اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صادارت سیمان به قزاقستان ممنوع شد/ کارخانجات سیمان در ایران با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شوند

  • کد خبر: ۲۵۶۱۱
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
صادارت سیمان به قزاقستان ممنوع شد/ کارخانجات سیمان در ایران با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شوند
مدیرکل دفتر اروپا و آمریکایی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: واردات سیمان به قزاقستان ممنوع شده و این موضوع از طریق نمایندگی کشورمان در قزاقستان و همچنین سفارت این کشور در تهران در دست پیگیری است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، بهروز حُسن الفت با اشاره به ممنوعیت واردات سیمان به قزاقستان گفت:به نظر می‌رسد دلیل اصلی اتخاذ این تصمیم، افزایش تولید داخلی سیمان در این کشور هم‌زمان با کاهش ساخت‌وساز‌ها و کاهش صادرات این کشور است.

 

مدیرکل دفتر اروپا و آمریکایی سازمان توسعه تجارت ایران افزود: براساس توضیحات سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در آکتائو، وزارت صنعت و توسعه زیرساخت‌های قزاقستان طی تنظیم مقررات جدید مورخ ۹ آوریل ۲۰۲۰، واردات انواع خاصی از سیمان را از کشور‌های ثالث به مدت ۶ ماه ممنوع اعلام کرد و مقرر شده این قانون به مدت ۱۰ روز پس از انتشار رسمی آن یعنی از ۲۷ آوریل مصادف با ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ اجرایی شود. به طور خاص این ممنوعیت مربوط به سیمان کلینکر، سیمان پرتلند، سیمان آلومینا و سایر سیمان‌های هیدرولیکی است.

 

دراین‌باره، حبیب‌الله ملکوتی‌فر، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در آکتائو، گفت: با توجه به صادرات عمده سیمان از کشورمان به جمهوری قزاقستان، فعالیت بخش درخورتوجهی از فعالان اقتصادی و کارخانجات سیمان در ایران با مشکلاتی رو‌به‌رو خواهد شد. این نمایندگی از هفته گذشته درگیر این موضوع بوده و با جهات مختلف در استانداری و گمرکات تماس داشته است.

 

وی ادامه داد: باتوجه به اهمیت موضوع و راهبردی بودن موضوع صادرات سیمان از طریق بندر آکتائو به عنوان یکی از کالا‌های اصلی صادراتی کشور از این طریق، انتظار می‌رود تمام تلاش‌ها در سطوح مختلف برای چاره‌اندیشی در خصوص واردات سیمان ایران و رفع هرگونه محدودیت دراین‌باره اعمال شود.

 

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در آکتائو بیان کرد: این موضوع جدی است و طرف قزاقی برای فهماندن جدیت موضوع، هم اکنون سخت‌گیری زیادی را برای تخلیه بار یکی از کشتی‌های ایرانی که حامل محموله سیمان است روا داشته و تذکراتی را برای محموله بعدی داده است.

 

وی گفت: مقامات بندری آکتائو اظهار می‌کنند این تصمیمی نیست که آن‌ها بتوانند در آن تغییری ایجاد کنند یا تأثیرگذار باشند؛ موضوع کشوری است.

 

گفتنی است، برای بررسی و پیگیری این موضوع در بندر آکتائو رایزنی‌هایی از سوی نمایندگی ایران با سفیر در نورسلطان صورت گرفته و خواستار پیگیری در سطح ملی و از طریق گفت‌وگو با مقامات وزارت امور خارجه و وزارت صنایع و توسعه زیرساخت کشور میزبان شده است که این مهم در نورسلطان و از طریق سفیر در حال انجام است.
منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->