گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات حرم امام‌رضا(ع) میزبان برگزاری مراسم هم‌دردی با مردم لبنان می‌شود دریافت ۲۲۴ اثر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برگزار می‌شود آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳ رونمایی از آثار جدید پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
سرخط خبرها

شلوغی پر برکت

  • کد خبر: ۲۴۸۸۹۸
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
شلوغی پر برکت
مشهدی‌ها اعتبار شهر و هویتشان را به برکت وجود امام رضا (ع) گرفته اند و خود را مدیون امام هشتم می‌دانند؛ به همین خاطر هر کاری برای زائرانش بتوانند انجام می‌دهند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها که در کوچه و خیابان‌های شهر قدم بر می‌داریم اگرچه ترافیک بی امان جاده‌های منتهی به مشهد، اطراف حرم‌مطهررضوی، خیابان‌های مرکزی شهر و حتی خیابان‌های دیگر، زمان زیادی برای رفت و آمد معمولی می‌گیرد؛ اما مشهدی‌ها سال هاست به‌خاطر دهه آخر صفر این شلوغی را برکت شهر می‌دانند و دهه را با همین شلوغی زندگی می‌کنند.

مشهدی‌ها اعتبار شهر و هویتشان را به برکت وجود امام‌رضا(ع) گرفته اند و خود را مدیون امام هشتم می‌دانند؛ به همین خاطر هر کاری برای زائرانش بتوانند انجام می‌دهند تا هم محبت خودشان به مولا را نشان دهند، هم نشان خادم الرضایی را بر سینه‌هایشان حک کنند و به رسم ادب، همچون امامشان رسم میهمان نوازی را بجا آورند.

عده‌ای با زائران پیاده که از سراسر ایران به مشهدالرضا (ع) می‌آیند همراه می‌شوند. عده‌ای در خانه و ایستگاه‌های صلواتی و مساجد و موکب‌ها و ... به زائران خدمت می‌کنند و خود را خادم الرضا (ع) می‌دانند و به آن افتخار می‌کنند.

مسئولان و بخش‌های مختلف شهر نیز تمام توان خود را برای زیارت بهتر زائر به کار گرفته اند تا لبخند رضایت بر لبانشان بنشانند.

عده‌ای نیز بخشی از اموالشان را نذر پذیرایی از زائران می‌کنند هر چند اندک، مثل موکبی از حاشیه شهر مشهد که مسئولش می‌گفت «ما همه کارگر هستیم و مال و منال زیادی نداریم، اما هر سال به عشق آقا امام رضا (ع) موکبی با حضور بزرگ و کوچک هیئتمان برگزار می‌کنیم و لباس خدمت می‌پوشیم. سعی می‌کنیم خستگی زائر را از تنش بدر کنیم هرچند با یک چای شیرین و شربتی خنک.»

برخی نیز از زمان استراحت خود می‌زنند و این روز‌ها خستگی را بر خود حرام کرده اند و برای مشارکت در این آوردگاه معنوی شب و روز نمی‌شناسند. زنان، روضه‌های خانگی برپا می‌کنند، مردانشان در موکب‌های بزرگ و کوچک شهر خدمت می‌کنند و فرزندانشان را به این خدمت عادت می‌دهند تا او هم در مسیر عشق به اهل بیت (ع) تربیت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->