غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتا شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی بیش از یک‌سوم جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند ایرانی‌ها یک‌چهارم میانگین جهانی لبنیات مصرف می‌کنند
سرخط خبرها

بیمه سلامت ماهانه به بیش از هشت میلیون نسخه الکترونیکی رسیدگی می‌کند

  • کد خبر: ۲۵۰۸۸۶
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
بیمه سلامت ماهانه به بیش از هشت میلیون نسخه الکترونیکی رسیدگی می‌کند
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: این سازمان به بیش از هشت میلیون نسخه الکترونیکی در ماه رسیدگی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مهدی ناصحی گفت: نسخه نویسی الکترونیکی در کشور به جایی رسیده که بیش از ۹۸ درصد نسخ الکترونیکی که در حوزه سلامت نوشته یا نسخه پیچی می‌شود به صورت الکترونیکی پرداخت می‌شود لذا در حوزه بستری و سرپایی نسخه نویسی الکترونیکی در حوزه بیمه‌های پایه بیمه سلامت و تامین اجتماعی جایگاه خود را تثبیت کرده است.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: امروزه سازمان بیمه سلامت بیش از ۱۰۰ میلیون نسخه الکترونیکی در سال دارد، یعنی در ماه ۸ تا ۹ میلیون نسخه الکترونیکی صادر، رسیدگی و پرداخت می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به تاکید قانون مبنی بر جلوگیری از تضییع حقوق مردم، در مواردی مثل قطعی برق، اینترنت، مشکلات زیر ساختی و حوادث غیر مترقبه پیش بینی شده که ۲۰ درصد نسخ به صورت کاغذی مورد قبول بیمه‌های پایه شده و پرداخت هم بر همین اساس صورت گیرد.

ناصحی تاکید کرد: با اقدامات صورت گرفته، همراهی جامعه پزشکی و وجود زیر ساخت‌های قابل قبول، بیمه سلامت در سال گذشته تنها ۱ تا ۲ درصد نسخ کاغذی به میزان ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نسخه را پذیرش کرده و مابقی به صورت الکترونیکی دریافت و پرداخت شده است لذا این مساله هیچ هزینه‌ای را به سازمان تحمیل نکرده است.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: بیمه سلامت قانون را اجرایی کرده و این حق مردم است در زمانی که اشکالاتی وجود دارد، سازمان بیمه گر پایه از حقوق آنها حمایت کند.

وی گفت: بدون شک نسخه نویسی الکترونیکی مقدمه‌ای بر اجرای پرونده الکترونیک سلامت است که در آینده به سمت این پروژه حرکت می‌کنیم، این مسیر برگشت پذیر نبوده و اطلاعات خوبی هم در این زمینه کسب شده که مناسب نظام سلامت است.

کمتر از دو درصد نسخه‌های سازمان بیمه سلامت در سال ۱۴۰۲ کاغذی بود 

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۱۰۳ میلیون و ۱۲۷ هزار و ۷۶۸ نسخه در سازمان بیمه سلامت ثبت شد که بیش از ۹۸ درصد از این میزان تمام الکترونیک بوده و کمتر از ۲ درصد به صورت کاغذی پذیرش شده است.

 مهدی رضایی، درباره میزان پذیرش نسخ کاغذی در سال گذشته در سازمان بیمه سلامت ایران افزود: میزان نسخ الکترونیک که در سال گذشته در سازمان بیمه سلامت پذیرفته شده ۱۰۱ میلیون و ۵۶۶ هزار و ۳۶۲ مورد بوده که بیش از ۹۸ درصد از کلیه نسخ پذیرفته شده را شامل می‌شود.

معاون سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: براساس تبصره ۱۷ قانون برنامه بودجه سال ۱۴۰۲ سازمان بیمه سلامت می‌تواند به منظور رعایت حقوق بیماران و کاهش هزینه‌های درمان حداکثر تا ۲۰ درصد از اسناد دارویی را به صورت کاغذی دریافت کند که در سال گذشته تنها ۲ درصد از نسخ به صورت کاغذی دریافت شده است.

وی اظهار کرد: پذیرش نسخه کاغذی در شرایط اضطراری پیش گفته، در راستای حمایت از بیمه شدگان و در موارد محدود بر اساس قانون انجام می‌شود و سازمان بیمه سلامت ایران با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «بیمار جز رنج بیماری نباید درد دیگری داشته باشد»، متعهد به حمایت از بیمه شدگان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->