اجرای حکم قطعی یکی از پرونده‌های وحید اشتری ریزش چاه به عمق ۱۳۰ متر روی کارگر| ۲۰ آتش نشان از ۹ ساعت قبل همچنان مشغول کار هستند حریق منزل مسکونی در خیابان سیدی مشهد| ۷ شهروند توسط آتش‌نشانان نجات یافتند اصلاح فرهنگ سلامت از مهدکودک‌ها و مدارس برگزاری آزمون تکمیل ظرفیت دبیرستان‌های نمونه دولتی و فرهنگ در ۲۰ تیرماه نجات جان ۶۰ نفر از غرق‌شدگی در مازندران طی ۲۰ روز قتل مرد جوان در خانه ارثی جنوب تهران + جزییات مرد معتاد همسرش را مقابل چشم فرزندان به قتل رساند آتش‌سوزی گسترده در انبار کارخانه تولید موادغذایی در غرب تهران حریق انبار زغال با تلاش ۲۱ آتش‌نشان اطفا شد (۳۱ خرداد ۱۴۰۳) زمان پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران تامین اجتماعی اعلام شد حریق و انفجار تعمیرگاه موتورسیکلت یک مصدوم بر جای گذاشت (۳۱ خرداد ۱۴۰۳) چرخ‌گوشت دست کودک دوساله را بلعید یارانه خرداد ۱۴۰۳ برای دهک‌های چهار به بالا واریز شد زن ۶۰ ساله شوهرش را آتش زد دستگیری اعضای گروه ۲۹ نفره شیطان پرستی در شیروان دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد در شهرستان مشهد کمبود مدرسه داریم بارش باران در محور‌های مشهد، نیشابور و تربت حیدریه (۳۱ خرداد ۱۴۰۳) شمار جان‌باختگان ایرانی در حج تمتع به ۱۴ نفر رسید (۳۱ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تاثیر واکسن فلج اطفال بر مصونیت موقت ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۴۹۰۲
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
تاثیر واکسن فلج اطفال بر مصونیت موقت ویروس کرونا
دکتر رابرت گالو از دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند، کاشف واکسن HIV معتقد است که واکسن خوراکی فلج اطفال (OPV) باهدف بخشی دوباره ابزاری در مقابله با کرونا ویروس خواهد بود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر گالو اظهار کرد: واکسن فلج اطفال به‌منظور محافظت در برابر برخی عفونت‌های ویروسی و باکتریایی به‌غیراز فلج اطفال، ازجمله آنفلوانزا طراحی‌شده است.
وی گفت: به دلیل اینکه تولید واکسن کروناویروس ماه‌ها برای کارایی و ایمنی زمان لازم دارد، می‌توان تا آن زمان از واکسن‌های ایمن موجود (آنتی‌ژن تضعیف‌شده) که از لحاظ بالینی تایید شده هستند، برای حفاظت در برابر بیماری کووید-۱۹ استفاده کرد.
دکتر کنستانتین چوماکوف از سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده و مدیر مرکز شبکه ویروس دکتر گالو در مورد کارایی واکسن فلج اطفال در حفاظت در برابر کووید-۱۹ با وی هم‌عقیده است.
وی و دکتر گالو معتقدند که این واکسن نه‌فقط در برابر فلج اطفال مؤثر است، بلکه ویژگی‌های دیگر ازجمله دفاع ذاتی سیستم ایمنی بدن را نیز فعال می‌کند که در مقابله با بیماری کووید-۱۹ مفید است.
در آزمایش‌های بالینی انجام‌شده در دهه ۱۹۷۰ زمان شیوع آنفلوانزای فصلی، این واکسن به‌عنوان سپری در برابر این بیماری بود.
آنان به محافظت غیراختصاصی واکسن‌هایی مانند ب ث ژ، سرخک و دیگر واکسن‌ها نیز اشاره کردند.
دکتر گالو خاطرنشان کرد: مدت‌زمان مصونیت ذاتی OPV در برابر کووید-۱۹ مشخص نیست، اما تخمین زده‌شده که این واکسن محافظت یک تا دوماهه در برابر این ویروس ایجاد می‌کند.
دکتر گالو در ادامه افزود: باوجوداینکه ویروس فلج اطفال و کووید-۱۹ دارای  RNA ویروسی هستند، برای اطمینان از کارایی OPV برای ایمنی موقت در برابر این بیماری آزمایش بالینی انجام خواهد شد.
وی احتمال آزمایش این واکسن بر روی بیماران بیمارستان Mt Sinai، نیویورک و انستیتوی ویروس‌شناسی انسانی در دانشگاه مریلند را نیز اعلام کرد.
 
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->