ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

نام‌گذاری یک سینما به نام «امین تارخ»

  • کد خبر: ۲۵۱۵۷۰
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
نام‌گذاری یک سینما به نام «امین تارخ»
مراسم بزرگداشت «امین تارخ»، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، هم‌زمان با افتتاح پردیس سینمایی به نام این هنرمند در شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با دومین سالگرد درگذشت امین تارخ، بازیگر فقید سینما، تئاتر و تلویزیون، یک پردیس سینمایی به نام این هنرمند در تاریخ دوم مهرماه در شهر شیراز افتتاح می‌شود. 

امین تارخ ۲۰ مرداد ۱۳۳۲ در شیراز متولد شد. او در طول حدود نیم قرن فعالیت در عرصه بازیگری نقش‌های ماندگاری را در سینما، تئاتر و تلویزیون خلق کرد. علاوه بر آن تارخ در طول سال‌ها فعالیت خود به عنوان یک استاد بازیگری چهره فراوانی را به سینمای ایران معرفی کرد.

«مرگ یزدگرد» بهرام بیضایی، «پرنده کوچک خوشبختی» پوران درخشنده، «پاییزان» رسول صدرعاملی، «سرب» مسعود کیمیایی، «مادر» علی حاتمی، «مجسمه» ابراهیم وحیدزاده و «سارا» داریوش مهرجویی از جمله آثار سینمایی است که تارخ در آن به ایفای نقش پرداخته است. این هنرمند فقید در تلویزیون نیز در سریال‌های ماندگاری از جمله «بوعلی سینا»،«سربداران»، «شیخ مفید»، «آپارتمان»، «سفر سبز»، «معصومیت از دست رفته» و «جراحت» بازی کرده است.

امین تارخ ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۱ به علت بیماری قلبی در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شد و بعد از گذشت چند روز در دوم مهر ماه ۱۴۰۱ فوت کرد.

لازم به توضیح است این پردیس سینمایی در شهر شیراز دارای پنج سالن سینما و یک سالن تئاتر است و در مجموع ۸۶۳ صندلی دارد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->