هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی؛ از ابلاغیه قضایی تا قطع یارانه تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه!
سرخط خبرها

آمار تصادفات زائران اربعین تا صبح امروز (۲ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۶۸۷۹
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
آمار تصادفات زائران اربعین تا صبح امروز (۲ شهریور ۱۴۰۳)
رئیس پلیس راهور فراجا آخرین آمار و جزئیات تردد زائران اربعین حسینی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سید تیمور حسینی با بیان اینکه از ابتدای آغاز سفر‌های اربعین، سه میلیون و ۴۵۸ هزار نفر برای زیارت عتبات عالیات ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: از این تعداد تاکنون دو میلیون و ۱۰۱ هزار نفر به کشور بازگشته و همچنان حدود یک میلیون و ۳۵۷ هزار نفر در خاک عراق حضور دارند که باید تا پایان ماه صفر به کشور بازگردند. این بدان معناست که ۳۹ درصد از زائران همچنان در عراق هستند و حدود ۶۱ درصد از زائرین تا صبح امروز به کشور بازگشته‌اند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود از امروز عصر موج بازگشت آنها شدت یابد، افزود: طبق آمار‌ها روزانه حدود ۲۰۰ هزار نفر به کشور باز می‌گردند که پیش‌بینی می‌شود از عصر جمعه و طی روز‌های سوم و پنجم شهریور، این تعداد به ۳۰ هزار نفر در روز برسد؛ بنابراین از امروز، شاهد تلاقی جریان رفت و برگشت زائران نخواهیم بود.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: همچنین آمار‌ها نشان می‌دهد که سه میلیون و ۱۳۷ هزار و ۴۵۵ زائر از مرز‌های زمینی خارج شدند که یک میلیون و و ۹۵۰ هزار نفرشان به کشور برگشته و یک میلیون و ۱۷۷ هزار و ۴۵۵ نفر یعنی حدود ۳۸ درصد همچنان در خاک عراق هستند.

رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه به آمار تردد وسایل نقلیه اشاره کرد و گفت: با افزایش ۱۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل، بیش از ۴۷ میلیون تردد وسیله نقلیه در مسیر‌های مواصلاتی به سمت مرز‌ها تردد کرده‌اند. بیشترین سهم تردد وسایل نقلیه مربوط به مرز مهران با ۳۶ درصد افزایش بوده است.

حسینی همچنین از افزایش حجم تردد در مرز‌های مهران، شلمچه، خسروی، چذابه، هوایی، باشماق و تمرچین خبر داد و افزود: متأسفانه ۲۲۴۳ دستگاه اتوبوس دارای نقص فنی شناسایی و از ادامه مسیر باز داشته شده‌اند. همچنین ۱۵۸۹ راننده پرخطر اتوبوس نیز شناسایی و از ادامه رانندگی منع شده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به آمار تصادفات اشاره کرد و گفت: متأسفانه با وجود کاهش شش درصدی نسبت به سال گذشته، ۹ تصادف فوتی با ۱۵ نفر کشته رخ داده است، همچنین ۵۸ تصادف جرحی با ۱۱۷ نفر مجروح گزارش شده است. با توجه به حجم بالای تردد، پلیس راهور بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به ویژه پرهیز از سرعت غیرمجاز و خواب آلودگی تأکید می‌کند. همچنین تعداد تصادفات و فوتی‌های ناوگان حمل و نقل عمومی شش فقره بود که از این تعداد یک نفر کشته و ۱۳ نفر نیز مصدوم شدند. البته در این آمار، آمار تصادفات اتوبوس‌های زائران خارجی وجود ندارد.

حسینی با بیان اینکه روند افزایش ورود زائران به کشور بیش از ۵۰ درصد بوده است، افزود: تاکنون ۱۴۱ هزار و ۲۵۱ صورت وضعیت برای اتوبوس‌ها صادر شده است که سهم مرز مهران ۶۵ درصد بوده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به خستگی ناشی از سفر طولانی، از رانندگان خواست تا در طول مسیر استراحت کافی داشته باشند و از رانندگی در ساعات پایانی شب خودداری کنند.

وی همچنین تاکید کرد که پلیس راهور تا ۴۸ ساعت پس از اربعین در محور‌های مواصلاتی حضور خواهد داشت تا نظم و امنیت تردد را برقرار کند.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت خواب کافی و پرهیز از رانندگی در حالت خستگی، افزود: خواب‌آلودگی یکی از عوامل اصلی بروز تصادفات است. رانندگان محترم توجه داشته باشند که رانندگی در حالت خسته و خواب‌آلود به اندازه رانندگی در حالت مستی خطرناک است؛ لذا از همه رانندگان گرامی درخواست می‌شود تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و استراحت کافی در طول مسیر، به سلامت به مقصد برسند.

رئیس پلیس راهور فراجا به ساعت‌های پیک تردد اشاره کرد و گفت: بین ساعات ۴ تا ۹ صبح و ۱۷ تا ۲۱ شب، حجم تردد وسایل نقلیه ۳ برابر افزایش می‌یابد. همچنین بیش از ۲۶۰۰ خودرو که در محل نامناسب پارک شده بودند، به پارکینگ منتقل شده‌اند.

حسینی تأکید کرد که پلیس راهور با تمام توان در خدمت زائران اربعین حسینی است و برای تأمین امنیت و تسهیل تردد زائران، تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->