جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

احداث ۸۴ پارک در مناطق کم‌برخوردار مشهد

  • کد خبر: ۲۵۲۸۲
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵
احداث ۸۴ پارک در مناطق کم‌برخوردار مشهد
معاون خدمات‌ شهری شهرداری: از ابتدای فعالیت شورای پنجم ۸۴پارک در مناطق کم‌برخوردار مشهد احداث شده است
به گزارش شهرآرانیوز، برنامه‌ریزی‌های مدیریت شهری در حوزه فضای سبز و همچنین اقدامات اجرایی برای افزایش این سرانه در سال گذشته، عاملی شد تا معاونت خدمات‌ شهری شهرداری مشهد از سوی کمیته انتخاب صنعت خدمات سبز به‌عنوان واحد خدماتی سبز معرفی شود و تندیس سیمین و لوح تقدیر بیست‌ویکمین همایش ملی صنعت سبز را از آن خود کند.


معاون خدمات‌شهری شهرداری مشهد با اعلام این خبر گفت: از ابتدای فعالیت شورای پنجم ۸۴پارک در مناطق کم‌برخوردار با مساحتی بیش از ۷۹هکتار احداث شده است.


مهدی یعقوبی با اشاره به اینکه اکنون سرانه فضای سبز در مناطق کم‌برخوردار حدود ۷/۹۴مترمربع است، افزود: همچنین تعداد بوستان‌ها تا پایان سال۹۵ به ۵۷۵بوستان رسید که این رقم در پایان سال گذشته به ۶۶۴بوستان رسیده است و در کنار این افزایش بوستان‌های شهر می‌توان از کاشت ۱۵میلیون بوته گل برای استقبال از بهار در امسال‌ به‌عنوان یکی از اقدامات شاخص معاونت خدمات‌ شهری نام برد.


به‌گفته او، از دلایل دریافت این تندیس و عنوان واحد خدمات سبز می‌توان به توسعه فضای سبز شهری، توسعه کمربند سبز، احداث و راه‌اندازی بخشی از شبکه جداسازی آب شرب از خام و اتصال منابع آب به این شبکه، برنامه‌ریزی در راستای احداث تصفیه‌خانه‌های محلی برای تأمین منابع پایدار آب، تأکید بر استفاده از روش‌های مکانیکی یا بیولوژیک در ازای استفاده از سموم شیمیایی در فضای سبز و فعالیت‌‎های ویژه محیط‌ زیست شهری اشاره کرد.


در راستای همه اقدامات ویژه شهرداری مشهد برای افزایش فضای سبز و گل‌آرایی معابر و پارک‌های شهر، دیروز مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد از کاشت 5269مترمربع گل‌های پیازی در این شهر خبر داد. به‌ گفته احمدرضا سلامی، در هر مترمربع حدود ۷۰بوته پیاز کاشته و تا زمان گل‌دهی نگهداری می‌شود و پس از آن پیاز گل‌ها جمع‌آوری و در محیطی مناسب برای کاشت در بوستان‌های شهر برای سال آینده ذخیره می‌شود.


سلامی افزود: در پاییز سال گذشته ۳۶۴هزار بوته گل‌های پیازی از جمله لاله در بوستان‌های شهر کاشته شد که در ابتدای بهار زیبایی خاصی به شهر داد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->