پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

افزایش دفاتر خدمات نگهداری امانات زائر حرم مطهر در ایام پایانی ماه صفر ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۸۹۴۲
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
افزایش دفاتر خدمات نگهداری امانات زائر حرم مطهر در ایام پایانی ماه صفر ۱۴۰۳
به همت معاونت خدمات زائرین حرم مطهر رضوی و هم زمان با ایام پایانی ماه صفر، دفاتر خدمات نگهداری امانات زائر، افزایش‌یافته است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، حرم مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) امسال نیز همانند سال‌های گذشته در ایام پایانی ماه صفر، با جمعیت بسیار زیادی از زائران مواجه شده که در این راستا، برای آنها تمهیداتی اندیشیده شده تا زیارتی همراه با آرامش، امنیت و رفاه داشته باشند.

به همین منظور، درگاه‌های دریافت وسایل از ۴۵ به ۶۴ درگاه، دفاتر امانات از ۱۲ دفتر فعال به ۱۵ دفتر و تعداد قفسه‌های فعال از ۱۰ هزار قفسه به ۱۶ هزار قفسه فعال افزایش یافته و ازدیاد تعدادباجه پشتیبان مدارک پیداشده ودرگاه‌های امانات نقدی از ۷ به ٩ درگاه، از مهمترین این اقدامات است.

همچنین از دیگر اقدامات می‌توان به افزایش قفسه نگهداری و طبقه‌بندی اشیای پیدا شده، ایجاد باجه و دفاتر موقت امانات در صورت نیاز، ایجاد باجه دریافت موبایل با ظرفیت دریافت ۲ هزار موبایل و درنظرگرفتن ۸۱۶ قفسه شارژ موبایل، رفع نواقص ایستگاه‌های شارژ موبایل و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در دفاتر امانات نقدی با ۵۵۶ قفسه فعال، اشاره کرد.

به همین منظور، با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، معاونت خدمات زائران حرم مطهر با پیش‌بینی دو شیفت کردن نیروها، برگزاری جلسات توجیهی برای تمامی نیرو‌ها و پیش‌بینی تمهیدات امنیتی، ضمن توجه به رعایت اصول تکریم زائرین و.. تلاش کرده تا در این ایام بهترین خدمات را به زائران ارائه دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->