افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک جزئیات فرایند طرح‌های جایگزینی و اسقاط خودرو‌های فرسوده اعلام شد + لینک سایت
سرخط خبرها

ماهانه ۴۰۰ هزار متر مکعب آب شرب برای آبیاری فضای سبز شهری در خراسان رضوی مصرف می‌شود

  • کد خبر: ۲۵۰۶۷۴
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
ماهانه ۴۰۰ هزار متر مکعب آب شرب برای آبیاری فضای سبز شهری در خراسان رضوی مصرف می‌شود
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: بیش از ۴۰۰ هزار متر مکعب در ماه در اختیار فضای سبز قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امامی با اعلام این خبر، اظهار کرد: سال گذشته نیز ۲۰۹ میلیون و ۱۲۸ هزار و ۷۳۹ متر مکعب آب توسط مشترکان در استان مصرف شده که حدود چهار میلیون و ۷۸۰ هزار و ۵۴ متر مکعب آن معادل ۲ درصد مربوط به فضای سبز شهری متعلق به شهرداری هاست.

وی اضافه کرد: این در حالی است که مطابق بند (ب) ماده ۴۰ لایحه برنامه هفتم توسعه، آبیاری فضای سبز با استفاده از آب شرب در صورت وجود آب جایگزین، در تمامی اماکن عمومی و دولتی ممنوع است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: این لایحه شهرداری‌ها و سایر متولیان اماکن عمومی و دولتی را مکلف به احداث شبکه‌های مستقل آبیاری فضای سبز و جداسازی آن از آب شرب و استفاده از پساب و سایر آب‌های نامتعارف کرده و برای متخلفان هم مجازات در نظر گرفته است.

امامی افزود: با توجه به اقلیم خشک و نیمه خشک خراسان رضوی و ورود سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر و مسافر به این استان برای سیاحت و زیارت، منابع تامین آب استان تحت فشار شدید قرار دارند.

وی اضافه کرد: فضای سبز نقش مهمی در جلوگیری از آلودگی هوا، زیبایی شهر‌ها و انتقال حس آرامش به شهروندان دارد ولی استفاده از آب شرب که با هزینه زیاد و مسافت‌های طولانی برای رفع نیاز مشترکان تامین می‌شود نمی‌تواند توجیه مناسبی برای آبیاری فضای سبز از طریق هزار و ۹۹۴ انشعاب باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: با وجود تنش آبی در بیش از ۳۵ شهر استان، اجرای طرح جداسازی آب فضای سبز از شرب یک راهکار مناسب در مدیریت بهره‌وری از منابع و سازگاری با کم آبی به ویژه در این استان خشک و کم آب است.

امامی افزود: استفاده از پسماند فاضلاب و کاشت گونه‌های سازگار با کم آبی ضروری است و این سیاست در شهر‌های دارای شبکه جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب توسط این شرکت به کارگیری می‌شود.

وی ادامه داد: واگذاری پساب به بخش صنعت به جای آب شرب نیز از سیاست‌های این شرکت است و با جذب سرمایه گذار بخش خصوصی در اجرا و تکمیل طرح‌های جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب در شهر‌های نیشابور، تربت حیدریه، خواف و تایباد موضوع تولید و واگذاری پساب ناشی از فاضلاب در حال پیگیری است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: هم اکنون سبزوار، تربت حیدریه و نیشابور به عنوان شهر‌های بزرگ و پر جمعیت استان به لحاظ برخورداری از تصفیه خانه فاضلاب و امکان تولید پساب می‌توانند در صورت تامین زیر ساخت‌های لازم، نقش مهمی در تامین آب فضای سبز شهر‌ها ایفا کنند.

امامی افزود: سهم خراسان رضوی در طرح کشوری مسکن ملی ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی است و آبفا وظیفه تامین آب ساکنان این واحد‌ها را عهده دار است لذا در صورت استفاده از پساب و آب‌های خاکستری برای آبیاری فضای سبز، آب شربی که هم اکنون در این بخش مصرف می‌شود می‌تواند در اختیار واحد‌های مسکن ملی قرار گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->