راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راهکار نانویی برای درمان نیش کنه تگزاسی

  • کد خبر: ۲۴۷۵۹۸
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
راهکار نانویی برای درمان نیش کنه تگزاسی
نتایج تحقیقات انجام شده به رهبری محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد، نانوذراتی که به صورت داخل وریدی به موش‌ها تزریق شده، می‌تواند واکنش‌های آلرژیک نسبت به گوشت قرمز ناشی از نیش کنه تگزاسی یا Lone Star را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، این بیماری که به عنوان سندرم آلفا گال نامیده می‌شود، به دلیل گزش نوعی کنه در بدن انسان ایجاد می‌شود و باعث می‌شود فرد در هنگام خوردن گوشت قرمز دچار واکنش آلرژیک شود. این بیماری در جهان در حال افزایش است، زیرا تغییرات آب و هوایی و دیگر عوامل باعث شده است که کنه‌های تگزاسی زیست‌گاه‌های خود را گسترش دهند.

این نانوذرات حاوی آلرژن‌هایی هستند که سیستم ایمنی بدن را در مقابل نوع قند موجود در گوشت قرمز، نادیده می‌گیرند. پس از تحویل این نانوذرات به بدن موش، محققان دانشگاه ویرجینیا این موش‌ها را در معرض کنه قرار دادند تا پاسخ ایمنی به قند‌های آلفا گال را ایجاد کنند. نتایج نشان داد از ۱۲ موش، در ۱۰ موش پاسخ ایمنی کاهش یافته است.

نتایج این پروژه که در Frontiers in Allergy منتشر شده است، نشان داد دو دوز نانوذرات حاوی آلرژن که به صورت داخل وریدی تزریق می‌شوند، از آنافیلاکسی در طول آزمایش آلرژی در موش‌ها جلوگیری می‌کنند.

لونی شی از محققان این پروژه می‌گوید: درمان آلرژی غذایی معمولاً به معنای حساسیت‌زدایی از بیماران نسبت به آلرژن است تا سیستم ایمنی بدن آنها به طور نامناسب واکنش نشان ندهد. نانوذرات ما، هنگامی که قبل یا بعد از حساسیت به بدن وارد می‌شوند، به طرز چشمگیری در کاهش پاسخ ایمنی در آلرژی‌های غذایی متعدد مؤثر بوده‌اند. این پتانسیل وجود دارد که از این فناوری برای ارائه یک فناوری پلتفرم استفاده کرد که می‌تواند برای پرداختن به انواع پاسخ‌های آلرژیک مواد غذایی استفاده شود.

سندرم آلفا-گال هنگامی که حشرات نیش می‌زند، از طریق بزاق کنه به انسان منتقل می‌شود و می‌تواند باعث ایجاد کهیر و خارش، پوسته پوسته شدن، تورم صورت، گلو یا دیگر قسمت‌های بدن، تنگی نفس، درد معده، اسهال و استفراغ شود. در بعضی موارد واکنش آلرژیک ناشی از آن می‌تواند کُشنده باشد.

در سال ۲۰۲۳، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری تخمین زده می‌شود که ۴۵۰ هزار نفر در آمریکا ممکن است با سندرم آلفا گال زندگی کنند این تعداد احتمالاً بسیار پایین‌تر از مقدار واقعی است.

این گروه به دنبال برنامه‌ریزی برای انجام کارآزمایی بالینی هستند تا اثربخشی این فناوری را روی انسان بررسی کنند

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->