دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟ پخش زنده بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین روشنک: دربی پنجشنبه برگزار می‌شود شرط گذاری‌های عجیب ماتزاری برای مدیران استقلال نتیجه بازی اینتر و جنوا در سری آ+ فیلم خلاصه بازی| اینتر صدرنشین شد نتیجه و ویدیو گل‌های بازی بارسلونا و لاس پالماس| ارتش فلیک روی دور برد نه درویش پرسپولیس را گردن می‌گیرد و نه کارتال! کارتال شاکی از عملکرد گندوز انصاری‌فرد، همچنان مشکل اصلی پرسپولیس دربی در آستانه تعویق
سرخط خبرها

تاج فیروز: یک نفر از فدراسیون فوتبال مسئولیت بازی در مشهد را بپذیرد

  • کد خبر: ۲۴۷۴۰۹
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷
  • ۱
تاج فیروز: یک نفر از فدراسیون فوتبال مسئولیت بازی در مشهد را بپذیرد
مدیر‌کل ورزش و جوانان خراسان‌رضوی گفت: هر زمان یک نفر از فدراسیون فوتبال بگوید مسئولیت برگزاری مسابقه در ورزشگاه امام رضا (ع) را می‌پذیرم، با اعضای شورای تأمین خراسان رضوی مذاکره می‌کنیم.

علیرضا تاج‌فیروز درخصوص شرایط این روز‌های استادیوم امام رضا (ع) و حضور تیم ملی فوتبال و ایران به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: دهه آخر ماه صفر بواسطه شرایط ویژه و خاصی که دارد، از لحاظ ترافیکی و اسکان شرایط برگزاری این مسابقه را نداریم. بطورکل در این بازه زمانی هیچ رویدادی که با تجمع مردم همراه باشد را میزبانی نمی‌کنیم. تجمعات و هیئات عزاداری هم صرفا محدود به هیئاتی می‌شود که شناسنامه دار باشند. به همین خاطر و به دلیل مجموع مواردی که گفتم، امکان میزبانی از مسابقات در این بازه زمانی را نداریم.

یک نفر از فدراسیون فوتبال مسئولیت بازی در مشهد را بپذیرد

وی در ادامه افزود: برای میزبانی از مسابقات مختلف در سطح ملی و بین المللی جدا از آمادگی برگزاری و اجرایی سایر دستگاه ها، باید تایید شورای تامین هم گرفته شود. این شورا بر اساس برخی شاخص‌ها، با درخواست میزبانی مخالفت یا موافقت می‌کند. از لحاظ مسائل امنیتی در شرایط ویژه نیز باید برخی موارد رعایت شود. جدا از تمام این موارد هر زمان یک نفر از فدراسیون فوتبال بگوید مسئولیت برگزاری مسابقه در ورزشگاه امام رضا (ع) را می‌پذیرم، با اعضای شورای تأمین خراسان رضوی مذاکره می‌کنیم تا ببینیم برگزاری این مسابقه در مشهد را می‌پذیرند یا خیر.

هیچ مشکلی برای ورود بانوان نداریم

مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی به بحث ورود بانوان به ورزشگاه‌ها در مشهد هم اشاره و عنوان کرد: اگر پیش از این با برگزاری مسابقه‌ای در مشهد موافقت نشده، اصلا مربوط به داستان ورود بانوان نیست. حقیقتا هیچ دغدغه‌ای بابت حضور بانوان در ورزشگاه امام رضا (ع) وجود نداشت. نمی‌دانم این مجموعه زیرساخت‌های لازم را برای ورود بانوان به ورزشگاه دارد یا خیر، اما این مسئله دلیل عدم برگزاری مسابقه نیست. بعد از داستان‌های بازی ایران و لبنان و خاطرات ناخوشی که بوجود آمد کسی جرات نمی‌کند دوباره با همان سناریو پیش برود. متاسفانه کسی هم بعد از آن اتفاقات بازخواست نشد. چه تضمینی وجود دارد که آن حوادث دوباره پیاده نشود؟

تیم اتک انرژی پول استادیوم را داده بود

تاج فیروز در پایان به حضور تیم «اتک انرژی» افغانستان در ورزشگاه امام رضا (ع) و شایعات رایگان بودن این اردو هم اشاره کرد و گفت: متاسفانه خبر کذبی منتشر کردند و نوشتند ورزشگاه به‌صورت رایگان در اختیار تیمی خارج از کشور قرار گرفته است. چنین چیزی امکان ندارد. هر تیمی که برای تمرین یا برگزاری دوستانه، بدون حضور تماشاگر یا بروز مشکلات رفت‌وآمد درخواست کند، با مدیریت مجموعه ورزشی امام رضا (ع) قرارداد می‌بندد و مبلغ اجاره پرداخت می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مشهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
0
1
اصن تیم افغانیه پول داده،شما بی‌جا کردین به تیم ملی مملکت وباشگاه های بزرگ ایران جواب نه دادین حالا بخاطرشلوغی بود عیب نداره،بازی استقلال الغرافه که درخواست شده بعداز همه این شلوغی هاست،اگر به هردلیلی،به هر دلیلی بااون موفاقت نکنید،مطمئن باشید تجمع واعتراضاتی رودرمشهدخواهید دید،پس با مردم محترم مشهددرست رفتار کنید،بخداماهم دل داریم،آرزوداریم مثل خیلی از شهرای دیگه بازی توشهرشون بگزاربشه‌ وحقشون پایمال نشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->