مشاهده حشره سِنَک در برخی محلات مشهد + فیلم (۲ شهریور ۱۴۰۳) اولین پرواز سبزوار به نجف انجام شد (۲ شهریور ۱۴۰۳) آیا حشره سِنَک گزنده است؟ + راه های پیشگیری از ورود به منازل دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از مردم برای شرکت در راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی زنده‌گیری یک قلاده سگ مبتلا به هاری در الهیه مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۳) مرگ دلخراش کودک ۶ ساله زیر چرخ‌های اتوبوس در خواف خراسان‌رضوی (۲ شهریور ۱۴۰۳) حضور پیرمرد ۱۰۳ ساله و نوزاد ۱۷ روزه برای اربعین ۱۴۰۳ شرکت بیش از ۳۲ هزار نفر در آزمون سراسری سردفتری اسناد رسمی تصادف و واژگونی خودرو در خراسان رضوی ۱۲ مصدوم بر جای گذاشت (۲ شهریور ۱۴۰۳) ترور رئیس اداره آگاهی شهرستان خاش (۲ شهریور ۱۴۰۳) آمار تصادفات زائران اربعین تا صبح امروز (۲ شهریور ۱۴۰۳) جزئیات جدید از قتل «آی‌نور» | یک خانواده متهم شدند حشره سِنَک به مشهد رسید؟ حادثه در متروی تهران | سوختگی یکی از مسافران (۲ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (جمعه، ۲ شهریور ۱۴۰۳) | هوای صاف و آفتابی در هفته آینده سردار رادان: همه دستگاه‌ها برای تسهیل بازگشت زائران آمادگی کامل دارند ارسال پیامک‌های حاوی لینک‌های آلوده در روز‌های پایانی هفته افزایش می‌یابد پیش‌بینی عبور ۹۵۰ هزار زائر از مرز خسروی تشدید نظارت بر بازار در ایام پایانی صفر | یک واحد صنفی سوغات در مشهد پلمب شد (۲ شهریور ۱۴۰۳) پیش بینی باران پراکنده و وزش باد در برخی نقاط کشور (۲ شهریور ۱۴۰۳) وزیر راه: کمبود اتوبوس برای بازگشت زائران اربعین را رفع می‌کنیم ۵ کشته و مصدوم بر اثر اصابت صاعقه در فارس
سرخط خبرها

مشاهده حشره سِنَک در برخی محلات مشهد + فیلم (۲ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۶۹۱۳
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵
  • ۱
مشاهده حشره سِنَک در برخی محلات مشهد + فیلم (۲ شهریور ۱۴۰۳)
حشره سنک فقط در برخی مناطق مشهد مشاهده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، باوجود انتشار برخی خبرها مبنی بر هجوم گسترده حشره سنک به مشهد، اما این حشره فقط در برخی مناطق مشاهده شده است.

طبق اعلام کارشناسان این حشره، گیاهخوار است و برای انسان خطری ندارد.

حشره سنک یک آفت پنبه خوار است و انسان را نمی‌گزد.

این حشره نور دوست است و نور لامپ های سفید برایش جذاب است.

حشره سِنَک به گروهی از حشرات کوچک با بدن‌های نرم و بال‌هایی که به‌طور معمول شفاف هستند، اشاره دارد. این حشرات به دلیل کوچک بودن و ظاهرشان معمولاً به عنوان "سنک" شناخته می‌شوند. از معروف‌ترین گونه‌های سنک می‌توان به سنک آب و سنک‌های خاکی اشاره کرد.

برای نابود کردن حشرات سنک، بسته به محیط و میزان تهاجم آنها، می‌توان از روش‌های مختلفی استفاده کرد. در زیر چند روش مؤثر برای کاهش یا از بین بردن این حشرات ذکر شده است:

۱. حذف منابع آب و رطوبت: سنک‌ها معمولاً در محیط‌های مرطوب زندگی می‌کنند. کاهش یا از بین بردن منابع آب و رطوبت در اطراف منزل، مانند آب‌های راکد در گلدان‌ها، ظروف یا سایر مناطق، می‌تواند کمک کننده باشد. 

۲. استفاده از توری و درزگیر: استفاده از توری‌های ریز برای درب‌ها و پنجره‌ها و بستن درز‌ها و شکاف‌ها، ورود این حشرات به داخل خانه را محدود می‌کند. 

۳. استفاده از حشره‌کش‌ها: حشره‌کش‌های مخصوص، چه به صورت اسپری و چه به صورت دستگاه‌های الکتریکی، می‌توانند برای نابود کردن سنک‌ها مفید باشند. این حشره‌کش‌ها معمولاً شامل ترکیبات شیمیایی هستند که برای حشرات سمی هستند.

۴. استفاده از نور‌های زرد یا چراغ‌های کم‌نور: سنک‌ها به نور‌های روشن مانند نور‌های سفید جذب می‌شوند. استفاده از نور‌های زرد یا کم کردن شدت نور می‌تواند تعداد حشراتی که به سمت خانه شما جذب می‌شوند را کاهش دهد.

۵. نصب تله‌های چسبنده: تله‌های چسبنده که در نزدیکی منابع نور نصب می‌شوند، می‌توانند سنک‌ها را به دام انداخته و از تکثیر آنها جلوگیری کنند.

۶. نظافت منظم: نظافت منظم منزل، به خصوص اطراف منابع نوری و در نزدیکی پنجره‌ها، می‌تواند مانع از تجمع این حشرات شود.  

۷. استفاده از مواد طبیعی: برخی مواد طبیعی مانند سرکه یا روغن‌های ضروری (مانند روغن نعناع یا روغن چای) ممکن است به عنوان دافع‌های طبیعی عمل کنند و سنک‌ها را از محل دور کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۲
0
0
تو بلوار فلاحی قاسم اباد مشاهده شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->