پرداخت مرحله دوم وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزییات و زمان‌بندی سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر با بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت ! صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری معجزه‌آسای یک کودک ۸ ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود
سرخط خبرها

یک زن با وعده اعزام به اروپا ۴ میلیارد کلاهبرداری کرد

  • کد خبر: ۲۵۲۵۸
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۱
یک زن با وعده اعزام به اروپا ۴ میلیارد کلاهبرداری کرد
زنی که به بهانه اخذ ویزا و اعزام به خارج از کشور بیش از ۴ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اواخر دی ماه سال گذشته پرونده‌ای با موضوع کلاهبرداری از شعبه یکم بازپرسی دادسرای ناحیه دوم تهران به پایگاه دوم پلیس آگاهی پایتخت ارجاع شد.

، سرهنگ کارآگاه مسعود شیرمحمدی جانشین پایگاه دوم پلیس آگاهی پایتخت در این باره گفت: تحقیقات پلیسی حکایت از این داشت، شاکی پرونده از طریق دوستان خود با خانمی به نام مریم ۵۲ ساله آشنا شده که به آنان وعده‌ اخذ ویزا و اقامت کشور‌های اروپایی را داده و با ارائه تصاویر خود با تعدادی از سفرا و مقامات رسمی اروپایی، اعتماد شاکی را جلب کرده و و پس از اخذ مبلغ یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال از شاکی به وی ویزای کشور هلند را ارائه که پس از عزیمت شاکی به فرودگاه متوجه جعلی بودن ویزا شده است.

وی گفت: بلافاصله کارآگاهان تیم مبارزه با جعل و کلاهبرداری این پایگاه با انجام تحقیقات میدانی متوجه شدند مریم با همین عنوان مجرمانه پرونده‌های مفتوح دیگری نیز دارد که پس از تجمیع اطلاعات به دست آمده و با هماهنگی بازپرس پرونده و انجام یکسری اقدامات پلیسی کاراگاهان موفق شدند مخفیگاه وی را در جنت آباد شناسایی و در بیست و پنجم فروردین ماه وی را در مخفیگاهش دستگیر کنند.

این مقام انتظامی در خصوص اظهارات متهم گفت: مریم پس از انتقال به پلیس آگاهی ضمن قبول بزه کلاهبرداری به کارآگاهان گفت، در زمینه دلالی ملک فعالیت دارد و طی چند سال گذشته به علت حضور دخترش در کشور‌های اروپایی چندین مرتبه به آن کشور‌ها مسافرت داشته و در آنجا طی مراسماتی که مقامات آن کشور‌ها بودند شرکت می‌کردم و با آن‌ها عکس یادگاری می‌انداختم.

سرهنگ شیر محمدی افزود: مریم در خصوص علت شروع به جرم کلاهبرداری به کارآگاهان گفت، در چند وقت اخیر به مشکلات مالی برخورد کرده بودم و برای جبران آن تصمیم گرفتم به بهانه اخذ ویزا کلاهبرداری کنم و متواری شوم.

جانشین پایگاه دوم پلیس آگاهی بااشاره به اینکه در مجموع متهم ۴ میلیارد ریال از سه مال باخته کلاهبرداری کرده است، گفت: متهم با صدور قرار وثیقه روانه زندان شده است و اقدامات پلیسی برای شناسایی سایر مال باختگان ادامه دارد.

منبع: ایران آنلاین 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->