر حضور دارند، می‌افزاید: رئیس بیمارستان امام رضا (ع) و مدیر پرستاری نیز در جمع حاضر شدند. نیم ساعت حضور فیزیکی داشتند و بدون هیچ صحبت و سخنرانی، فقط لبخند زدند و تجمع را ترک کردند. از ما خواسته شده که لیدر مشخص کنیم، اما این کار را انجام نمی‌دهیم همه ما تک‌به‌تک نماینده خودمان هستیم و برای آنچه حق طبیعی همه ماست این اعتراض را ادامه می‌دهیم.

اعتراض پرستاران به بی‌عدالتی در سیستم درمان است

توکلی، عضو هیئت مدیره نظام پرستاری مشهد و عضو شورای مرکزی خانه پرستار کشور گفت: در سال‌های گذشته، جلساتی را با مسئولان برگزار کردیم و در این جلسات تمام نامه‌نگاری‌ها و بیانیه‌ها حاکی از آن بود که تمام مشکلات و خواسته‌های پرستاران قانونی منتقل خواهد شد.

عضو هیئت مدیره نظام پرستاری مشهد افزود: هیچ مسئول، سازمان یا نهادی نمی‌توانید پیدا کنید که از مطالبات و خواسته‌های پرستاران بی‌اطلاع باشد.
او تأکید کرد: الان با بد اجرا کردن قانون تعرفه‌گذاری کارد به استخوان پرستاران رسیده است و ما بار‌ها در خصوص آن هشدار داده‌ایم که اگر درست اجرا نشود پرستاران اعتراض می‌کنند، ولی گوش نکرده‌اند.

شأن پرستاری دیده نشده است

بحرینی، رئیس هیئت مدیره نظام‌پرستاری گفت: شأن و جایگاه پرستاری در کل دیده نشده است. در اصلاحیه دستورالعمل رفاهی که در تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱ به وزارتخانه‌ها رسید، این موضوع تعریف شده، اما در مناسبت‌های روز پرستار یک ریال به پرستاران داده نشده است.

بحرینی افزود: بابت حق مسکن در اصلاحیه نوشته که حداقل یک‌میلیون‌و ۲۰۰هزار تومان پرداخت شود، اما به پرستاران ماهی ۱۰۰‌هزار تومان می‌دهند که این به معنای نادیده گرفتن جامعه پرستاری است. رفتار‌های چکشی و غیر‌اصولی باعث شده جامعه پرستاری خسته و فرسوده شود. این مسائل سبب مهاجرت‌ها به خارج کشور می‌شود. با این شرایط هم مردم، هم جوانان و هم سرمایه‌های ملی آسیب می‌بینند.

تعرفه‌های خاک‌خورده

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پرستار
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
0
0
نتیجه‌ی انتخاب یه پزشک به عنوان وزیر بهداشت اینه که اضافه‌کاری اجباری یک پرستار ساعتی ۲۰ تمن داده میشه و از همین رقم هم مالیات کم میکنن و اصلا خیلی از مسئولین پزشک ما تا قبل از این اعتراضات از این قضیه خبر نداشتن چون براشون مهم نبوده
شدیم تربیت کننده‌ی پرستار برای کشورهای توسعه یافته؛ کشورهایی که نسبت پرستار به جمعیت‌شون ده برابر ماست باید به مسئولین وزارت بهداشت چند دهه‌ی اخیر ایران مدال داد بابت این مدیریت عالی! جالبه اونها با این نسبت‌ها نگران کمبود پرستار در یک دهه‌ی آینده هستند و مدام دارن برای این کمبودها طرح‌های تسهیلاتی و تشویقی در نظر میگیرن تا از نیروهای کشورهای دیگه استفاده کنن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->