خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس» نگاهی به تاریخچه تئاتر در ایران | از آغاز تا افق‌های نو در عرصه هنر استوری احسان علیخانی درباره فوت حامد صفایی کارگردان عصر جدید حامد صفایی، بازیگر تئاتر و سینما درگذشت برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوران درخشنده: امیدوارم ژانر‌ اجتماعی جدی گرفته شود

  • کد خبر: ۲۹۹۲۴۱
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
پوران درخشنده: امیدوارم ژانر‌ اجتماعی جدی گرفته شود
«پوران درخشنده» کارگردان مطرح سینما گفت: ما فیلم‌سازان علاقه داریم آثار اجتماعی‌مان را که سال‌ها برای‌شان زحمت کشیده‌ایم، به تولید برسانیم. امیدوارم این ژانر‌ها جدی گرفته شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پوران درخشنده نویسنده و کارگردان سینما درباره پروژه‌های جدیدش گفت: فیلمنامه کار جدیدم با نام «گهواره به دوش» به اتمام رسیده و برای پروانه‌ساخت اقدام کرده‌ام. این فیلم در ژانر اجتماعی با موضوعی زنانه است. منتظرم که هر چه زودتر این پروژه شروع شود؛ در حال حاضر کار دیگری در دست ندارم و تنها برنامه‌ریزی من بر روی این پروژه است.

وی ادامه داد: همچنین رمانی با عنوان «مادرم ایران» نوشته‌ام و به دنبال کار‌های انتشار آن هستم. این کتاب برایم اهمیت زیادی دارد و امیدوارم به زودی منتشر شود.

درخشنده در پاسخ به سوالی درباره وضعیت فروش فیلم‌های روی‌پرده و تغییر ذائقه مخاطب و فیلم‌سازان به ژانر کمدی توضیح داد: متاسفانه، وضعیت سینما چندان خوب نیست؛ با وجود فروش بالای فیلم‌های کمدی، آثار اجتماعی و ژانر‌های دیگر نادیده گرفته شده‌اند و بسیاری از مخاطبان ما از این وضعیت راضی نیستند.

کارگردان «هیس دختر‌ها فریاد نمی‌زنند!» در ادامه بیان کرد: ما فیلم‌سازان علاقه داریم آثار اجتماعی‌مان را که سال‌ها برای‌شان زحمت کشیده‌ایم، به تولید برسانیم. امیدوارم این ژانر‌ها جدی گرفته شوند و کارگردان‌های ما که خانه‌نشین مانده‌اند، فرصت تولید و ساخت فیلم‌های خود را بیابند. تمرکز فعلی بیشتر بر ساخت فیلم‌های کمدی است و این چینش به نظر من درست نیست؛ باید تمامی ژانر‌ها از کمدی گرفته تا اجتماعی و کودک و نوجوان ساخته شوند.

وی در پایان درباره انتظارات از ریاست جدید سازمان سینمایی بیان کرد: رئیس جدید سازمان سینمایی باید شرایطی فراهم کند که امسال سال کار فیلم‌سازان باشد. وقتی شرایط برای تولید فیلم مهیا نباشد در واقع سینما مرده است. سینما باید مخاطب داشته باشد و مخاطب کسی است که بلیت می‌خرد و برای تماشای فیلم به سینما می‌آید.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->