رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی: سهمیه گاز استان کمتر از میزان مصرف است

  • کد خبر: ۲۴۸۰۶۵
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی: سهمیه گاز استان کمتر از میزان مصرف است
رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی گفت: در استان خراسان رضوی، ما بیشتر از سهمیه ابلاغی گاز مصرف کرده‌ایم.

الهام اسماعیلی _ شهرآرانیوز، محمدعلی شریفی، امروز پنجشنبه (۸ شهریور ۱۴۰۳) در بیست و پنجمین اجلاس دوره ششم شورای اسلامی خراسان رضوی در خصوص مدیریت شبکه‌های انرژی استان، اظهار کرد: در کشور دو مدیریت جدید ایجاد شده است که کل تولید و توزیع برق و گاز را رصد و بر این اساس، سهمیه‌ای روزانه برای نیروگاه‌ها مشخص می‌کنند. این سهمیه به صورت روزانه از طریق دیسکین ملی گاز به نیروگاه‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به محدودیت‌های گاز در استان خراسان رضوی گفت: تنها منبع گاز ما در شرق کشور، پالایشگاه سرخس است که ظرفیت محدودی برای تحویل گاز دارد. در زمستان‌ها با مشکلات جدی مواجه هستیم. این وضعیت در ابتدای سال گذشته نیز مطرح شد و گزارشی از آن ارائه کردیم.

رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی با بیان اینکه ما یک سبد انرژی در کشور داریم که شامل گاز، نفت کوره، و نفت گاز است و باید به گونه‌ای بین صنایع و نیروگاه‌ها توزیع شود که بحرانی ایجاد نشود افزود: در استان خراسان رضوی، ما بیشتر از سهمیه ابلاغی گاز مصرف کرده‌ایم، اما این کار را به دلیل بحران پیک برق انجام داده‌ایم. به طور متوسط، روزانه یک و نیم میلیون مترمکعب بیشتر از سهمیه تعیین‌شده برای نیروگاه‌ها مصرف می‌شود. نیروگاه فردوسی و نیروگاه‌های دیگر نیز بین یک تا سه میلیون مترمکعب بیشتر از سهمیه مصرف می‌کنند.ما در تلاشیم که این وضعیت را مدیریت کنیم و امیدواریم با همکاری و هماهنگی بیشتر، از این شرایط بحرانی عبور کنیم.

پروژه‌های گازرسانی در خراسان رضوی با چالش‌های جدی مواجه‌اند

شریفی درباره وضعیت درخواست گازرسانی در استان گفت: مراحل مقدماتی برای پروژه گازرسانی به جغتای شکل گرفته است، اما به دلیل اینکه این مجموعه بزرگ است و نیاز به برنامه‌ریزی دقیق برای آینده دارد، هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم.

وی افزود: ما با چالش‌هایی در زمینه گازرسانی به مناطق مختلف استان مواجه‌ایم. به عنوان مثال، پیمانکاران پروژه‌ها به دلیل حجم کم کار و توجیه‌پذیری اقتصادی، به مزایده‌ها علاقه‌مند نیستند، و این باعث شده تا دو بار مناقصه برای انتخاب پیمانکار تجدید شود.

رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی در ادامه به مشکلات مربوط به حریم خط انتقال گاز در سرخس اشاره کرد و گفت: در این منطقه، به دلیل وجود خط انتقال گاز و محدودیت‌های حریم، امکان ایجاد تاسیسات جدید وجود ندارد و باید مستندات کاملی ارائه شود تا بتوان این موضوع را حل کرد.

شریفی همچنین به وضعیت گازرسانی در روستا‌ها اشاره و بیان کرد: ما در تلاش هستیم تا هیچ روستای بالای بیست خانوار در سطح استان بدون گاز نباشد. در سال گذشته، دو سوم مشترکین گاز استان مشمول تخفیف و پاداش صرفه‌جویی شدند، که این امر نشان‌دهنده اهمیت مدیریت مصرف گاز در استان است.

وی در پایان تاکید کرد که پروژه‌های گازرسانی با وجود تمامی چالش‌ها، با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه‌جانبه در حال پیشرفت هستند و از تمامی همکاران، رسانه‌ها و مشاورین برای همکاری‌هایشان قدردانی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->