خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر
سرخط خبرها

وقتی پدر و دختر همزاد مرگ می‌شوند!

  • کد خبر: ۲۶۰۰۵۹
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱
از کسانی که عروسک را تله می‌کنند تا اشتیاق کودکان را به مرگ پاسخ دهند چه می‌شود انتظار داشت؟ این قوم نژادپرست برای مردم حق حیات قائل نیستند.

از کسانی که عروسک را تله می‌کنند تا اشتیاق کودکان را به مرگ پاسخ دهند چه می‌شود انتظار داشت؟ این قوم نژادپرست برای مردم حق حیات قائل نیستند. برایشان هم فرقی نمی‌کند که هدف، جنگ آوری بلند آوازه باشد یا طفلی که هنوز از رحم پا به این دنیا نگذاشته است. کم نخوانده ایم از این جماعت که سر جنسیت جنین در رحم هم شرط بندی می‌کنند. آنچه در لبنان اتفاق افتاد در قصه پیجر ها، چیز تازه‌ای نبود هرچند ورژنی نو از جنایت را فرادید جهانیان قرار داد. برای این گروه وحشی، کشتن در انواع مختلف مثل انتخاب لباس برای عروسی است. هرچه متنوع تر، بهتر!

حالا هم که دنیا، دنیای ارتباطات است، مرگ بازی در این حوزه را انتخاب کرده اند. بله، آن‌ها فقط با فناوری ارتباطات ترور نکردند بلکه به نوعی خود فناوری را هم ترور کردند. آنچه برای زندگی بهتر و ارتباط راحت‌تر ساخته می‌شود را برای نابودی به کار گرفته اند. در آرایشگاه دخترکی مرگش با مرگ پدر همزاد می‌شود. 

در بیمارستان، به جای درمان، زخم تقسیم می‌شود. چشم زن و مرد و پیر و جوان، برای همیشه تاریک می‌شود. اما این نمی‌تواند برای صهیونیست ها، پیروزی به ارمغان بیاورد. حتی اگر همه فناوری غرب هم در اختیارشان باشد. این درست که آن سوی میدان مرگ باورانی هستند که کشتن مردم را حق خود می‌دانند، اما این سوی میدان هم مردی است با لشکری که حق را زندگی و از حقیقت پاسبانی می‌کند. واقعیت‌ها و توان خود و دشمن را در میدان به خوبی می‌شناسند. 

نه ضربه‌ای که خورده اند را لابه لای کلمات چند پهلو، گم می‌کنند. نصرا... می‌گوید: «شکی نیست که ما هدف ضربه امنیتی و انسانی بی سابقه‌ای در تاریخ مقاومت لبنان قرار گرفته ایم.» او نه در وعده انتقام، کلماتشان دچار لکنت می‌شود. اینان رجز نمی‌خوانند بلکه آن را زندگی می‌کنند. 

جواب دشمن را برابر با ضربه‌ها و تهدید‌ها می‌دهند. این قبیله اهل قبله، ایستاده زیستن و ایستاده مردن را مومن اند لذا پیغام‌ها و پسغام‌های قبل و بعد این جنایت هم زمین گیرشان نمی‌کند. این سخنان سید حسن نصرا... است که تصریح می‌کند: شکی نیست که تجاوزی که صورت گرفت، تجاوزی بزرگ و بی سابقه است.  

او، اما وعده می‌دهد که این جنایت با حساب سخت و قصاص عادلانه روبه رو خواهد شد.  او تأکید می‌کند: دشمن از جایی که انتظار می‌رود و از جایی که انتظار نمی‌رود، با حساب سخت و انتقام عادلانه مواجه خواهد شد. سید این را هم اضافه می‌کند که: من از زمان و مکان مشخصی برای پاسخ به دشمن صحبت نخواهم کرد.

خبر قطعی همان چیزی است که خواهید دید، نه آن چیزی که می‌شنوید، زیرا ما در دقیق ترین، حساس‌ترین و عمیق‌ترین بخش از نبرد هستیم. پایان جنگ، شکست دشمن و پیروزی بزرگ مقاومت است.  باری، کودک کش ها، مرگ را در ورژن جدید برابر نگاه جهانیان قرار دادند. پیر و جوان و رزمنده و مردم عادی را هدف گرفتند، اما به هدف خود نخواهند رسید. این را سید صادق الوعده، قول داده است که انتقام خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->