نظارت ۲۲۴ تیم دامپزشکی خراسان رضوی بر ذبح دام در دهه پایانی صفر اسب‌بازی عصر وایکینگ‌ها در ایسلند کشف شد جزئیات خدمات حاصل از استقرار سامانه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی اعلام شد جزئیات رهایی دختر ۱۸ ماهه تبعه خارجی از چنگ مرد آدم‌ربا در مشهد جزییات حادثه واژگونی خودرو نیسان در خیابان دیالمه مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) غربالگری بیماری هپاتیت برای مادران باردار انجام می‌شود  اولین واکسن سرطان ریه تزریق شد ۹۰ درصد کتاب‌های درسی در کشور توزیع شد گوشت قرمز؛ عامل اصلی سرطان روده بزرگ در جوانان مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین ۱۴۰۳ در مشهد، در کدام خیابان برگزار می‌شود؟ + ساعت و تاریخ تالاب میانکاله خشک شد حشره سِنَک چیست و آیا برای انسان خطر دارد؟ + عکس و فیلم مرگ دلخراش نوجوان مشهدی در حادثه بالابر (۳ شهریور ۱۴۰۳) اعمال محدودیت ترافیکی روز اربعین در مشهد (۴ شهریورماه ۱۴۰۳) مشاهده حشره سنک در ۴ شهرستان خراسان رضوی نوآموزان جامانده برای سنجش سلامت تا ۱۵ شهریور مهلت دارند جزئیات تازه درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی (۳ شهریور ۱۴۰۳) حیوانات باغ‌وحش‌های کشور جوان‌سازی خواهند شد
سرخط خبرها

مشاهده حشره سنک در ۴ شهرستان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۶۹۵۲
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶
مشاهده حشره سنک در ۴ شهرستان خراسان رضوی
سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: آفت حشره سِنَک که نوعی آفت گیاهی بوده که در چهار شهرستان سرخس، صالح آباد، گلبهار و مشهد مشاهده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید رضا عباسی نیشابوری با اعلام این خبر اظهار کرد: این حشره شب‌ها در اطراف منابع نوری مشاهده می‌شود که ممکن است باعث نگرانی شهروندان شده باشد، اما در حقیقت محل زندگی اصلی این حشره گیاهان و در اکوسیستم طبیعی بوده و زندگی آن وابسته به گیاهان است.

وی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی امسال و بارندگی‌های مناسب در طبیعت شرایط تکثیر این حشره فراهم و اکنون با جمعیت زیاد ظاهر شده، از طرفی وجود نور سفید در سطح شهر موجب جذب این حشره به سمت نور شده؛ بنابراین در سطح شهر فراگیر شده‌اند، به همین دلیل توصیه می‌شود در منازل و معابر از نور زرد استفاده شود.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی بیان کرد: زندگی این سنک وابسته به زندگی انسان نیست و نیش نمی‌زند، همچنین بیماری از طریق این حشره منتقل نمی‌شود و وجود آن برای انسان کاملا بی‌خطر است.

عباسی ادامه داد: برای از بین بردن این حشره در شهر‌ها در حوزه اداری مرتبط برنامه‌ریزی خواهد شد و شهروندان خونسردی خود را در این زمینه حفظ و در اقدام اولیه با نصب توری برای درب و پنجره و همچنین بستن منافذ و درز‌های ورودی برای محل‌های مسکونی از ورود حشره به داخل منازل جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: تا اطلاع ثانوی به هیچ وجه استفاده از سموم برای مقابله با این حشره توصیه نمی‌شود و سمپاشی باید با ملاحظات و شیوه‌های خاص انجام شود.

برای نخستین بار آفت سنک برگ خوار پنبه حدود سه هفته قبل در شهر سرخس مشاهده شد، شهری که در اطراف آن مزارع پنبه وجود دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->