عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

شهردار مشهد: برای خدمت‌گزاری به زائران امام رضا(ع) همه دستگاه ها پای کار هستند

  • کد خبر: ۲۴۸۱۶۱
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
شهردار مشهد: برای خدمت‌گزاری به زائران امام رضا(ع) همه دستگاه ها پای کار هستند
شهردار مشهد گفت: با توجه به افزایش زائر در مناطق زائرپذیر شهر مشهد، همه دستگاه ها پای کار هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف درباره خدمت رسانی به زائران در دهه آخر صفر تصریح کرد: برای خدمت رسانی به زائران در مشهد، از ماه‌ها قبل در مدیریت شهری برنامه ریزی کردیم؛ خدمت رسانی از سوی شهرداری مشهد، در ابتدا با اعزام هزار نفر از کارکنان به شهر نجف اشرف و نظافت زیر پای زائران حضرت علی(ع) و مرز چذابه آغاز شد و اکنون تمامی نیروها از کشور عراق بازگشتند و آماده هستیم تا به زائران در شهر مشهد خدمت رسانی کنیم.

به گفته شهردار مشهد، با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی ستاد دهه آخر صفر، خدمت رسانی در مشهد همزمان با مراسم جاماندگان اربعین آغاز شد.

وی افزود: با توجه به اینکه روزهای پایانی ماه صفر با ایام تابستان تقارن پیدا کرده است، پیش‌بینی می‌شود که شاهد افزایش حضور زائران در مشهد باشیم و به همین منظور نیز از بدو ورود زائران به این شهر و در هشت مبادی ورودی شهر، آماده استقبال از زائران هستیم.

قلندر شریف یادآور شد: در کلیه مبادی ورودی شهر، ۴۰ خدمت متنوع از جمله پذیرایی، خدمات فرهنگی و... ارائه می‌شود و به گونه‌ای در ستاد برنامه ریزی کرده‌ایم که بتوانیم استقبال خوبی از زائران داشته باشیم.

وی افزود: تمامی نیروهای شهرداری مشهد از جمله در حوزه خدمات شهری به صورت سه شیفت و ۲۴ ساعته آماده خدمت‌رسانی به زائران هستند؛ نظافت، شست‌وشو و رفت‌وروب معابر بافت پیرامون حرم مطهر در اولویت قرار دارد و سایر مناطق نیز در زمینه نظافت معین منطقه ثامن و بافت پیرامون حرم هستند.

شهردار مشهد الرضا افزود: ۵ هزار و ۸۰۰ نیرو در حوزه خدمات شهری به منظور خدمت رسانی با یکدیگر بسیج شده اند و نظافت به صورت مکانیزه خواهد بود و در مبادی ورودی شهر تا عمق ۱۰ کیلومتری نظافت انجام می‌شود؛ با توجه به افزایش زائر در مناطق زائرپذیر شهر مشهد، نیروهای آتش نشانی نیز به صورت ۲۴ ساعته در راستای ایمنی زائران فعال خواهند بود.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل نیز، تمهیدات خوبی درنظر گرفته شده و ناوگان قطارشهری و اتوبوسرانی، در سه روز پایانی ماه صفر از ساعت ۶ صبح الی ۲۴ سرویس دهی خواهند داشت و در صورت افزایش تقاضا، ساعت سرویس دهی تمدید می‌شود.

شریف افزود: همچنین در پایان ماه صفر برای انتقال زائران به شهرهای دیگر، چندین سرویس اتوبوسرانی پیش‌بینی شده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->