گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

وحشت حمله حزب الله در جان صهیونیست‌ها

  • کد خبر: ۲۴۷۱۰۳
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹
وحشت حمله حزب الله در جان صهیونیست‌ها
با انتشار اخباری در رابطه با احتمال آغاز عملیات پاسخ حزب الله به اسرائیل، موجی از وحشت ساختار رژیم صهیونیستی را در بر گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عبری زبان، از شبکه رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان) تا شبکه ۱۲ و شبکه ۷ این رژیم در گزارش‌های به نتایج ارزیابی‌های نهاد‌های امنیتی و نظامی اسرائیل در رابطه با پاسخ قریب الوقوع حزب الله به اسرائیل منتشر کردند.

براساس این گزارش ها، ارزیابی‌های اسرائیل نشان می‌دهند که حزب الله قصد دارد طی چند روز کوتاه آینده پاسخ انتقام جویانه خود را نسبت به ترور فؤاد شکر فرماند ارشد میدانی این حزب انجام دهد.

به نوشته این رسانه ها، اسرائیل خود را برای چند سناریوی احتمالی آماده می‌کند، یکی از این سناریو‌ها احتمال پاسخ از مبدا ایران است، یکی دیگر از سناریو‌ها حمله از مبدا لبنان است در حالی که سناریو سوم اقدام مشترک و همزمان محور مقاومت است.

براساس این گزارش‌ها ده‌ها جنگنده اسرائیل مدت هاست که در آماده باش کامل و مسلح نگه داشته شده‌اند تا در صورت آغاز تهاجم حزب الله برای مقابله با آن وارد عمل شوند.

شبکه رادیو وتلویزیون رژیم صهیونیستی کان هم در این رابطه اعلام کرد: ارزیابی‌های مسئولین اسرائیلی آن است که حزب الله از انجام پاسخ خود به ترور فؤاد شکر صرف نظر نمی‌کند.

در همین راستا نتانیاهو نخست وزیر، گالانت وزیر جنگ و هالیوی رئیس ستاد مشترک اسرائیل جلسات متعددی را برای ارزیابی‌های امنیتی خود نسبت به داده‌های مربوط به احتمال اقدام قریب الوقوع حزب الله برگزار کردند.

مسئولین اسرائیلی به این رسانه خبر دادند واشنگتن نیز سطح آماده باش نیرو‌های خود را در منطقه افزایش داده است.

در همین راستا ایالات متحده هم همچنان در حال اعزام نیرو و سلاح به منطقه است که آخرین آنها دو ناو هواپیما بر است.

به نوشته رسانه‌های عبری زبان در سایه افزایش نگرانی ها، ژنرال چارلز براون فرمانده ارتش آمریکا (رئیس ستاد ارتش آمریکا) سفر از پیش اعلام نشده‌ای را امروز به خاورمیانه انجام و در اولین ایستگاه این سفر وارد اردن شد، قرار است در این سفراو طی روز‌های آینده به مصر و فلسطین اشغالی هم سفر کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->