مهمترین تغییرات کنکور ۱۴۰۴ پیش‌بینی رگبار و رعدوبرق در غرب و شمال غرب کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نجات جان گروگان در منطقه مجیدیه تهران (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سن ازدواج در دختران و پسران ایرانی به بالای ۲۸ سال رسید زیر پوست شهر | ماجرای عجیب ازدواج موقت با زن خارجی قاتل مادرودختر تایبادی در ملأعام اعدام می‌شود + عکس چرا ورزش همگانی مهم است؟ با مضرات جویدن آدامس آشنا شوید علائم کرونای چشمی را جدی بگیرید زنگ خطر شیوع بیماری‌های غیرواگیر در کشور ارائه خدمات گردشگری به بازنشستگان کشوری با تخفیفات ویژه و تسهیلات اعتباری تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان
سرخط خبرها

شب‌بیداری برای دانش‌آموزان کنکوری مناسب نیست/بهترین روش مطالعه کنکور در ماه رمضان

  • کد خبر: ۲۵۵۸۷
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
شب‌بیداری برای دانش‌آموزان کنکوری مناسب نیست/بهترین روش مطالعه کنکور در ماه رمضان
مشاور تحصیلی گفت: هرچند روش شب‌بیداری فواید و مضراتی دارد و درباره برخی افراد نتایج مثبتی دارد، اما طی یک برآیند کلی، چنین روشی به یک دانش‌آموز کنکوری توصیه نمی‌شود. هر گونه‌ تغییری در ساعت خواب و ساعت مطالعه و روش درس خواندن دانش‌آموز درایام حساس منتهی به کنکور تأثیرات مخربی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی اسداللهی افزود: برخی دانش‌آموزان کنکوری برای اینکه شرایط روزه‌داری بر کیفیت مطالعه آن‌ها اثر نگذارد، شب‌ بیدار می‌مانند و رویه‌ای خلاف عادت را در پیش می‌گیرند، اما باید توجه داشت که چنین روشی، چه تأثیراتی دارد.
وی ادامه داد: سیستم بدن طی سال به یک شیوه عادت می‌کند و تغییر این عادت طی ماه رمضان، موجب مقاومت ناخودآگاه بدن به این تغییر روش می‌شود و این مسئله خود بازدهی مطالعه‌ فرد را کاهش می‌دهد. این کاهش بازدهی، از نظر روانی نیز بر دانش‌آموز تأثیر منفی خواهد گذاشت و وی را از ادامه مطالعه دل‌سرد خواهد کرد. نکته مهم دیگر این است که اغلب آزمون‌ها مانند کنکور، در ساعات صبح برگزار می‌شوند و شب‌بیدای موجب می‌شود که دانش‌آموز تمرکز و گیرایی لازم را در حین برگزاری آزمون نداشته باشد.
اسداللهی بیان کرد: توصیه ما به دانش‌آموزان این است که در پس از نوروز، با رویکرد جمع‌بندی هرآنچه تا کنون مطالعه کرده‌اند، حرکت کنند. یکی از روش‌های جمع‌بندی، شبیه‌سازی مطالعه است، در این روش پاسخ‌گویی به تعداد محدودی از سؤالات در زمان محدود صورت می‌گیرد و دیگر فراغ خاطر گذشته در پاسخ به سؤالات وجود ندارد که این خود موجب اضطراب دانش آموز می‌شود.
وی ادامه داد: به علاوه در سال‌های اخیر، ماه مبارک رمضان مصادف با دوران نزدیک کنکور قرار گرفته است و دانش‌آموز در حالی با ماه رمضان مواجه می‌شود که در انتهای مسیر خود برای شرکت در کنکور ایستاده است، بهترین راه‌حل برای جمع‌بندی در این شرایط، این است که در روش و شرایطی که دانش‌آموز به آن عادت کرده است، تغییری ایجاد نکنیم، هر گونه تغییری در ساعت خواب و ساعت مطالعه و روش درس خواندن دانش‌آموز در ایام حساس منتهی به کنکور، تأثیرات مخربی دارد و بیشتر موجب اضطراب دانش‌آموز می‌شود.
 
راهکار‌های مطالعه موفق در ماه رمضان چیست؟
این مشاور تحصیلی بیان کرد: در ماه رمضان دانش‌آموزان باید به رژیم غذایی خود توجه بیشتری داشته باشند و به جای استفاده از غذا‌های سنگین و پرچرب، از موادی استفاده کنند که قند خون مورد نیاز بدن را در حین مدت درس خواندن تأمین کند.
وی ادامه داد: بهترین شیوه مطالعه در شرایط روزه‌داری، انتقال ساعات مطالعه به پیش و بعد از زمان افطار و سحری است، بهتر است دانش‌آموز کنکوری که نیاز به مطالعه مستمر و باکیفیت دارد، بعد از صرف سحری مطالعه خود را آغاز کند و تا ظهر به مطالعه ادامه دهد، در ساعات حدود ۱۲ تا ۴ بعد از ظهر که از ساعات اوج خستگی فرد روزه‌دار است، به استراحت بپردازد و پس از استراحت مطالعه را از ساعاتی قبل افطار تا ساعاتی بعد افطار ادامه دهد.
اسداللهی بیان کرد: مطالعه پس از افطار دانش‌آموز هرگز نباید بیش از ساعت ۱۲ شب طول بکشد و به خواب شبانه وی آسیب وارد آورد، توصیه می‌شود که دانش‌آموزان مطالعه حفظیات مانند حفظ لغات و تاریخ ادبیات و... را به ساعات پایانی شب و زمان قبل از خواب موکول کنند.
 
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->