هشت شهرستان مکمل سفر در خراسان رضوی انتخاب شدند زمان شارژ کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد قیمت امروز گوشت و مرغ اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | کله پاچه در مشهد چند؟ کاهش ساعت کار هفتگی در بخش خصوصی هم اجرا شود قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه با دلار چند هزار تومانی پیش‌فروش می‌شود؟ زمان انتشار اوراق گواهی طلای بانک مرکزی مشخص شد هزینه جدید کارشناسی رنگ خودرو اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نمی‌شود؟ وضعیت قرمز بودجه آبی خراسان رضوی جزئیات جلسه فردای شورای عالی کار (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | آیا مزد ۱۴۰۴ کارگران مشخص می‌شود؟ ظرفیت تردد روزانه ۱۰۰۰ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل در مرز دوغارون فراهم شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | طلای جهانی از دلار جلو زد راه‌حل کارگران درخصوص عدم پرداخت عیدی از سوی کارفرمایان چیست؟ راه‌اندازی ۸۰ پرواز فوق‌العاده نوروزی در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد کدام استان‌ها در اجرای پروژه‌ها موفق‌تر بودند؟ | عملکرد موفق خراسان رضوی در ارزیابی اقتصادی بازآفرینی شهری نرخ عمده‌فروشی میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۲ هزار تومان  آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات استعلام چک صیادی از طریق پیامک + شماره استعلام رشد مشاغل رسمی زنان با افزایش مشاغل غیررسمی مردان آخرین مهلت ثبت‌نام در سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی، امشب (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلا به حرکت در مسیر افزایشی ادامه می‌دهد؟ | شناسایی سطوح کلیدی طلا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| حسابرس بانک مرکزی: پتروشیمی‌ها امسال ۳۰ درصد از تعهدات ارزی خود را انجام نداده‌اند پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| وزیر کار: حقوق ۱۴۰۴ کارگران باید متناسب با تورم تعیین شود پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳)| زمستان سرخ بورس توضیحات رئیس سازمان بورس از احتمال افزایش دامنه نوسان در سال ۱۴۰۴ ساعت معاملات صندوق‌های طلای بورس تغییر کرد + زمان اعمال تغییرات
سرخط خبرها

آخرین گزارش‌ها درباره کالا‌های تنظیم‌بازاری رمضان/۱۵۰۰ تن برنج هندی فقط برای آسیب‌پذیر‌ها

  • کد خبر: ۲۴۹۲۵
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
آخرین گزارش‌ها درباره کالا‌های تنظیم‌بازاری رمضان/۱۵۰۰ تن برنج هندی فقط برای آسیب‌پذیر‌ها
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی اقدامات ستاد تنظیم‌بازار در ماه رمضان را تشریح کرد و گفت: برای تأمین کالا‌های مورد نیاز مردم در ۲ قالب سبد معیشتی و اقلام تنظیم‌بازاری برای ماه رمضان برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دادیم.
 
سعیده ساجدی‌نیا - علی غفوری‌مقدم در گفت‎وگو با شهرآرانیوز، در تشریح سبد معیشتی با همراهی ارگان‌هایی مانند آستان قدس، سپاه، کمیته امداد و شهرداری، گفت: برای کمک به کامل‌کردن این سبد، با دستور استاندار ۱۵۰۰ تن برنج هندی و ۵۰۰ تن شکر در نظر گرفتیم و اکنون این اقلام در میان اقشار آسیب‌پذیر درحال توزیع است.

۱۰۰۰ تن از سهم برنج مشهدی‌ها توزیع شد
او درباره اقلام رمضانی ستاد تنظیم‌بازار نیز گفت: ۴۰۴۴ تن برنج هندی سهمیه خراسان‌رضوی شد که ۵۰ درصد آن به شهر مشهد اختصاص یافت. توزیع این برنج در فروشگاه‌های مرجع زنجیره‌ای و تعاونی‌های مشهد به قیمت هر کیسه ۱۰کیلویی ۷۲هزار تومان آغاز شده و تاکنون حواله بیش از ۱۰۰۰ تن از این سهمیه صادر شده و در شبکه مصرف جذب شده است. در رابطه با شهرستان‌ها هم ابلاغ لازم انجام شده و تحویل حواله‌ها آغاز شده است.

شکر کیلویی ۵۹۰۰ تومان
غفوری‌مقدم با اشاره به تخصیص ۳۵۴۴ تنی شکر برای خراسان‌رضوی، اظهار کرد: این میزان شکر را در اختیار کارخانجات بسته‌بندی شکر قرار دادیم تا در قالب بسته‌بندی‌های یک کیلوگرمی به ارزش ۵۹۰۰ تومان در اختیار متقاضیان قرار بگیرد. فروشگاه‌های مرجع فروش شکر نیز فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای هستند.

۱۲۰۰ تن گوشت ۴۲ هزار تومانی
او درباره وضعیت گوشت گوساله تنظیم‌بازاری گفت: این گوشت‌ها برای مصرف‌کننده کیلویی ۴۲ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود و در مجموع ۱۲۰۰ تن گوشت منجمد تنظیم‌بازاری داریم که ۵۰ درصد آن به مشهد اختصاص دارد. برخی حواله‌های این گوشت‌ها را گرفته‌اند و توزیع آن در شبکه مصرف در دستورکار قرار گرفته است.

برای مرغ نگرانی نداریم
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی با اشاره به تخصیص ۱۲۰۰ تن مرغ منجمد به استان، گفت: قیمت هر کیلوگرم مرغ منجمد ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان است و باتوجه به اینکه قیمت مرغ گرم اکنون در بازار پایین‌تر از این قیمت است، به‌نظر می‌رسد فعلا بازار کشش توزیع این مرغ‌ها را نداشته باشد، اما به‌محض اینکه با افزایش تقاضا یا افزایش قیمت مرغ در ماه رمضان مواجه شویم، آمادگی لازم را برای توزیع مرغ منجمد داریم و هیچ نگرانی‌ای وجود ندارد.

پیگیر قیمت حبوبات هستیم
او با بیان اینکه افزایش قیمت حبوبات یکی از مشکلات پیش‎رو بوده است، توضیح داد: در جلسه هفته گذشته ستاد تنظیم‌بازار و نیز نشستی با اتحادیه فروشندگان مواد غذایی و حبوبات، پیگیر ایجاد تعادل قیمتی حبوبات در بازار بودیم و امیدواریم این تلاش‌ها به نتیجه برسد.

توضیح درباره برنج پاکستانی
غفوری‌مقدم همچنین درباره نبود برنج پاکستانی در بازار با اعلام اینکه واردات برنج پاکستانی به‌صورت مستمر با ارز دولتی تأمین می‌شد، گفت: از نیمه دوم اسفندماه۹۸ به‌دلیل اختلال در روند صادرات و واردات به‌علت شیوع ویروس کرونا و حتی توقف آن، روند اختصاص سهمیه برنج به استان‌ها کند و به بازار شوک وارد شد و به‌این‌ترتیب قیمت برنج پاکستانی افزایش یافت.
پیش از این، این مسئول سازمان صنعت وعده کاهش قیمت برنج را تا قبل از ماه مبارک رمضان داده و گفته بود: بیش از ۷۰درصد برنج مصرفی در خراسان‌رضوی از نوع پاکستانی است و تا قبل از نوسانات قیمت ارز، بارانداز برنج پاکستانی بودیم و برنج پاکستانی از خراسان‌رضوی به نقاط دیگر کشور فرستاده می‌شد. غفوری‌مقدم همچنین از درخواست تخصیص سهمیه برنج پاکستانی به خراسان‌رضوی از شخص وزیر خبر داده بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->