جمعیت ایران چقدر است؟ شکارچیان غیرمجاز پارک ملی خجیر دستگیر شدند راهکار نانویی برای درمان نیش کنه تگزاسی آمادگی کامل کادر درمان بیمارستان حضرت ام‌البنین (س) مشهد برای دهه پایانی ماه صفر کیت تب دنگی بالاخره به دست وزارت بهداشت رسید گلایه خانواده‌ها از اعمال سلیقه در واگذاری کودکان بی‌سرپرست طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم شنبه؛ آخرین مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس راه اندازی شعبات دانشگاه تهران در تفلیس و نجف اشرف در حال حاضر ۱۱۵ نفر در رشته داروسازی سنتی مشغول به تحصیل هستند ۱۴۰۰ نوزاد نارس زیر پوشش غربالگری شبکیه چشم قرار گرفتند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، ۶ شهریور ۱۴۰۳) | آغاز روند کاهش دما از امروز تا پایان هفته واژگونی پژو ۲۰۶ در میدان آزادی مشهد + عکس(۶ شهریور ۱۴۰۳) پلیس مشهد به دنبال جنایتکاران روستای زاک خبر خوش وزیر بهداشت برای پرستاران: بخش اول جبران مطالبات پرستاری پرداخت شد وزیر علوم به دیدار استاد شفیعی کدکنی رفت تاخیر در اجرای احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان هنوز ابلاغ نشده‌است (۶ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دلیل کم‌شدن مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها چیست؟

  • کد خبر: ۲۵۵۴۳
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۶
دلیل کم‌شدن مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها چیست؟
معاون کل وزارت بهداشت ضمن اشاره به علل کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها و روند نزولی مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور، در عین حال گفت: در کشور هنوز به مرحله مهار کرونا نرسیده‌ایم، بلکه همچنان در مرحله مدیریت بیماری هستیم و بر همین اساس همچنان به مردم توصیه می‌کنیم که نکات مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز‌، دکتر ایرج حریرچی، با اشاره به کاهش مراجعات کرونایی و در عین حال روند نزولی مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور، گفت: باید توجه کرد که علت اصلی این موضوع این است که ما امکاناتمان را ارتقا دادیم تا بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهیم. بنابراین اکنون بیماری کووید-۱۹ را در مراحل اولیه بیماری تشخیص می‌دهیم. در عین حال مراقبت‌های لازم را از بیمار انجام می‌دهیم تا حال او بدتر نشود.

وی افزود: در عین حال خوشبختانه آگاهی مردم در زمینه ویروس کرونای جدید افزایش یافته و در نتیجه با رعایت مسائل بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، میزان ابتلای جدید به بیماری کاهش یافته است. بر این اساس با کاهش تعداد ابتلا، نیاز به بستری هم کاهش پیدا کرده است. در عین حال اکنون موارد جدید ابتلا را در مراحل اولیه تشخیص می‌دهیم و مراقبت‌های لازم را از آن‌ها به عمل می‌آوریم تا بیمارستانی نشوند و در عین حال نیازی به بستری در آی‌سی‌یو هم نداشته باشند.

حریرچی تأکید کرد: بنابراین در این مرحله اقدام اصلی‌ای که باید انجام شود، مراقبت است. اگر فردی متوجه بیماری و شناسایی آن نشود، در مرحله پیشرفته مراجعه می‌کند و در آن زمان نیازمند اقدامات درمانی ویژه است.

معاون کل وزارت بهداشت تأکید کرد: از طرفی هم در حال حاضر مهارت پزشکانمان نیز در حوزه اداره بیمارستان‌ها و بیماران افزایش یافته است.

حریرچی در ادامه گفت: با وجود تمام این اقدامات، هنوز در کشور به مرحله مهار کرونا نرسیده‌ایم، بلکه همچنان در مرحله مدیریت بیماری هستیم و بر همین اساس همچنان به مردم توصیه می‌کنیم که فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->