نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند

  • کد خبر: ۲۴۶۵۶۷
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳
۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند
مسئول سامانه صدور مجوز مراکز همسرگزینی وزارت ورزش و جوانان از وجود ۱۶۰ مرکز همسان گزینی در ۲۷ استان کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الهام گودرزی با اشاره به ماده ۳۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی مکلف است به منظور ترویج و تسهیل امر ازدواج، از طریق موسسات فرهنگی، مساجد و روحانیون و دیگر ظرفیت‌های مردمی به توسعه فرهنگ واسطه‌گری در امر انتخاب همسر، با محوریت و مشارکت خانواده‌ها و رعایت موازین قانونی و شرعی بپردازد که در این راستا وزارت ورزش و جوانان موظف است با دریافت تأییدیه از سوی سازمان تبلیغات اسلامی مجوز مراکز فعال در امر انتخاب همسر را صادر کند.

وی ادامه داد: براین اساس، متقاضیان راه‌اندازی مراکز همسان‌گزینی در ابتدا باید به سامانه ملی همسان‌گزینی سازمان تبلیغات اسلامی به آدرس مراجعه کرده و بعد از تکمیل اطلاعات، در مصاحبه حضوری شرکت کنند. در صورت قبولی در مصاحبه از سوی سازمان تبلیغات اسلامی تاییدیه‌ای دریافت می‌کنند که افراد با دریافت آن، وارد درگاه ملی مجوز‌ها شده و از آنجا اقدام به دریافت مجوز از طریق معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان می‌کنند.

مسئول سامانه صدور مجوز مراکز همسان‌گزینی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه تمامی مدیران مراکز دارای مجوز باید دوره‌های آموزشی که با حمایت و همکاری وزارت ورزش و جوانان توسط سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود، طی کنند، گفت: همچنین به صورت سالانه نیز نشست‌های مشترکی با حضور مدیران مراکز برای متقاضیان راه‌اندازی مراکز همسان‌گزینی با عنوان صبا به منظور هم‌­اندیشی، آموزش و هماهنگی فعالیت‌های ایشان برگزار می‌شود. تاکنون نیز دو رویداد صبا برگزار شده است.

گودرزی هدف از راه‌اندازی مراکز همسان‌گزینی را اجرای ماده ۳۷ قانون و همچنین فعالیت این مراکز به صورت قانونمند عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر ۱۶۰ مرکز همسان‌گزینی در کشور از وزارت ورزش و جوانان مجوز دریافت کرده و در ۲۷ استان کشور فعال هستند. بنابر قانون، وزارت ورزش و جوانان نیز موظف است به هر متقاضی دریافت مجوز بعد از احراز صلاحیت، مجوز دهد.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص وضعیت تخلفات احتمالی اینگونه از مراکز یادآور شد: تخلفات از طریق وزارت ورزش و جوانان و سازمان تبلیغات اسلامی بررسی می‌شود، به گونه‌ای که سازمان تبلیغات اسلامی وظیفه بازدید و نظارت از آنها را برعهده دارد و در صورت نیاز ابطال مجوز مراکز دارای تخلف بر عهده وزارت ورزش و جوانان است.

مسئول سامانه صدور مجوز مراکز همسان‌گزینی وزارت ورزش و جوانان در ادامه با اشاره به روند فعالیت مراکز همسرگزینی بیان کرد: روال ثابتی در خصوص همه این مراکز وجود دارد؛ متقاضیانی که به دنبال معرفی فرد مناسب برای ازدواج هستند در ابتدا با پرداخت تعرفه مصوب، برای آنها تشکیل پرونده صورت می‌گیرد که این پرونده شامل اطلاعات خانوادگی و فردی آنهاست و پس از آن به افراد مواردی را برای ازدواج معرفی می‌کنند. علت پرداخت این مبلغ نیز به دلیل ارائه مشاوره‌ها و انجام فعالیت‌هاست.

وی با تاکید بر اینکه هدف از ایجاد مراکز همسان‌گزینی پیشگیری از فعالیت‌های غیرقانونی بوده است، گفت: در حال حاضر نیاز جامعه، قانونمند شدن فعالیت­های موضوع انتخاب همسر است تا مردم به این مراکز مراجعه کنند و از خدمات آنان بهره­مند شوند. خاطرنشان می­‌شود تمام مراکز موظف‌اند از حضور یک روانشناس برای معرفی افراد به یکدیگر جهت ازدواج، ارزیابی‌های فردی و مشاوره فردی و... استفاده کنند، به عبارتی افراد باید از فیلتری از طریق روانشناس عبور کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->