بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

زن جوان قربانی نزاع سیاسی با مهندس نرم‌افزار شد

  • کد خبر: ۲۵۵۲۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
زن جوان قربانی نزاع سیاسی با مهندس نرم‌افزار شد
راز اقدام مجرمانه یک متخصص نرم‌افزار علیه زنی جوان از سوی پلیس برملا شد
مهدی قرآنی/شهرآرانیوز - توصیه پشت توصیه و تذکر پشت تذکر، اما کو گوش شنوا؟
انگار مرغ برخی‌ها یک پا دارد. انگار بعضی‌ها نمی‌خواهند پنبه‌های گوششان را در بیاورند و برای یک‌مرتبه هم که شده قانونمند مشکلاتشان را حل کنند.
 
این افراد نه‌تنها خودشان را در چاه خودخواهی می‌اندازند که باعث سقوط دیگری هم می‌شوند. این اشخاص فکر می‌کنند می‌توان جلوتر از قانون حرکت کرد و به ظاهر حق از دست رفته‌شان را پس بگیرند. تسویه حساب‌های شخصی که این روز‌ها وبال دو زندگی می‌شوند و یکی را راهی زندان و دیگری را با چالشی جدی رو‌به‌رو می‌سازند.
 
موضوعی که سال‌هاست رسیدگی برخی از پرونده‌های مراجع قضایی و پلیس را به خود اختصاص داده است. درست مثل پرونده انتقام‌گیری مجازی که یک پسر جوان زندگی زنی را به بازی گرفت و او را در فضای مجازی هتک حرمت کرد.

ردزنی متهم در فضای مجازی
ماجرای این پرونده، اما از آنجا آغاز شد که زن جوان به مرکز پلیس فتای یکی از شهرستان جنوبی استان مراجعه و با تنظیم شکوائیه‌ای از فردی ناشناس که اقدام به نشر اکاذیب علیه او در فضای مجازی کرده بود، شکایت کرد.

شاکی در اظهاراتش به افسر تحقیق پرونده خود گفت که فردی تصاویر خصوصی او را با عناوین مختلف و البته غیراخلاقی میان دنبال‌کنندگانش در صفحه اینستاگرامی او منتشر کرده و با این کار هم آبرویش را برده و هم برایش مشکلات خانوادگی به وجود آورده است.

مأموران پلیس فتا در هماهنگی با مقام قضایی تحقیقات خود را آغاز و صفحات منتسب به این فرد ناشناس را در فضای مجازی رصد کرده و با جمع‌بندی سرنخ‌های به دست آمده رد او را زدند.
 
با فاش شدن هویت متهم این پرونده مشخص شد که شاکی نیز او را از قبل می‌شناسد و آن‌ها سر یک موضوع سیاسی در زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی در اواخر سال پیش با یکدیگر اختلاف پیدا بودند.

غافل‌گیری مجرم متخصص

افسران پلیس فتا پس از تکمیل تحقیقات خود سرانجام رد متهم جوان را زدند و به سراغ او رفتند.
 
این متهم بیست‌وسه ساله که داراى تخصص نرم‌افزار رایانه‌ای است دستگیر و به مرکز فرماندهی پلیس فتای خراسان رضوی منتقل شد.

رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: متهم فکر می‌کرد دستش برای قانون رو نخواهد شد، برای همین واقعیت ماجرا را انکار و نشر اکاذیب علیه شاکی پرونده را تکذیب کرد، ولی طولی نکشید که در برابر مستندات و ادله موجود قرار گرفت و به ناچار به حرف آمد.

سرهنگ جواد جهانشیری ادامه داد: این پسر جوان در اظهاراتش به افسر تحقیق پرونده گفته است که در زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی در ستاد انتخاباتی یکی از نامزد‌های مجلس فعالیت داشته که با شاکی پرونده اختلاف پیدا کرده و به دلیل خصومت ایجاد شده دست به انتشار تصاویر خصوصی او برای دنبال‌کنندگان صفحه اینستا‌گرامی‌اش زده است. 

این مقام ارشد پلیس فتای خراسان رضوی بیان کرد: متهم که صراحتا بزه انتسابی خود را پذیرفته بود، پس از تکمیل تحقیقات به همراه مستندات موجود به دادسراى ویژه رسیدگى به جرائم رایانه‌اى فرستاده شد.

سرهنگ جهانشیری به کاربران فضاى سایبرى نیز هشدار داد: جرائم در فضاى سایبرى مانند فضاى حقیقى و فیزیکى قابل رسیدگی است و در صورت احراز جرم با فرد خاطى مطابق قانون جرائم رایانه‌اى برخورد خواهد شد.
 
ازاین‌رو از شهروندان درخواست می‌شود با تأمل بیشتری در فضای سایبری فعالیت کنند تا دچار چنین مشکلاتی نشوند. علاوه بر این کاربران فضای مجازی از قرار دادن عکس‌های خصوصی خود در پروفایل‌ها یا انتشار آن در صفحات اینستا‌گرامی جدا خودداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->