حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی بسته شدن پرونده سرقت طلای زنان در گلشهر توسط پلیس مشهد آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی در مراکز خدمات جامع سلامت آمار بالای سوختگی‌های سهوی با اسید به علت دسترسی آسان مردم مردم تحمل گرانی دارو را ندارند تداوم آلودگی هوا در شهرهای صنعتی کشور تا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چه کنیم قلبی سالم داشته باشیم؟ | برای تقویت قلب چه بخوریم؟

  • کد خبر: ۲۴۸۶۸۵
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
چه کنیم قلبی سالم داشته باشیم؟ | برای تقویت قلب چه بخوریم؟
قلب به دلیل اینکه بیشترین فعالیت را در بدن دارد به گرما و به دلیل ثبات، به خشکی نیاز دارد و مزاج این عضو، گرم و خشک است و اگر دچار سردی و تری شود حرارت آن کاهش یافته و کل بدن و اندام‌ها دچار کاهش عملکرد می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، از دیدگاه طب سنتی علایم ضعف قلب با نارسایی قلبی هم‌پوشانی دارد. تغییر و ناهماهنگی ضربان قلب، افزایش تعداد و ضعف تنفس، کاهش وزن یا تورم، عطش به هوای سرد، خستگی، خواب‌آلودگی و ناتوانی جنسی از علائم ضعف قلب محسوب می‌شوند.

گیاهان تقویت‌کننده

ریحان، نعنا، پونه، مرزه، ترخون و گشنیز تقویت کننده قلب و گوارش هستند. بادرنجبویه گیاهی بسیار مفید که ابن‌سینا آن را مفرح القلوب و تقویت کننده قلب می‌نامد. مصرف سیب به هر شکل از جمله فالوده، رب، چای، سرکه، مربا، حلوا یا پخته آن با عسل و گلاب و گلابی، به، انار، لیمو، نارنج و آناناس مفید هستند. علاوه بر کنترل خشم و اصلاح سوءمزاج، کاهش حجم موادغذایی در هر وعده و کاهش مصرف حبوبات و غذا‌های نفاخ توصیه شده است.

برای کنترل ضعف و نارسایی قلب استفاده از گیاهان مقوی مانند زعفران، نسترن، گل‌سرخ، گل گاو زبان، قرنفل و بادرنجبویه البته با صلاح‌دید پزشک کمک‌کننده خواهد بود. براساس مطالعات انجام شده عصاره گیاه بادرنجبویه در درمان تپش قلب موثر و همچنین دمنوش آن در افرادی که علایم اضطرابی، تپش قلب و تنگی نفس دارند مفید است. البته این گیاه دارویی برای کسانی که دچار مشکلات تیرویید هستند می‌تواند باعث بروز اختلالاتی شده و باید با تجویز پزشک مصرف شود.

عوامل تضعیف‌کننده قلب

یبوست به دلیل تجمع مواد زاید در بدن و همچنین فشار ناشی از دفع در صورت مداومت می‌تواند باعث تضعیف قلب شود. کیفیت هوای استنشاقی نیز تاثیر سریع و قوی بر قلب، مغز و کارکرد‌های ذهنی دارد. از طرفی ورزش در هوای آلوده و سرد و با استرس به خصوص در زمان سیری یا گرسنگی مفرط و همچنین ورزش‌های سنگین و حرفه‌ای، ورزش‌های غیرهوازی و... همگی باعث ضعف قلب می‌شود.

به گفته متخصصان طب سنتی، درمان‌های طب سنتی در کنار درمان‌های شیمیایی به بیمار کمک می‌کند تا عملکرد قلب بهبود یابد و با توجه به اینکه جایگزین کردن دارو‌های گیاهی به جای دارو‌های شیمیایی نیاز به تحقیقات بیشتر و کارآزمایی‌های بالینی وسیع دارد، به همین دلیل تا حصول این مهم به بیماران توصیه شده است که درمان‌های دارویی و گیاهی طب سنتی را در کنار درمان‌های شیمیایی انجام دهند تا به‌تدریج با بهبود علایم بیمار میزان نیاز به دارو‌های شیمیایی کاهش یابد.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->