اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تامین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک با هدف خالی کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود
سرخط خبرها

۲ برند جدید داخلی لوازم خانگی به بازار کشور اضافه شد/افزایش تولید ۳۰ درصدی لوازم خانگی

  • کد خبر: ۲۴۶۲۹
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۶
۲ برند جدید داخلی لوازم خانگی به بازار کشور اضافه شد/افزایش تولید ۳۰ درصدی لوازم خانگی
شرکت‌های صنعتی تولید لوازم خانگی در سال«جهش تولید» اقدام به تولید برای افزایش ۲ برابری وسعت مجموعه تولیدی خود کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، خروج ۲ برند کره‌ای ال جی و سامسونگ از ایران به دلیل تحریم‌ها و پشت کردن آن‌ها به صنعت کشورمان، مسئولان را بر آن داشت تا توسعه محصولات برای تامین نیاز داخل را در دستور کار قرار دهند.

 

شرکت‌های صنعتی تولید لوازم خانگی در سال جهش تولید اقدام به تولید برای افزایش ۲ برابری وسعت مجموعه تولیدی خود و اضافه کردن یخچال فریزر، کولر گازی و جاروبرقی به سبد متنوع محصولات خود کرده‌اند.

 

گروه‌های صنعتی تولید لوازم خانگی برای داخلی سازی این محصولات هیچ وقت فعالیت تولیدیشان را متوقف نکردند. شرکت‌های ایرانی که فعالیت خود را با تولید لباسشویی آغاز کردند در سال گذشته وسعت تولید آن‌ها به یکصد هزار متر مربع افزایش یافت.

 

شرکت‌های لوازم خانگی در ابتدا اقدام به تولید لباسشویی کردند که پس از گذشت مدت زمانی، متنوع‌ترین و کامل‌ترین محصولات لوازم خانگی کشور را به سبد خود اضافه کردند و در تلاش هستند خط تولید کولر گازی هم راه اندازی شود. سرمایه گذاری‌های مختلفی در این راستا صورت گرفت که نتیجه آن خیلی زود به بار نشست و به زودی زیرساخت تولیدی لوازمی مانند کولرگازی در سال ۹۹ از ۱۰۰ هزار به ۲۰۰ هزار متر مربع افزایش خواهد یافت.

 

افزایش تولید ۳۰ درصدی لوازم خانگی در کشور


سید مرتضی میری رئیس اتحادیه لوازم خانگی  گفت: وضعیت تولید لوازم خانگی در کشور رو به افزایش است به حدی که شاهد داخلی سازی برخی از لوازم‌های خانگی مانند کولر آبی، یخچال و ظرفشویی هستیم.

 

او بیان کرد: هم اکنون ۳۰ درصد لوازم خانگی افزایش تولید داشته است و برنامه داریم در سال جهش تولید این میزان را افزایش دهیم به حدی که برخی از شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی اقدام به داخلی سازی لوازمی، چون یخچال و ظرفشویی کرده اند. در گذشته این دسته از وسایل داخلی ساخته نمی‌شد که امسال برنامه تولید و داخلی سازی آن‌ها را در پیش داریم.

 

رئیس اتحادیه لوازم خانگی تشریح کرد: اگر مواد اولیه به کارخانجات برسد و دولت کمک کند شاهد داخلی سازی تمام لوازم خانگی در کشور خواهیم بود. در حال حاضر لباسشویی در کشور به میزان یک ملیون و ۳۰۰ هزار تا تولید می‌شود که شرکت‌های تولیدی اعلام کرده‌اند می‌توانند تا ۲ میلیون دستگاه تولید کنند.

 

رئیس اتحادیه لوازم خانگی بیان کرد: شرکت‌های تولید لوازم خانگی علاوه بر اینکه نیاز داخل را تولید می‌کنند اقدام به صادرات لوازم خانگی نیز کرده اند. در تلاش هستیم محصولات را برند سازی جهانی کنیم.

 

برخی از کارخانجات تولید لوازم خانگی نیز اقدام به تولید ظرفشویی کرده‌اند که هم اکنون با ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار دستگاه در سال فعالیت می‌کنند.

 

برخی از برند‌های ایرانی در سال ۹۹ از بزرگترین کارخانه تولیدی تهویه مطبوع خانگی در ایران یعنی کولر گازی با همکاری شرکت آسیای رونمایی خواهند کرد. همچنین اقدام به راه اندازی خط تولید جاروبرقی با همکاری گروه‌های تحقیق و توسعه آسیایی و اروپایی با ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار دستگاه در سال کرده اند.

 

تولید داخلی ماشین لباسشویی در کشور


حسین اسحقی قائم مقام یکی از گروه‌های تولید لوازم خانگی، گفت: ظرفیت تولید ماشین لباسشویی یک میلیون دستگاه در سال است که بخشی از آن باید به خارج کشور صادر شود.

 

او ادامه داد: در این زمینه ۲ سال است صادرات به کشور‌های همسایه از جمله عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان را در برنامه داریم و فقط پتانسیل بازار عراق نیم میلیون دستگاه در سال است و برای حضور پررنگ‌تر در این بازار برنامه داریم.

 

اسحقی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در ۱۰ سال اخیر واحد‌های تولیدی را به داخلی سازی و تعمیق ساخت داخل تشویق کرد و اکنون لباسشویی‌های تولیدی پاکشوما رتبه نخست کشور را در تولید همراه با تنوع محصول دارا است.

 

او بیان کرد: هرچند محصولات این شرکت با حضور و مشارکت چند کشور دیگر ساخته می‌شود، اما فکر، ایده و طراحی آن‌ها داخلی است، به طوری که امروز شرکت تولیدی داخلی به شرکتی پیشرو در این عرصه تبدیل شده که حتی محصولاتی با کیفیتی بالاتر از تولیدات اروپایی و آسیایی عرضه می‌کند.

 

قائم مقام این گروه تولید لوازم خانگی بیان کرد: یکی از اهداف پیش رو در سال ۹۹ نحوه قیمت گذاری است، به طوری که قیمت تمام شده محصولات برای اقشار متوسط رو به پایین جامعه مناسب و در دسترس باشد تا بتوانیم نیازمندی‌های شان را رفع کنیم؛ هم اکنون محصولات ارزان قیمت تا محصولات لاکچری در سبد محصولات به چشم می‌خورد.

 

او با اشاره به اشتغال زایی به دنبال افزایش تولید لوازم خانگی، ادامه داد: در حال حاضر یک هزار نفر پرسنل در گروه‌های تولیدی صنعتی اشتغال به کار دارند و با استقرار واحد آموزش فنی و حرفه‌ای، امسال ۴۰۰ نفر نیروی جدید به کارگیری یا استخدام خواهند شد.

 

قائم مقام این گروه تولیدی لوازم خانگی ادامه داد: توافقات خوبی با شرکت‌های کندی و مایدیا برای تبادل دانش فنی و آموزش پرسنل در داخل و خارج از ایران منعقد شده، همچنین از توان این شرکت‌ها در مقوله تحقیق و توسعه استفاده شده و به جرأت می‌توان گفت رشد تولید در سال‌های گذشته تا ۸۰ درصد مدیون این اتفاق است؛ موضوعی که با وجود ویروس کرونا همچنان به صورت آنلاین ادامه خواهد یافت و توقف نخواهد داشت.

 

او گفت: به دلیل وجود دانش فنی لازم در کشور، همچنین وجود نیرو‌های فنی و مهندسان قابل و فراهم بودن مواد اولیه نظیر آهن، پلاستیک، مس و غیره، ایران یکی از بهترین نقاط جهان برای تولید است، در حالی که کشور‌های همسایه ما چنین قابلیتی ندارند و به همین دلیل نفوذ هرچه بیشتر به این بازار‌ها برنامه ریزی شده است.

 

اضافه شدن کولر گازی، جاروبرقی و یخچال فریزر به سبد محصولات


همچنین سهیل محمدی مدیر بازرگانی یکی از گروه‌های تولید لوازم خانگی، از اقدام خریداری خطوط جدید تولید خبر داد و گفت: در پایان سال گذشته تصمیم گرفته شد تا کولر گازی به عنوان محصول استراتژیک دیگر به سبد محصولات اضافه شود، در این زمینه اکنون با ۲ گروه بزرگ تولید کننده کولر گازی در جهان به توافق رسیدیم و با تولید این محصول، سبد محصولات کامل خواهد شد.

 

این مدیر بازرگانی گروه تولید لوازم خانگی ادامه داد: در محصول یخچال، با توجه به نیاز بازار سرمایه گذاری خوبی با گروه‌های تامین کننده خارجی انجام شد و توانستیم به روزترین فناوری‌های تولید یخچال از اروپا را به خدمت بگیریم؛ اکنون ظرفیت تولیدی یخچال یک هزار دستگاه در روز است.

او بیان کرد: با همکاری گروه‌های تحقیق و توسعه و تامین کنندگان خارجی، جاروبرقی‌هایی طراحی شد و قالب سازی قطعات مختلف آن وارد کشور شده است.

 

محمدی در خصوص افزایش تولید محصول ظرفشویی، گفت: برای نخستین بار در خاورمیانه، کارخانه تولید ظرفشویی راه‌اندازی شد که امکان تولید بدنه و قالب سازی قطعات آن را دارد و با همکاری خارجی‌ها طراحی محصولات جدید را در دستور کار داریم؛ هم اینک ظرفیت سالیانه تولید این محصول ۳۰۰ هزار دستگاه در سال است.

 

او از ماشین لباسشویی به عنوان مهمترین محصول تولیدی پاکشوما یاد کرد و گفت: این محصول از به روزترین فناوری جهان بهره‌مند است و حتی فناوری دوخت پوسته‌های دیگ لباسشویی را در کارخانه داریم.

 

به گفته او، ظرفیت تولید سالیانه یک میلیون دستگاه ماشین لباسشویی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک را با عمق ساخت داخل مناسب درکشور وجود دارد. اکنون بیش از ۷۰ شرکت تامین کننده داخلی به تامین قطعات و مواد اولیه می‌پردازند.

 

بر پایه این گزارش، در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و سرمایه گذاری‌های مشترک در سال جدید یک برند بین‌المللی لوازم خانگی دیگر به سبد برند‌ها ایرانی اضافه خواهد شد. تشکیل بزرگترین مرکز تحقیق و توسعه در ایران و خارج از کشور برای طراحی صنعتی لوازم خانگی بزرگ، که این مرکز قابلیت پذیرش پیشنهادات و طراحی ایده‌های خلاق و جذاب در زمینه لوازم خانگی را دارا است، از دیگر قابلیت‌های صنعتی و تجاری گروه‌های تولیدی در کشور است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->