آیا انجام اقدامات زیبایی در دوران بارداری ممنوع است؟ روند کاهشی داوطلبان پسر برای ورود به دانشگاه | کاهش حدود ۳ درصدی داوطلبان پسر در خراسان رضوی طی یک سال زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد + مبلغ مستمری دستگیری چند سارق با ده‌ها فقره دزدی در مشهد بهترین دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود مبنای افزایش حقوق بازنشستگان؛ اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی باشد افزایش ۷ درصدی اهدای خون در خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را شرح می‌دهد علت ریزش مو در زنان به‌دلیل کمبود کدام ویتامین است؟ | دلایل ریزش مو در زنان قتل مدیرعامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو در تهران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سشوار برای مو خوب است؟ | ۳ راه ساده برای کاهش ضرر استفاده از سشوار نماینده کارگران: سپردنِ تعیینِ مزد به مجلس به معنای بی‌صداترکردنِ کارگران است بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | هر آنچه درباره زیتون باید بدانید برای رفع خستگی این غذا‌ها را بخورید دبیر کل خانه کارگر: دربرابر هر تصمیمی که بوی مقابله با امنیت شغلی بدهد، خواهیم ایستاد ورود سامانه بارشی به کشور طی سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) رفتار صحیح با کودکانی که زیاد کابوس می‌بینند | ۵ اقدامی که باید هنگام کابوس دیدن کودکتان انجام دهید افزایش تعطیلات آخر هفته آرامش خوبی بین شاغلان ایجاد خواهد کرد رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد ۹۶ درصد کارگران فاقد قرارداد دائمی هستند
سرخط خبرها

آیا سیاه شدن پوست بیماران کرونایی صحت دارد؟

  • کد خبر: ۲۴۵۸۶
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
آیا سیاه شدن پوست بیماران کرونایی صحت دارد؟
امروز برخی رسانه‌ها با انتشار این تصویر نوشتند: «پوست ۲ پزشک مبتلا به "کووید-۱۹" سیاه شد»

به گزارش شهرآرانیوز، امروز برخی رسانه‌ها با انتشار این تصویر نوشتند: «پوست ۲ پزشک مبتلا به "کووید-۱۹" سیاه شد». اما بر خلاف آنچه که توسط این رسانه‌ها منتشر شده، سیاه شدن پوست این دو پزشک نه به علت ابتلا به کرونا بلکه در اثر عوارض جانبی دارو‌هایی است که برای درمان کبد آسیب‌دیده آن‌ها تجویز شده است.

روزنامه دیلی‌میل انگلیس در گزارشی به نقل از پزشکان معالج این دو پزشک چینی می‌نویسد: علت تغییر رنگ پوست این دو نفر، نوع دارو‌هایی است که در شروع فرایند درمان دریافت کرده‌اند و باعث به هم خوردن تعادل هورمونی آن‌ها شده است. یکی از عوارض جانبی این داروها، تیره شدن رنگ پوست است. این پزشک به نام دارو اشاره‌ای نکرده، اما گفته انتظار دارد که رنگ پوست هر دو نفر بعد از آنکه کبد آن‌ها بهبود پیدا کرد، به حالت قبل برگردد.

ماجرای سیاه شدن بیماران کرونایی
منبع: پارسینه
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->