معاون استاندار خراسان رضوی: اداره کشور در جنگ ۱۲روزه به دست رهبری، نماد رهبری مقتدر و اتحاد مقدس ملت ایران بود بخش ویژه جشنواره ملی ادبی «واج» به آثار حوزویان اختصاص یافت آیینه تمام‌نمای فاطمی | بررسی برخی ابعاد شخصیتی و ویژگی‌های حضرت زینب کبری(س) تشییع و تدفین پیکر مادر شهیدان عاکفی + فیلم شیخ نعیم قاسم: امام خامنه‌ای در تمامی ابعاد زندگی اسلامی پیش‌گام هستند پرداخت پاداش به مجموعه‌های زیان‌ده بنیاد شهید ممنوع اعلام شد المان شهدای جنگ ۱۲روزه ساخته می‌شود رونمایی از ۳ طرح ملی مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کنگره ملی شعر فاطمی میزبان آثار شاعران در ۳ زبان مختلف می‌شود + جزئیات معرفی حافظان و قاریان برتر قرآن کشور در سال ۱۴۰۴ آیا مقام امام‌زمان(عج) در کربلا، سندیت دارد؟ پیام تبریک عباس عراقچی به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) تصویری از تشرف آیت الله خامنه‌ای به حرم حضرت زینب (س) در سال ۶۳ پیام تقدیر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت از عوامل فیلم «مجنون» و سریال «پسران هور» تبیین صبر جمیل زینبی در مکتب رضوی مدیرکل مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری: تئاتر مسجدی، تربیت هنرمندان متعهد و متخصص کشور را تضمین می‌کند خانواده؛ سنگری برای حفظ آرامش و هویت خانواده امن با محبت | خانواده در سایه مهرورزی به امنیت دست می‌یابد هشدار رئیس بنیاد شهید درخصوص انتشار خبرهای کذب صدور کارت‌ برای آزادگان توسط بیگانگان حکمرانان آمریکایی وحشت خود از خیزش‌های عمومی در این کشور را کتمان نکنند
سرخط خبرها

در کنار وارثان زمین

  • کد خبر: ۲۵۰۲۰۷
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷
در کنار وارثان زمین
مستضعفین یعنی ائمه و پیشوایان بالقوه عالم بشریت؛ این معنای مستضعفین است: کسانی که وارثان زمین و همه موجودی زمین خواهند بود.

مستضعف بالقوه صاحب وراثت عالَم و خلیفه‌ا... در زمین است. این کلام راهبردی رهبر فرزانه انقلاب است که به تبیین یک حقیقت به‌غفلت‌گرفتارشده می‌پردازند. رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان در ششم آذر ۱۳۹۸، آنان را مخاطب قرار می‌دهند و می‌پرسند: «اسم بسیج کشور ما، [یعنی]مجموعه شما چیست؟ نیروی مقاومت بسیج مستضعفین».

مستضعفین چه کسانی هستند؟ در شرح این پرسش به یک ناهنجاری معنوی و ظلمی که به یک واژه قرآنی شده است، توجه می‌دهند و اصلا نگاه می‌کنند به این بیان که: «مستضعفین را بد معنا می‌کنند؛ مستضعفین را به افراد فرودست یا حالا اخیرا -یعنی این چند سال اخیر باب شده- اقشار آسیب‌پذیر [معنا می‌کنند]، یعنی آسیب‌پذیران؛ نه، قرآن مستضعف را این نمی‌داند، قرآن می‌گوید: «وَنُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الاَرضِ وَ نَجعَلَهُم اَئِمَّهً وَ نَجعَلَهُمُ الوٰرِثین؛ ما می‌خواهیم بر مستضعفان زمین منت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم».

ایشان با استناد به آیه ۵ سوره مبارک قصص تأکید می‌کنند: «مستضعفین یعنی ائمه و پیشوایان بالقوه عالم بشریت؛ این معنای مستضعفین است: کسانی که وارثان زمین و همه موجودی زمین خواهند بود؛ بسیج مستضعفین این است. مستضعف یعنی آن کسی که بالقوه صاحب وراثت عالم است، بالقوه خلیفه‌ا... در زمین است، بالقوه امام و پیشوای عالم بشریت است».

آدم‌هایی چنین‌اند که می‌توانند حجت خدا و امام خویش را یاور باشند. کسانی که سد‌های طاغوت‌ساخته پیش‌رو را بشکنند. دست کسانی که آنان را به استضعاف کشانده و عقب نگه داشته‌اند، را کوتاه کنند. آن وقت خواهند توانست گام‌های بلند بردارند. مستضعف‌های رشیدشده و توانمند و توانگرند که زمین را امامت خواهند کرد، نه کسانی که در استضعاف با بی‌عملی بمانند.

اینان همان آسیب‌پذیر‌هایی هستند که نمی‌توانند درکنار مستضعفان قرار بگیرند. واقعیت هم می‌گوید ناتوانان را تاب همراهی با توانمندان نیست. کسانی می‌توانند گام به‌سوی فردای ظهور بردارند که امروز، با خودسازی و اصلاح‌گری، راه را برای دیگران و سوخت را برای دولت ظهور فراهم کنند.

آنچه باید دانست و دیگران را هم به آن امید داد، این است که مسیر آفرینش به‌سوی طاغوت‌زدایی و دادگری است. به فرموده رهبر معظم انقلاب، «جهت حرکت کلی ادیان الهی، به‌سمت رفع استضعاف و محرومیت است». جولان باطل را نقطه پایانی است محتوم. دولت ماندگار برای حق و اهل حق تضمین‌شده است. برای تحقق این امر باید کوشید.

انتظار سازنده هم‌بستر کوشندگی برای زمینه‌سازی ظهور است؛ سعی‌ای فاخر که برای همه انسان‌ها فخرآور خواهد بود. به تصریح رهبر حکیم انقلاب، «مسلمان با درس انتظار فرج می‌آموزد و تعلیم می‌گیرد که هیچ بن‌بستی در زندگی بشر وجود ندارد که نشود آن را باز کرد ... این، درس انتظار واقعی به همه انسان‌هاست، لذا انتظار فرج را افضل اعمال دانسته‌اند». بکوشیم در افضل اعمال، ما را هم سهمی از فضیلت منتظران صالح باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->