وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رعایت این ۵ نکته را تا پایان قرنطینه فراموش نکنید

  • کد خبر: ۲۴۹۵۱
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹
رعایت این ۵ نکته را تا پایان قرنطینه فراموش نکنید
توصیه‌های بهداشتی تنها برای چند هفته اول شیوع بیماری کرونا نبود. ما باید تا پایان دوران قرنطینه و حتی پس از کشف واکسن، برخی از نکات بهداشتی را همچنان رعایت کنیم و با تماس با افراد پرخطر جان خود و خانواده‌مان را به خطر نیندازیم.

 به گزارش شهرآرانیوز، پس از گذشت هفته‌ها از شروع قرنطینه و توصیه برای ماندن در خانه، هوای خوب بیرون مردم را وسوسه کرده تا از خانه خارج شوند. جای تعجبی ندارد که همه به دنبال راهی برای پایان دادن به این اوضاع باشند. همچنان‌که شاهد شیوع بیشتر ویروس در شهرها و کشورهای مختلف هستیم، این پرسش به ذهن‌مان متبادر می‌شود که چه زمان زندگی به حالت عادی بازخواهد گشت.

 

«cnet» گزارش می‌دهد که بازگشتن به زندگی نرمال چندان هم ساده نیست. باید بدانیم درست است که دولت‌ها تصمیم گرفته‌اند سختگیری‌ها را کمتر کنند، اما هنوز اطلاعاتی از رفتاری که باید در طولانی‌مدت انجام دهیم نداریم و به همین خاطر است که باید تا پایان قرنطینه به نکات زیر توجه کنیم:

 

از شستن دست‌ها خسته نشوید

 

شستن دست ها

 

البته که شما بهداشت روزانه‌تان را رعایت می‌کنید، اما کاهش سختگیری‌ها نشانه آن نیست که این دوران به پایان رسیده است (حتی اگر واکسن این بیماری نیز کشف شود). یادمان باشد که هدف از توصیه‌ برای ماندن در خانه و شستن دست‌ها این است که بیمارستان‌ها در شرایط بحرانی قرار نگیرند و خطر ابتلا به علائم شدید نیز کاهش یابد. خوشبختانه شستن دست‌ها به عادتی خوب تبدیل شده و باید این عادت حتی بعد از تماس با افراد و سطوح مختلف نیز ادامه پیدا کند.

 

 عجله‌ای برای دیدن افراد در معرض خطر نداشته باشید

 

کرونا

 

هیچ چیز لذت‌بخش‌تر از این نیست که با پایان قرنطینه از منزل خارج شویم و دوستان صمیمی‌مان را در آغوش بگیریم؛ اما شاید این کار به صلاح آنان نباشد. ممکن است قوانین مربوط به قرنطینه حتی پیش از کشف واکسن آسان‌تر شود و کسانی که دچار بیماری شده یا در معرض خطر هستند محافظت شوند.

 

تست واکسن کرونا در حال آزمایش است و گفته می‌شود ساخت آن حداقل تا یک سال طول خواهد کشید. البته این بدان معنا نیست که نمی‌توانید عزیزان‌تان را تا یک سال دیگر ببینید. تست‌های آنتی‌بادی که هم‌اکنون موجود است به شما نشان خواهد داد که در معرض خطر بیماری کرونا هستید یا خیر.

 

توصیه می‌شود کسانی که در گروه‌های پرخطر قرار دارند فاصله را با دیگران حفظ کنند تا از شیوع بیشتر این ویروس جلوگیری شود. شما و خانواده‌تان باید این کار را انجام دهید و وضعیت خود را ارزیابی کنید.

 

برای رفتن به سفر خارج از کشور برنامه‌ریزی نکنید

 

سفر

 

بسیاری از مردم اکنون که در خانه هستند برای روزهایی که قرنطینه پایان یابد برنامه‌ می‌چینند و لیستی از مکان‌هایی که تاکنون نرفته‌اند تهیه می‌کنند؛ اما هنوز برای برنامه‌ریزی بسیار زود است.

 

چنان‌که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، هواپیما سوار شدن به دلیل گردش هوا و سیستم تهویه آن کاری خطرناک است. علاوه بر این بسیاری از کشورها نیز پروازها را لغو کرده‌اند و رفت‌وآمد ممکن نیست. می‌دانید که سرعت شیوع این ویروس بسیار بالاست و از طریق سرفه و عطسه منتقل می‌شود، پس اگر به کشور دیگری بروید و در آنجا به کرونا منتقل شوید، ناچارید که در کشوری غریب در قرنطینه بمانید و معلوم نیست کِی بتوانید به خانه برگردید.

 

ماسک‌ها را کنار نگذارید

 

ماسک

 

نمی‌خواهیم ناامیدتان کنیم، اما هنوز هم ممکن است موج دیگری از بیماری دوباره پا بگیرد و موارد جدیدی از آن به وجود آید، چنان‌که این اتفاق در هنگ‌کنگ و سنگاپور افتاد. وقتی زمان مناسبش برسد همگی آزادانه می‌توانیم به زندگی عادی خود ادامه دهیم ولی بیایید واقع‌بین باشیم زیرا نمی‌دانیم چه اتفاقی در آینده رخ خواهد داد؛ پس ماسک‌ها را در دسترس قرار دهید و حتماً از آنها استفاده کنید.

 

مهمانی برگزار نکنید

 

توصیه‌هایی که برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی شده یک دلیل مشخص دارد و آن کاهش سرعت شیوع ویروس از افرادی است که با آنها در تماس هستیم. برگزار کردن جشن یا مهمانی در فضای بسته بسیار خطرناک است و ممکن است یک نفر باعث بیماری چندین انسان شود. بهتر است در این دوران از رفتن به مهمانی بپرهیزید و جان خود و خانواده‌تان را در خطر نیندازید.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->