تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود شهردار مشهد مقدس: اطلاعات دقیق و برخط به شهرداری مشهد کمک می‌کند تا خدمت رسانی بهتری انجام دهد + فیلم تسریع در رسیدگی به مصوبات ماده ۵ برای حل مشکلات شهری مشهد
سرخط خبرها

توضیحات وزیر کشور در خصوص تعطیلی احتمالی روز سه‌شنبه (۱۳ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۸۰۷۲
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
توضیحات وزیر کشور در خصوص تعطیلی احتمالی روز سه‌شنبه (۱۳ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم
وزیر کشور گفت: تعطیلی روز سه‌شنبه (۱۳ شهریورماه) را بررسی و نهایت تا شنبه نتیجه را اعلام می‌کنیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسکندر مومنی امروز، ۸ شهریورماه، در نشست قرارگاه مرکزی زائران دهه پایانی ماه صفر که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: آمادگی دستگاه‌ها مناسب و مشارکت مردم بسیار خوب و عالی است، موکب‌ها نیز آمادگی لازم را برای خدمت‌رسانی و مهمان‌نوازی از زائران داشتند.

وی افزود: همه مصوبات این نشست مورد تایید و لازم الاجرا است و فقط مصوبه تعطیلی روز سه‌شنبه مشهد منوط به تصمیم گیری روز شنبه در تهران خواهد بود.

مومنی با بیان اینکه فروش بلیت اتوبوس، راه‌آهن و هواپیما باید به صورت جدی مورد نظارت قرار گیرد، عنوان کرد: پیگیری شود تا در زمینه بلیت‌ها حقی از کسی ضایع نشود. گزارشی که در خصوص گران‌فروشی داشتیم اعلام کردند مبالغ برگشت داده شد که این اقدام بسیار خوبی است. اگر در دهه پایانی صفر این اتفاق افتاد، به جد مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وزیر کشور بیان کرد: درصد بالایی از حضور زائران در مشهد با خودرو‌های شخصی به مشهد می‌آیند. براساس گزارشی که اعلام شد میزان تصادفات نسبت به سال گذشته کاهش یافته، اما باید تمهیدات لازم اتخاذ شود که این میزان تا حد امکان کاهش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سال‌های آینده رو به گرمای بیشتر می‌رویم، تمهیدات لازم اتخاذ شود. در روز‌های پیش رو نیز دما از روز شنبه بین ۲۸ تا ۳۰ درجه بوده و دمای کمی نیست؛ زائران نیز پیاده به مشهد می‌آیند؛ بنابراین باید تمهیدات لازم مانند سایه‌بان، آب خنک و یخ پیش‌بینی شود تا مشکلی پیش نیاد. دو مورد از درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های مسیر را بازدید کردیم که آمادگی داشتند، در صورت نیاز این مراکز گسترش پیدا کند.

مومنی ادامه داد: حتما دستگاه‌های امنیتی در مورد امنیت زائران چه در طول مسیر و چه مکان‌های استقرار آنها تمهیدات لازم را اتخاذ کنند و مراقبت‌های لازم را به عمل بیاورند. بعد از پایان مراسم که انشالله به بهترین نحو برگزار خواهد شد و زائران در کمال آرامش، امنیت و ایمنی به زیارت خواهند آمد، جلسه‌ای در کمترین زمان ممکن تشکیل و نقاط ضعف و قوت بررسی شود. این مناسب نیست ما یک ضعف یا ایراد را دو سال پشت هم داشته باشیم، نباید برای سال آینده شاهد ایرادات و ضعف‌ها باشیم، البته تا این لحظه آمادگی‌ها کامل است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه در مورد حمل‌ونقل پیش‌بینی اتوبوس‌ها هم از شهرداری تهران و هم استان‌های معین صورت گرفته است، تصریح کرد: حتما باید به مصوبات پیشنهادی تصویب شده، عمل شود. تمهید اتخاذ شده در زمینه فروش همزمان بلیت رفت و برگشت، کار خوبی است، اما ممکن است این اتفاق برای همه زائران رخ ندهد.

وی اضافه کرد: برای بازگشت حتما دپو لازم از اتوبوس‌های مورد نیاز وجود داشته باشد. همه عزیزانی که دور میز نشستند در اربعین و خدمت‌رسانی به زائران نقش عمده‌ای داشتند و منابع زیادی را در بسیج کردند، امیدواریم این خستگی روی این مرحله اثر نگذارد و تا پایان مراسم همه با آمادگی کامل به ماموریت خود ادامه دهند.

مومنی گفت: ما امروز بازدیدی از مناطق حاشیه شهر داشتیم. دستگاه‌های مختلف اعم از شهرداری، استانداری، فرمانداری، وزارت بهداشت و دستگاه‌های دیگر پروژه‌هایی را در دست اقدام داشتند که حتما باید در همان زمان‌بندی مشخص ادامه پیدا کند. باید در اختصاص و پیگیری منابع توجه لازم صورت گیرد. برخی افتتاح‌ها زمان‌بندی داشتند که انشالله در همان زمان‌بندی و حتی زودتر انجام شود.

وزیر کشور عنوان کرد: باید نظارت لازم بر اجرای مصوبات باشد. مصوبه کردن کار آسانی بوده، اما مهم اجرا کردن آن است که باید بر اجرای این مصوبات نظارت و پیگیری لازم صورت گیرد. تلاش می‌کنیم ماموریت خود را به بهترین نحو انجام دهیم تا زائران با امینت و آرامش به زیارت امام رضا (ع) نائل شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->