هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی جزئیات تازه از حریق درمانگاه در مشیریه تهران | سه فوتی و ۱۸ مصدوم + فیلم فوت یک نفر در حریق درمانگاه مشیریه تهران + تصاویر (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اسامی ۷ معدنچی جان‌باخته در حادثه معدن دامغان
سرخط خبرها

چه کنیم قلبی سالم داشته باشیم؟ | برای تقویت قلب چه بخوریم؟

  • کد خبر: ۲۴۸۶۸۵
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
چه کنیم قلبی سالم داشته باشیم؟ | برای تقویت قلب چه بخوریم؟
قلب به دلیل اینکه بیشترین فعالیت را در بدن دارد به گرما و به دلیل ثبات، به خشکی نیاز دارد و مزاج این عضو، گرم و خشک است و اگر دچار سردی و تری شود حرارت آن کاهش یافته و کل بدن و اندام‌ها دچار کاهش عملکرد می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، از دیدگاه طب سنتی علایم ضعف قلب با نارسایی قلبی هم‌پوشانی دارد. تغییر و ناهماهنگی ضربان قلب، افزایش تعداد و ضعف تنفس، کاهش وزن یا تورم، عطش به هوای سرد، خستگی، خواب‌آلودگی و ناتوانی جنسی از علائم ضعف قلب محسوب می‌شوند.

گیاهان تقویت‌کننده

ریحان، نعنا، پونه، مرزه، ترخون و گشنیز تقویت کننده قلب و گوارش هستند. بادرنجبویه گیاهی بسیار مفید که ابن‌سینا آن را مفرح القلوب و تقویت کننده قلب می‌نامد. مصرف سیب به هر شکل از جمله فالوده، رب، چای، سرکه، مربا، حلوا یا پخته آن با عسل و گلاب و گلابی، به، انار، لیمو، نارنج و آناناس مفید هستند. علاوه بر کنترل خشم و اصلاح سوءمزاج، کاهش حجم موادغذایی در هر وعده و کاهش مصرف حبوبات و غذا‌های نفاخ توصیه شده است.

برای کنترل ضعف و نارسایی قلب استفاده از گیاهان مقوی مانند زعفران، نسترن، گل‌سرخ، گل گاو زبان، قرنفل و بادرنجبویه البته با صلاح‌دید پزشک کمک‌کننده خواهد بود. براساس مطالعات انجام شده عصاره گیاه بادرنجبویه در درمان تپش قلب موثر و همچنین دمنوش آن در افرادی که علایم اضطرابی، تپش قلب و تنگی نفس دارند مفید است. البته این گیاه دارویی برای کسانی که دچار مشکلات تیرویید هستند می‌تواند باعث بروز اختلالاتی شده و باید با تجویز پزشک مصرف شود.

عوامل تضعیف‌کننده قلب

یبوست به دلیل تجمع مواد زاید در بدن و همچنین فشار ناشی از دفع در صورت مداومت می‌تواند باعث تضعیف قلب شود. کیفیت هوای استنشاقی نیز تاثیر سریع و قوی بر قلب، مغز و کارکرد‌های ذهنی دارد. از طرفی ورزش در هوای آلوده و سرد و با استرس به خصوص در زمان سیری یا گرسنگی مفرط و همچنین ورزش‌های سنگین و حرفه‌ای، ورزش‌های غیرهوازی و... همگی باعث ضعف قلب می‌شود.

به گفته متخصصان طب سنتی، درمان‌های طب سنتی در کنار درمان‌های شیمیایی به بیمار کمک می‌کند تا عملکرد قلب بهبود یابد و با توجه به اینکه جایگزین کردن دارو‌های گیاهی به جای دارو‌های شیمیایی نیاز به تحقیقات بیشتر و کارآزمایی‌های بالینی وسیع دارد، به همین دلیل تا حصول این مهم به بیماران توصیه شده است که درمان‌های دارویی و گیاهی طب سنتی را در کنار درمان‌های شیمیایی انجام دهند تا به‌تدریج با بهبود علایم بیمار میزان نیاز به دارو‌های شیمیایی کاهش یابد.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->