وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

آیا با شست و شوی میوه آفت کش ها از بین می روند؟

  • کد خبر: ۲۴۸۷۰۵
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
آیا با شست و شوی میوه آفت کش ها از بین می روند؟
بر اساس یک تحقیقی ۲۰ درصد از ۵۹ دسته میوه و سبزیجات مختلف دارای باقیمانده آفت کش‌ها در سطوحی هستند که خطرات قابل توجهی برای مصرف‌کنندگان دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شواهد اخیر نشان می‌دهد شستن میوه‌ها قبل از خوردن، مواد شیمیایی سمی مختلفی را که معمولاً در کشاورزی استفاده می شود از بین نمی‌برد. مقاله‌ای در مجله Nano Letters در انجمن شیمی آمریکا، در بحبوحه بحث‌های جاری درباره میزان آلودگی مواد غذایی با آفت‌کش‌ها و خطرات بالقوه سلامتی مرتبط با رژیم غذایی ثابت که شامل باقیمانده‌های آفت‌کش‌ها است، منتشر شده است.

آیا شستن میوه‌ها کافی است؟

در ماه مه، Consumer Reports اعلام کرد که بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های جمع آوری شده توسط وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) مشخص کرده است که ۲۰ درصد از ۵۹ دسته میوه و سبزیجات مختلف دارای باقیمانده آفت کش ها در سطوحی هستند که خطرات قابل توجهی برای مصرف‌کنندگان دارد.

هدف اصلی مقاله جدید به اشتراک گذاشتن جزئیات فنی فرآیندی است که نویسندگان برای تشخیص ردیابی آفت کش ها در غذاها توسعه داده اند. به گفته نویسندگان، یافته‌های اساسی در مورد ناکارآمدی شستشوی میوه‌ها برای مصرف‌کنندگانی که ممکن است به شیوه‌های ایمنی غذایی ناکافی تکیه کنند، مهم است.

به نقل از گاردین، شستشو میوه‌ها نمی‌تواند آفت کش‌ها را به طور کامل حذف کند. به عنوان مثال، هنگام استفاده از این تکنیک برای بررسی یک سیب، محققان گفتند نتایج تصویربرداری ثابت می‌کند که آفت کش ها به عمق بافت میوه نفوذ می‌کنند.

با استفاده از فناوری توسعه یافته، نویسندگان گفتند که وقتی پوست سیب به همراه مقداری از لایه پالپ برداشته شد، آلودگی آفت‌کش‌ها کاهش یافت.

دونگدونگ یی، استاد دانشکده شیمی چین در دانشگاه کشاورزی آنهویی، می‌گوید: «این مقاله که در راستای گسترده ایمنی مواد غذایی قرار دارد، تلاش می‌کند تا راهنمایی‌های بهداشتی را به مصرف‌کنندگان ارائه کند. تحقیقات نشان می‌دهد که به جای ایجاد دلهره بی‌رویه، پوست کندن میوه می‌تواند به طور موثر تقریباً تمام باقی مانده‌های آفت‌کش را از بین ببرد، برخلاف روش شستشو که اغلب توصیه می‌شود.

مایکل هانسن، دانشمند ارشد Consumer Reports، می‌گوید: «این فناوری جدید می‌تواند برای دانشگاهیان و دانشمندان در درک بهتر ماندگاری آفت کش ها در غذاها و نحوه محافظت بهتر از مصرف‌کنندگان مفید باشد.»

خطرات سلامتی ناشی از آفت کش ها در چندین مقاله ثبت شده است، اما بیشتر آن ها به جای رژیم غذایی، با قرار گرفتن در معرض شغلی سروکار دارند. وزارت کشاورزی آمریکا و سازمان غذا و دارو معتقدند که باقی مانده آفت کش ها در غذاها اگر در محدوده قانونی قرار بگیرند، به طور کلی برای سلامتی نگران کننده نیستند.

هر دو آژانس ده‌ها سال است که سطوح باقی مانده آفت‌کش‌ها را در غذاها بررسی می‌کنند و یافته‌های خود را سالانه گزارش می‌دهند.

در جدیدترین گزارش برنامه داده‌های آفت‌کش وزارت کشاورزی آمریکا ، ۹۹ درصد غذاهای آزمایش‌شده دارای بقایایی هستند که در محدوده قانونی قرار دارند و بنابراین خطری برای سلامت مصرف‌کنندگان ایجاد نمی‌کنند و ایمن هستند.

اما برخی سازمان‌های مصرف‌کننده مانند Consumer Reports معتقدند که محدودیت‌های قانونی برای باقی‌مانده آفت‌کش‌ها بسیار بالا هستند.

وزارت کشاورزی آمریکا گزارش داد که بیش از ۷۲ درصد از بیش از ۱۰۰۰۰ نمونه غذا دارای بقایای آفت کش قابل تشخیص بودند.

مقاله جدید نشان می‌دهد که شستشو به تنهایی برای حذف آفت‌کش‌ها از میوه‌ها کافی نیست و پوست‌گیری می‌تواند راهکار موثر‌تری باشد. با این حال، انتخاب محصولات ارگانیک و کاهش مصرف محصولات پرخطر نیز می‌تواند به کاهش مواجهه با آفت‌کش‌ها کمک کند. مصرف‌کنندگان باید با آگاهی از این موضوعات، تصمیمات آگاهانه‌ای در مورد خرید و مصرف مواد غذایی بگیرند.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->