نیرو‌های خریدخدمات آموزش‌و‌پرورش در سال تحصیلی جدید سازمان‌دهی می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (جمعه ۹ شهریور ١۴٠٣) بازگشایی جاده ترانزیتی مشهد-سرخس امروز ( ۹ شهریور۱۴۰۳) تشخیص آبله میمونی فقط در آزمایش مایع تاول اضافه کاری پرستاران ساعتی ۲۵ هزار تومان فاجعه است دستگیری سارقان آیفون‌های تصویری در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۳) کدام مستمری‌بگیران مشمول ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی و حداقل‌بگیر هستند؟   جریمه عدم استفاده از تاکسیمتر چقدر است؟ ثبت احوال: در آینده کارت ملی در بدو تولد برای افراد صادر می‌شود اطلاعیه مرکز اطلاع‌رسانی پلیس درباره فوت یک متهم در لاهیجان واژگونی خودرو زانتیا در بلوار نماز مشهد (۸ شهریور ۱۴۰۳) سرقت مسلحانه از شعبه بانک سپه در خیابان مطهری مشهد + جزئیات (۸ شهریور ۱۴۰۳) مصرف سوسیس و کالباس خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد کلید حفظ آرامش در زندگی مشترک چیست؟ ایجاد ۱۱ حلقه امنیتی اطراف حرم امام‌رضا(ع) | تمامی دستگاه‌های نظامی و امنیتی در مشهد آماده‌باش هستند سوء‌تغذیه، هشت استان کشور را تهدید می‌کند برای حفظ سلامتی خود شکلات تلخ بخورید زلزله شدید در پاکستان + جزئیات (۸ شهریور ۱۴۰۳) روایتی از انفجار دفتر نخست وزیری در سال ۱۳۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ٨ شهریور ١۴٠٣) | تداوم وزش باد و افزایش تدریجی دما در استان
سرخط خبرها

تشخیص آبله میمونی فقط در آزمایش مایع تاول

  • کد خبر: ۲۴۸۱۵۱
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
تشخیص آبله میمونی فقط در آزمایش مایع تاول
معاون فنی بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که از دو سال گذشته، فقط یک مورد بیماری آبله میمونی در کشور شناسایی شده است. 

به گزارش شهرآرانیوز، آبله میمونی یک بیماری عفونی واگیردار ناشی از ویروس آبله میمون است که می‌تواند در برخی از جانوران و همچنین انسان نیز ایجاد شود. نشانه‌های آن با تب، سردرد، درد‌های ماهیچه‌ای، لنفادنوپاتی و احساس خستگی آغاز می‌شود که به دنبال آن دانه‌هایی ایجاد می‌شوند که تاول‌ها و پوسته‌هایی را روی پوست بیمار، ایجاد می‌کند.

متخصصان دریافتند که دوره نهفتگی آن حدود ۱۰ روز و مدت زمان نشانه‌های بیماری معمولاً دو تا چهار هفته است و تشخیص ضایعه را می‌توان با آزمایش دی‌ان‌ای ویروس تأیید کرد؛ این بیماری می‌تواند شبیه آبله‌مرغان باشد. 

آبله میمون نخستین بار در سال ۱۹۵۸ در بین میمون‌های آزمایشگاهی در کپنهاگ دانمارک شناسایی شد و این بیماری بیشتر در مناطق دورافتاده کشور‌های مرکز و غرب آفریقا در نزدیکی جنگل‌های بارانی استوایی دیده شده‌است. بنابر همین موقعیت مکانی، ویروس آبله میمون به دو سویه اصلی آفریقای غربی و آفریقای مرکزی دسته‌بندی می‌شود که نخستین مورد در انسان در سال ۱۹۷۰ در جمهوری دموکراتیک کنگو یافت شد.

در همین راستا بابک عشرتی معاون فنی بیماری های واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بیماری آبله میمون از طریق تماس پوستی و نوع جدید آن که در آفریقا شیوع پیدا کرده نیز از طریق تنفس به افراد دیگر منتقل می‌شود.

وی بیان کرد: بررسی ها نشان می‌دهد که از دو سال گذشته تنها یک مورد بیماری آبله میمون در کشور شناسایی شده است. 

عشرتی در خصوص عکس منتشر شده در فضای مجازی ادامه داد: تشخیص بیماری آبله میمون از روی عکس و حتی بالین انجام شدنی نیست و اگر فرد مشکوکی مبتلا به این بیماری شود، مایع تاول‌های فرد مذکور در آزمایشگاه بررسی و آزمایش می‌شود.

معاون فنی بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: علائم بیماری آبله میمون با مرغان همچنین آنفولاآنزا شبیه به یکدیگر است و بیشتر تب، درد چشم، قرمزی پوست از جمله علامت های بیماری آبله میمون است.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از انتفال ببماری آبله میمون باید دست‌ها را به طور مرتب با آب و‌صابون شستشو داده و یا از مواد ضد غونی کننده برای رعایت بهداشت استفاده کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->