نتیجه بازی لاتزیو و ویتوریاپلژن(۱۶ اسفند ۱۴۰۳)| شاهکار بارونی و شاگردان پخش زنده بازی سپاهان و استقلال خوزستان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین امارات با ۸ بازیکن برزیلی مقابل ایران جایزه ۵/۵ میلیارد تومانی ایران از لیگ ملت‌های والیبال مصدومیت نویر بخاطر شادی گل | غیبت گلر بایرن مونیخ در ۴ بازی میلان هم ژائو فیلیکس را نخواست! آلمدین زیلیکیچ و کیوسفسکی، شاهکار مدیریتی بی تکرار استقلال مهاجم سابق پرسپولیس در لیگ برزیل + عکس اسماعیلی و ساروی در صدر رده‌بندی فرنگی‌کاران جهان تمدید قرارداد آلوز با تراکتور پروژه ویژه الهلال برای جانشین نیمار عموزاد و زارع در صدر رده‌بندی آزادکاران جهان فونسکا ۹ ماه محروم شد پرواز اختصاصی استقلال به ریاض ناراحتی وینیسیوس از دستمزد بالای‌ امباپه قلی‌زاده در جمع برترین‌های فوتبال یونان آخرین وضعیت مصدومان النصر شروع دوباره فرمول یک شکایت تیم بانوان کرمانشاه از بازیکن تیم بانوان استقلال| نتایج آبی‌ها تغییر می‌کند؟ پاداش ۵۰۰ میلیونی هلدینگ برای استقلال صحت دارد؟
سرخط خبرها

سانچو به یوونتوس پیوست

  • کد خبر: ۲۴۷۹۰۹
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
سانچو به یوونتوس پیوست
جیدون سانچو، ستاره انگلیسی منچستریونایتد بار دیگر این تیم را به صورت قرضی ترک می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود تلاش چلسی در روز‌های گذشته برای جذب سانچو، در نهایت این یوونتوس بود که با این بازیکن ۲۴ ساله برای انتقالی قرضی به توافق رسید و قرارداد بست. پس از هفته‌ها گمانه زنی مبنی بر رفتن سانچو به این باشگاه تورینی، او به زودی منچستر را به مقصد ایتالیا ترک می‌کند تا در فصل پیش رو با پیراهن یوونتوس به میدان برود. قرارداد این بازیکن با یووه به صورت قرضی با بند خرید دائمی در تابستان آینده است.

ناکامی چلسی در جذب سانچو احتمالا باعث می‌شود که آبی‌های لندن در فروش رحیم استرلینگ تجدیدنظر کنند. انزو مارسکا سرمربی این فصل چلسی به این بازیکن ۲۹ ساله اطلاع داد که در این فصل در تیم اصلی حضور نخواهد داشت. با این وجود در حالی که مذاکرات چلسی با منچستریونایتد بر سر معاوضه استرلینگ با سانچو در جریان بود، حالا رفتن سانچو به یوونتوس برنامه‌های چلسی را به هم ریخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->