آغاز طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در مشهد | کشف و ضبط احتکار ۱۰ هزار تن شکر در مشهد (یکم اسفند ۱۴۰۳) آیفون ۱۶ و ۱۳ چند؟ (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (یکم اسفند ۱۴۰۳) | فیدلیتی ۲ میلیارد و ۶۲۵ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (یکم اسفند ۱۴۰۳) | افت ۸ میلیونی پژو ۲۰۷ مثبت کم‌حجم بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز (یکم اسفند ۱۴۰۳) چند؟ وانت آریسان با قیمت پایه در بورس کالا معامله شد (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت‌ها در بازار طلای مشهد رشد کرد (یکم اسفند ۱۴۰۳) | طلا و سکه در مشهد چند قیمت خورد؟ سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ چه‌زمانی واریز خواهد شد؟ وضعیت بازار مبل مشهد در آستانه نوروز ۱۴۰۴| مشهد قطب تولید مبلمان در کشور مبلغ جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (یکم اسفند ۱۴۰۳) | جهش دوباره دلار به کانال ۹۲ هزار تومان خطر در کمین دارندگان تتر در ایران بانک مرکزی با پیش‌فروش سکه و بالانگه‌داشتن قیمت دلار، به‌دنبال تأمین نیازهای مالی آخر سال است اقتصاد داخلی، نیازمند نیرومندسازی از درون فروش خودرو‌های سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود صبر ۱۱۵ ساله کارگران برای خانه‌دارشدن ناترازی قیمت بلیت هواپیما و عدم توازن در فروش بلیت قطار‌های نوروز ۱۴۰۴ افزایش قیمت برنج ایرانی و خارجی | قیمت برنج قد کشید بررسی وضعیت بازار مسکن تا پایان سال ۱۴۰۳ | بازار مسکن در خواب زمستانی مَسکن در کدام استان ارزان‌تر است؟ قیمت خرما در آستانه ماه مبارک رمضان در مشهد چند؟ (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات سایپا ویژه (اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد + جدول مذاکرات صلح اوکراین نفت را گران کرد (یکم اسفند ۱۴۰۳) جزئیات بیشتر از تعیین هزینه ۲۳.۴ میلیون تومان سبد معیشت کارگران شروط صعود بورس در ماه پایانی ۱۴۰۳ چیست؟ اسد مجید خان، دبیرکل اکو، وارد مشهد مقدس شد (یکم اسفند ۱۴۰۳) خریداران طلا از ابتدای سال ۱۴۰۳، بیشترین سود را ثبت کردند | بازدهی ۱۰۲درصدی طلای ۱۸عیار
سرخط خبرها

ماهانه ۴۰۰ هزار متر مکعب آب شرب برای آبیاری فضای سبز شهری در خراسان رضوی مصرف می‌شود

  • کد خبر: ۲۵۰۶۷۴
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
ماهانه ۴۰۰ هزار متر مکعب آب شرب برای آبیاری فضای سبز شهری در خراسان رضوی مصرف می‌شود
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: بیش از ۴۰۰ هزار متر مکعب در ماه در اختیار فضای سبز قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امامی با اعلام این خبر، اظهار کرد: سال گذشته نیز ۲۰۹ میلیون و ۱۲۸ هزار و ۷۳۹ متر مکعب آب توسط مشترکان در استان مصرف شده که حدود چهار میلیون و ۷۸۰ هزار و ۵۴ متر مکعب آن معادل ۲ درصد مربوط به فضای سبز شهری متعلق به شهرداری هاست.

وی اضافه کرد: این در حالی است که مطابق بند (ب) ماده ۴۰ لایحه برنامه هفتم توسعه، آبیاری فضای سبز با استفاده از آب شرب در صورت وجود آب جایگزین، در تمامی اماکن عمومی و دولتی ممنوع است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: این لایحه شهرداری‌ها و سایر متولیان اماکن عمومی و دولتی را مکلف به احداث شبکه‌های مستقل آبیاری فضای سبز و جداسازی آن از آب شرب و استفاده از پساب و سایر آب‌های نامتعارف کرده و برای متخلفان هم مجازات در نظر گرفته است.

امامی افزود: با توجه به اقلیم خشک و نیمه خشک خراسان رضوی و ورود سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر و مسافر به این استان برای سیاحت و زیارت، منابع تامین آب استان تحت فشار شدید قرار دارند.

وی اضافه کرد: فضای سبز نقش مهمی در جلوگیری از آلودگی هوا، زیبایی شهر‌ها و انتقال حس آرامش به شهروندان دارد ولی استفاده از آب شرب که با هزینه زیاد و مسافت‌های طولانی برای رفع نیاز مشترکان تامین می‌شود نمی‌تواند توجیه مناسبی برای آبیاری فضای سبز از طریق هزار و ۹۹۴ انشعاب باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: با وجود تنش آبی در بیش از ۳۵ شهر استان، اجرای طرح جداسازی آب فضای سبز از شرب یک راهکار مناسب در مدیریت بهره‌وری از منابع و سازگاری با کم آبی به ویژه در این استان خشک و کم آب است.

امامی افزود: استفاده از پسماند فاضلاب و کاشت گونه‌های سازگار با کم آبی ضروری است و این سیاست در شهر‌های دارای شبکه جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب توسط این شرکت به کارگیری می‌شود.

وی ادامه داد: واگذاری پساب به بخش صنعت به جای آب شرب نیز از سیاست‌های این شرکت است و با جذب سرمایه گذار بخش خصوصی در اجرا و تکمیل طرح‌های جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب در شهر‌های نیشابور، تربت حیدریه، خواف و تایباد موضوع تولید و واگذاری پساب ناشی از فاضلاب در حال پیگیری است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: هم اکنون سبزوار، تربت حیدریه و نیشابور به عنوان شهر‌های بزرگ و پر جمعیت استان به لحاظ برخورداری از تصفیه خانه فاضلاب و امکان تولید پساب می‌توانند در صورت تامین زیر ساخت‌های لازم، نقش مهمی در تامین آب فضای سبز شهر‌ها ایفا کنند.

امامی افزود: سهم خراسان رضوی در طرح کشوری مسکن ملی ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی است و آبفا وظیفه تامین آب ساکنان این واحد‌ها را عهده دار است لذا در صورت استفاده از پساب و آب‌های خاکستری برای آبیاری فضای سبز، آب شربی که هم اکنون در این بخش مصرف می‌شود می‌تواند در اختیار واحد‌های مسکن ملی قرار گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->