زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند
سرخط خبرها

نتایج امیدبخش از درمان پلاسمایی کرونا

  • کد خبر: ۲۶۰۲۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰
نتایج امیدبخش از درمان پلاسمایی کرونا
رئیس انجمن خون و پلاسمای کودکان ایران گفت: نتایج اولیه از درمان پلاسمایی مبتلایان به کرونا در ایران مثبت و امیدبخش بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن ابوالقاسمی با اشاره به پایان یافتن گام نخست تحقیق بر روی درمان پلاسمایی بیماران کرونا، تشریح کرد: ما در گام نخست، ابتدا پلاسمای بهبودیافتگان از کرونا را به ۵۰ بیمار بدحال کرونایی که یا در شرایط شدید بیماری بودند یا به مرحله بسیار بد حال وارد شده بودند، تزریق کردیم. هنوز نتایج نهایی تحقیق به دست نیامده است، اما ارزیابی‌های ما نشان می‌دهد که زمان تزریق پلاسما به بیماران کرونایی اهمیت فراوانی در نحوه بهبود حال آن‌ها دارد.

وی ادامه داد: در این گروه بیمارانی که در هفته نخست بستری خود در بیمارستان بودند و پلاسما دریافت کردند، با سرعت بیشتری بهبودیافتند و بخش قابل توجهی از آن‌ها ترخیص شدند؛ اما درصد بهبودیافتگان در میان بیمارانی که بیش از یک هفته در بیمارستان بستری بودند، پایین‌تر بود و از این رو یک فرضیه این است که در صورت تزریق پلاسما در روزهای اول بیماری شانس بهبودیافتن بیماران افزایش خواهد یافت.

مسئول تیم تحقیقاتی درمان پلاسمایی بیماران کرونا درباره گام دوم این تحقیق نیز گفت: در گام بعد بیماران به دو گروه تقسیم شدند که گروه نخست پلاسما دریافت کردند و گروه دوم بدون دریافت پلاسما باقی ماندند.

نتایج بررسی وضعیت این دو گروه نیز نشان می‌دهد که تزریق پلاسما نتایج مثبت قابل توجهی دارد و هرچند هنوز نتیجه علمی کار منتشر نشده، اما تزریق پلاسما اثر مثبت قطعی در شرایط بسیاری از بیماران داشته است.

برای مثال گروهی از بیماران که در آستانه انتقال به آی‌سی‌یو بودند و در ساعات بعد نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی داشتند، با تزریق پلاسما از رسیدن به این مرحله در امان ماندند و درصد قابل توجهی از آن‌ها با سرعت بیشتری از بیمارستان ترخیص شدند.

ابوالقاسمی با بیان اینکه مرحله بعدی این طرح رسیدن به ایمونوگلوبین پادتن کرونا در پلاسمای بهبودیافتگان است، توضیح داد: کار محققان بر روی این گام از طرح نیز آغاز شده تا در صورت رسیدن به موفقیت، داروی پلاسمایی برای درمان کرونا تولید شود تا تعداد بیشتری از مبتلایان با سرعت بیشتری به این درمان دست پیدا کنند.

وی با تأکید بر این مسئله که تمام فرایند درمانی پلاسمایی بیماران کرونا در ایران رایگان است، اظهار کرد: صرف نظر از شیوه کار در سایر کشورها، در ایران با همکاری سازمان انتقال خون و حمایت مالی که از سوی بخش خصوصی و شرکت درمان دارو صورت گرفته، دریافت پلاسما رایگان است و بیماران هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشند.

ابوالقاسمی با اشاره به حضور پر قدرت ایران در حوزه درمان پلاسمایی بیماری‌ها، گفت: ما از سال‌ها پیش در این حوزه فعال شده‌ایم و ایران یکی از سردمداران این نوع درمان در سطح جهان است. خوشبختانه با استفاده از تجربیات سال‌های قبل، درمان کرونا به وسیله پلاسما نیز در دستور کار قرار گرفت که در گام‌های نخست اثرات امیدبخشی از خود نشان داد و امیدواریم در مراحل بعدی امکان گسترده‌شدن این درمان در کشور وجود داشته باشد.

از روزهای ابتدایی اسفند سال گذشته و هم‌زمان با ورود کرونا به ایران، گروهی از محققان ایرانی کار بر روی درمان این بیماری به وسیله پلاسما را آغاز کردند.

در این طرح پلاسمای خون بهبودیافتگان از کرونا که حاوی پادتن این ویروس است، به بیماران بد‌حال درگیر با این ویروس تزریق می‌شود.

پس از ایران، تعداد دیگری از کشورها نیز کار را بر روی این شیوه درمانی آغاز کردند و بر اساس تأییدیه سازمان غذا و داروی امریکا، در این کشور نیز درمان پلاسمایی بیماران کرونا آغاز شده است. 

منبع: ایسنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->