هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

کلید حفظ آرامش در زندگی مشترک چیست؟

  • کد خبر: ۲۴۸۰۶۷
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
کلید حفظ آرامش در زندگی مشترک چیست؟
روابط، نیازمند مراقبت هستند؛ تفاوتی هم ندارد که این رابطه از چه نوعی است. از روابط خانوادگی و بین والدین و فرزندان گرفته، تا روابط همکاری، دوستانه و یا روابط زناشویی ... در این گزارش، اما منظور ما از روابط، روابط زناشویی است.

به گزارش شهرآرانیوز، این که زوجین با هم اختلاف نظر دارند و یا با هم مشاجره می‌کنند، اتفاق ناخوش آیندی نیست و طبیعی است؛ مشاجرات زمانی غیرطبیعی می‌شود که مدیریت نشود و نظم زندگی مشترک را برهم بزند؛ به همین دلیل است که مدیریت مشاجرات مخصوصا مشاجرات زناشویی، می‌تواند در حفظ و دوام رابطه موثر بین زوجین باشد

هنگام مشاجره و درگیری مجموعه‌ای از علائم جسمی و روانی بروز می‌کند. این علائم شامل ضربان سریع قلب، عرق کردن کف دست، سرگیجه، خشم، دلشوره و گرفتگی عضلات است.

مهارت حل تعارض از مهارت‌های بین فردی مهمی است که می‌توان به شیوه نظام‌مند از آن برای حل و فصل اختلافات استفاده کرد. تکنیک‌هایی که در این مقاله می‌خوانید به شما کمک می‌کند تا ناسازگاری‌های عاطفی و خانوادگی خود را مدیریت کنید.

۱- تکنیک بازگشت

وقتی آرام شدید دوباره باز گردید و آرام درباره مشکل بحث کنید. اگر احساس آرامش نمی‌کنید بحث بر روی مشکل را به زمان بهتری موکول کنید.

۲- تکنیک توقف

پذیرش این تکنیک ساده به زمان و مقداری شوخ طبعی نیاز دارند. وقتی مشاجره و درگیری اوج می‌گیرد دست خود را بالا می‌گیرید و فریاد می‌زنید «توقف» یا «ایست» این علامتی است که می‌گوید دو طرف باید فریاد را متوقف کنند و به اتاق‌های مجزایی بروند و بعد از ایجاد فاصله‌ای در میان خود، برای نتیجه گیری از بحث، زمانی را در نظر بگیرند.

۳- تکنیک تایم اوت

متوقف کردن درگیری به معنای حل و فصل مشکل نیست. بلکه مهلتی است که طرفین آرام شوند و به حالت عادی بازگرداند. زوج ها، هنگام مشاجره هیجان زده می‌شوند. وقتی این اتفاق می‌افتد میزان ضربان قلب، تنفس، نبض و هورمون آدرنالین خون افزایش می‌یابد. یکی از اهداف این مرحله آرام کردن افراد است. به اتاقی می‌روید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بی سروصدا می‌نشینید.

۴- تکنیک تنفس آهسته

گاهی اوقات برای آرام شدن باید نفس عمیق کشید. در این مهلت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ای استراحت، دستانتان را روی شکم خود بگذارید و نفس بلندی بکشید. کم کم سرعت نفس کشیدن تان را کم کنید و عمیق‌تر نفس بکشید و سپس چند تنفس آرام انجام دهید.

۵- تکنیک گفتگوی محترمانه

پس از گوش دادن به همه‌ی حرف‌های همسر، از نیازها، نگرانی‌ها و مسائلی که باعث ناراحتی شما شده است، با آرامش و احترام سخن بگویید. نیاز‌ها و نگرانی‌های خود را شرح دهید. احساس خود را در مواقعی که آزرده خاطر شدید بیان کنید. همسر خود را سرزنش نکنید. در جستجوی پیشنهاد بهتر، به جای ارائه راه حل به طرف مقابل باشید. از همسرتان بخواهید خلاصه حرف‌های شما را بازگو کند تا بدین ترتیب گوش دادن فعال را در رابطه خود اجرا کرده باشید. او نیز باید به نیاز‌ها و نگرانی‌های شما توجه کرده باشد آنها را به یاد بسپارد. گاهی اوقات در شرایطی که رسیدن به توافق دشوار باشد درخواست کمک از فرد سوم سودمند است.

۶- تکنیک ارتباط چشمی

گوش دادن و یادگیری آن کار آسانی نیست با استفاده از روش گوش دادن فعال می‌توانید به همسر خود نشان دهید که به حرف‌های او گوش می‌دهید. وقتی همسر شما حرف می‌زند به چشمهایش نگاه کنید با این کار نشان می‌دهید که به حرف‌های او توجه دارید. هر دو الی سه دقیقه یک بار حرف‌های همسر خود را جمع بندی کرده و بازگو کنید. این روش به همسر شما که ممکن است خسته و عصبی باشد کمک می‌کند تا به آسانی و با اطمینان احساس‌های خود را به زبان آورد. استفاده از زبان بدن با حرکت‌های مانند تکان دادن سر او را به حرف زدن تشویق می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->