رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد رویداد «امید فردوسی» با رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد سامسونگ، به صورت رایگان، صفحه‌نمایش گوشی‌هایی را که مشکل خط سبز دارند، تعویض می‌کند
سرخط خبرها

سیارک جنجالی بی‌خطر از کنار زمین گذشت!/این سیارک در زمان شیوع کرونا ماسک بر صورت دارد

  • کد خبر: ۲۵۲۹۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
سیارک جنجالی بی‌خطر از کنار زمین گذشت!/این سیارک در زمان شیوع کرونا ماسک بر صورت دارد
سیارک ۵۲۷۶۸ (۱۹۹۸ ۲ OR)، روز سه‌شنبه ۲۸ آوریل ساعت ۱۵ به وقت منطقه زمانی شرقی (۲۳:۳۰ به وقت تهران) از کنار زمین عبور کرد. این سیارک سال ۱۹۹۸ توسط اخترشناسان رصد شده بود.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ناسا، این سیارک از فاصله سه میلیون و ۹۰۸ هزار و ۷۹۱ مایلی و با سرعت ۱۹ هزار و ۴۶۱ مایل بر ساعت از کنار زمین عبور کرد.
به گفته دانشمندان، این سیارک تقریبا دو کیلومتر قطر دارد و هر ۴.۱ ساعت یک بار می‌چرخد. نکته جالب درباره این سیارک این است که در تصویری که اخیرا از این سیارک منتشر شده به نظر می‌رسد این سیارک همانند انسان‌ها در این زمان (شیوع ویروس کرونا) ماسک به صورت دارد.

طبق گزارش‌ها، این سیارک بدون هیچ گونه خطری با فاصله ۶.۳ میلیون کیلومتری از کنار زمین عبور کرد.

"فلاویان وندیتی" (Flaviane Venditti) دانشمند تحقیقاتی "رصدخانه آرسیبو" (Arecibo Observatory) در پورتوریکو گفت: اندازه‌گیری‌های رادار به ما این امکان را می‌دهد تا دقیق‌تر بدانیم که سیارک در آینده در کجا قرار خواهد گرفت و در آن زمان از زمین چقدر فاصله خواهد داشت. در سال ۲۰۷۹ نیز مجدد این سیارک از کنار زمین عبور خواهد کرد، اما در آن زمان حدود ۳.۵ برابر نزدیک‌تر نسبت به زمین فاصله خواهد داشت، بنابراین شناخت دقیق مدار آن بسیار مهم است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->