احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دغدغه مسکن در صدر | پاسخ گویی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی به مددجویان استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راهکار نانویی برای درمان نیش کنه تگزاسی

  • کد خبر: ۲۴۷۵۹۸
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
راهکار نانویی برای درمان نیش کنه تگزاسی
نتایج تحقیقات انجام شده به رهبری محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد، نانوذراتی که به صورت داخل وریدی به موش‌ها تزریق شده، می‌تواند واکنش‌های آلرژیک نسبت به گوشت قرمز ناشی از نیش کنه تگزاسی یا Lone Star را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، این بیماری که به عنوان سندرم آلفا گال نامیده می‌شود، به دلیل گزش نوعی کنه در بدن انسان ایجاد می‌شود و باعث می‌شود فرد در هنگام خوردن گوشت قرمز دچار واکنش آلرژیک شود. این بیماری در جهان در حال افزایش است، زیرا تغییرات آب و هوایی و دیگر عوامل باعث شده است که کنه‌های تگزاسی زیست‌گاه‌های خود را گسترش دهند.

این نانوذرات حاوی آلرژن‌هایی هستند که سیستم ایمنی بدن را در مقابل نوع قند موجود در گوشت قرمز، نادیده می‌گیرند. پس از تحویل این نانوذرات به بدن موش، محققان دانشگاه ویرجینیا این موش‌ها را در معرض کنه قرار دادند تا پاسخ ایمنی به قند‌های آلفا گال را ایجاد کنند. نتایج نشان داد از ۱۲ موش، در ۱۰ موش پاسخ ایمنی کاهش یافته است.

نتایج این پروژه که در Frontiers in Allergy منتشر شده است، نشان داد دو دوز نانوذرات حاوی آلرژن که به صورت داخل وریدی تزریق می‌شوند، از آنافیلاکسی در طول آزمایش آلرژی در موش‌ها جلوگیری می‌کنند.

لونی شی از محققان این پروژه می‌گوید: درمان آلرژی غذایی معمولاً به معنای حساسیت‌زدایی از بیماران نسبت به آلرژن است تا سیستم ایمنی بدن آنها به طور نامناسب واکنش نشان ندهد. نانوذرات ما، هنگامی که قبل یا بعد از حساسیت به بدن وارد می‌شوند، به طرز چشمگیری در کاهش پاسخ ایمنی در آلرژی‌های غذایی متعدد مؤثر بوده‌اند. این پتانسیل وجود دارد که از این فناوری برای ارائه یک فناوری پلتفرم استفاده کرد که می‌تواند برای پرداختن به انواع پاسخ‌های آلرژیک مواد غذایی استفاده شود.

سندرم آلفا-گال هنگامی که حشرات نیش می‌زند، از طریق بزاق کنه به انسان منتقل می‌شود و می‌تواند باعث ایجاد کهیر و خارش، پوسته پوسته شدن، تورم صورت، گلو یا دیگر قسمت‌های بدن، تنگی نفس، درد معده، اسهال و استفراغ شود. در بعضی موارد واکنش آلرژیک ناشی از آن می‌تواند کُشنده باشد.

در سال ۲۰۲۳، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری تخمین زده می‌شود که ۴۵۰ هزار نفر در آمریکا ممکن است با سندرم آلفا گال زندگی کنند این تعداد احتمالاً بسیار پایین‌تر از مقدار واقعی است.

این گروه به دنبال برنامه‌ریزی برای انجام کارآزمایی بالینی هستند تا اثربخشی این فناوری را روی انسان بررسی کنند

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->