هادی حجازی‌فر، مجری دو پروژه متفاوت می‌شود سینما، پل تازه ارتباطی ایران و ارمنستان سوگل خلیق: سریال «شکارگاه» دشواری هم داشت اما نتیجه ارزشمند بود فصل دوم سریال «دکل» از شبکه چهار پخش خواهد شد «قرار» با حال و هوای حرم مطهر رضوی روی آنتن شبکه تهران می‌رود فراخوان اولین رویداد نمایشنامه‌نویسی «قلم» منتشر شد علی دهکردی: دوران سختی را پشت سر گذاشتیم + عکس «کبوتر امید» از گرشا رضایی منتشر شد کافه شهر | مونولوگی از عشق و قند و خاطره ۱۵  فرهنگ سرای مشهد میزبان اکران فیلم و پویانمایی شده‌اند انتشار فهرست ۱۰۰ فیلم برتر دهه ۱۹۷۰ میلادی سینما با یک فیلم ایرانی ماجرای لغو اجرا‌های نمایش خانه به دوش در مشهد نتفلیکس فیلم هیجان‌انگیز «فرانکنشتاین» را اکران می‌کند طراح لوگوی «۰۰۷» جیمز باند درگذشت رمان «دیوید کاپرفیلد» ترجمه مسعود رجب‌نیا به چاپ سیزدهم رسید آغاز فیلمبرداری فیلم جدید جوئل کوئن در اسکاتلند پخش دوبله فارسی «جاده یخی انتقام» در شبکه نمایش خانگی قاتل «متیو پری» در دادگاه مجرم شناخته شد دوبله فیلم ترسناک «آلوده» برای پخش از تلویزیون
سرخط خبرها

آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته ( ۳۱ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۱۹۴۷
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰
آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته ( ۳۱ شهریور ۱۴۰۳)
فیلم سینمایی تگزاس۳ به‌کارگردانی سیدمسعود اطیابی، دوباره در صدر جدول فروش سینما‌های خراسان رضوی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌های سینمایی پرفروش در سینما‌های خراسان‌رضوی طی هفته گذشته به شرح زیر است.

۱. فیلم سینمایی تگزاس۳ به‌کارگردانی سیدمسعود اطیابی، با فروش ۱۸ هزار و ۹۱۵ بلیت در ۴۳۷ سانس، ۹ میلیارد و ۴۲۳ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ خرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۲. فیلم سینمایی پول و پارتی به کارگردانی سعید سهیلی، با فروش ۱۵ هزار و ۳۴۵ بلیت در ۴۵۱ سانس، ۷ میلیارد و ۵۱۸ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۳ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۳. فیلم سینمایی مفت‌بر به کارگردانی عادل تبریزی، با فروش ۱۰ هزار و ۴۵۴ بلیت در ۳۸۳ سانس، ۵ میلیارد و ۵۹۴ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۴. فیلم سینمایی قیف به کارگردانی محسن امیر یوسفی، با فروش ۱۰ هزار و ۵۱۵ بلیت در ۳۶۳ سانس، ۵ میلیارد و ۵۰۷ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۵. فیلم سینمایی قلب رقه به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور، با فروش ۷ هزار و ۹۰۰ بلیت در ۲۴۳ سانس، ۴ میلیارد و ۴۶۱ میلیون و ۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۶. فیلم سینمایی خجالت نکش‌۲ به‌کارگردانی رضا مقصودی، با فروش ۶ هزار و ۷۱۰ بلیت در ۲۶۵ سانس، ۳ میلیارد و ۳۱۹ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۷. فیلم سینمایی شهر گربه‌ها ۲ به کارگردانی سیدجواد هاشمی، با فروش ۵ هزار و ۳۱۸ بلیت در ۲۷۷ سانس، ۲ میلیارد و ۶۱۴ میلیون و ۶۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۸. فیلم سینمایی شه‌سوار به کارگردانی حسین نمازی، با فروش ۴ هزار و ۱۲۷ بلیت در ۶۹ سانس، ۲ میلیارد و ۲۶۳ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۹. فیلم سینمایی آغوش باز به کارگردانی بهروز شعیبی، با فروش هزار و ۳۱۵ بلیت در ۱۱۳ سانس، ۷۴۸ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۰. فیلم سینمایی در آغوش درخت به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا، با فروش هزار و ۱۳۷ بلیت در ۵۸ سانس، ۵۴۵ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.
۱۱. فیلم سینمایی ملاقات با جادوگر به کارگردانی حمید بهرامیان، با فروش ۸۵۸ بلیت در ۵۸ سانس، ۴۹۷ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.
۱۲. فیلم سینمایی یادگار جنوب به کارگردانی حسین دوماری و پدرام پورامیری، با فروش ۲۴۰ بلیت در ۲۱ سانس، ۱۷۲ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال است. اکران این فیلم از۲۰ تیر ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۳. فیلم سینمایی تمساح خونی به‌کارگردانی جواد عزتی، با فروش ۱۶۹ بلیت در ۲۲ سانس، ۱۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۱۴. فیلم سینمایی مست عشق به‌ کارگردانی حسن فتحی، با فروش ۲۰۸ بلیت در ۲۲ سانس، ۱۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۵. فیلم سینمایی سال گربه به‌ کارگردانی مصطفی تقی‌زاده، با فروش ۱۲۹ بلیت در ۱۲ سانس، ۶۶ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۶. فیلم سینمایی روزی روزگاری آبادان به کارگردانی حمیدرضا آذررنگ، با فروش ۷۰ بلیت در ۶ سانس، ۵۲ میلیون و ۶۰۰ ریال فروش داشته است. این فیلم از ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۷. فیلم سینمایی کارزار به کارگردانی شهرام اسدزاده، با فروش ۱۰۱ بلیت در ۱۷ سانس، ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۸. فیلم سینمایی لختگی به کارگردانی کاوه دهقان‌پور، با فروش ۲۴ بلیت در ۴ سانس، ۲۰ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۹. فیلم سینمایی مصائب شیرین ۲ به کارگردانی علیرضا داودنژاد، با فروش ۲۷ بلیت در ۲ سانس، ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۳ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۲۰. فیلم سینمایی خانه شیشه‌ای به کارگردانی امیر پورکیان، با فروش ۷ بلیت، ۴ سانس، ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->