آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
تولیت آستان قدس رضوی:

ستاد ملی مبارزه با کرونا به نظر تولیت‌های اعتاب مقدسه توجه کند

  • کد خبر: ۲۶۴۱۴
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲
ستاد ملی مبارزه با کرونا به نظر تولیت‌های اعتاب مقدسه توجه کند
تولیت آستان قدس رضوی گفت: اعتاب مقدس ظرافت‌ها و حساسیت‌هایی دارند که باید در تصمیمات مدنظر قرار گرفته شود، بنابراین ستاد ملی مبارزه با کرونا باید به نظر تولیت‌های آن‌ها توجه کند.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین احمد مروی شنبه شب در مراسم جشن میلاد با سعادت کریم اهل بیت (ع) و آیین نام‌گذاری صحن مبارک حرم مطهر رضوی به نام حضرت امام حسن مجتبی (ع)، با اشاره به دغدغه‌ها و تلاش‌های اعتاب مقدسه برای فراهم آوردن شرایط زیارت برای محبان اهل بیت (ع) با رعایت کامل موازین بهداشتی، افزود: تمام اعتاب مقدس ایران اسلامی در آروزی لحظه‌ای هستند که در‌های اماکن متبرکه بر روی زائران گشوده شود و در این راه تلاش‌ها و فعالیت‌هایی هم انجام داده‌ایم، دستورالعمل بهداشتی بازگشایی حرم‌های مطهر توسط آستان‌های مقدس ایران و با نظر تولیت‌های آن‌ها تدوین شد که برای تأیید به تهران فرستاده شد و در جلسات اولیه تصویب شد، اما در جلسه اصلی تصویب نشد.

وی ادامه داد: ما همچنان پیگیر بازگشایی حرم‌های مطهر با رعایت کامل تمام اصول و موازین بهداشتی با تضمین حفظ سلامت مردم و زائران که وظیفه دینی و شرعی و انسانی ماست، هستیم و تلاشمان بر این است که هرچه زودتر میزبان زائران حضرت امام رضا (ع) باشیم.

وی گفت: در این میان مسئولان ذیصلاح نیز دل‌سوز هستند، آنان هم می‌خواهند در این ایام ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر شرایط برای بازگشایی حرم مطهر فراهم شود، اما محدودیت‌هایی دارند و ما به این امر واقف هستیم، اما می‌خواهیم به نظر تولیت‌های آستان‌های مقدس بیشتر توجه کنند.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: در دل‌سوزی مسئولان هیچ تردید نداریم، اما اعتاب مقدسه پیچیدگی‌ها و ظرافت‌هایی دارد که آن‌هایی که در این اماکن مقدسه خدمت نکرده و حضور فعال نداشته‌اند به آن پیچیدگی‌ها آشنایی ندارند، قطعا تصمیم درست زمانی اتخاذ می‌شود که نظر اعتاب مقدسه نیز در این تصمیم‌گیری‌ها مؤثر باشد.

وی ادامه داد: ما نمی‌گوییم دستورالعملی که توسط اعتاب مقدسه تدوین شده را تصویب کنید، کارشناس این امر شما هستید، اما کارشناس حرم‌های مطهر ما هستیم، تصمیم نهایی با شماست، اما از نظر ما نیز استفاده کنید یا دست‌کم آن‌ها را بشنوید تا بتوانیم غصه از دل میلیون‌ها محب اهل بیت (ع) برداریم.

وی با بیان اینکه بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب که فرمودند با مسئولان امر بهداشت و درمان کشور همکاری شود، خود را تابع تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا می‌دانیم، گفت: این موضوعات را با مسئولان امر مطرح کردم و آن‌ها قول مساعد دادند که از نمایندگان آستان‌های مقدس برای تصمیم‌گیری‌های مرتبط با اماکن مقدسه استفاده کنند، اما تاکنون این اقدام انجام نشده است، در هر صورت ما در نهایت تابع تصمیمات ستاد مرکزی مبارزه با کرونا هستیم.

حجت الاسلام و المسلمین مروی افزود: بسیار دوست داشتیم نام‌گذاری صحن متبرک با حضور زائران بارگاه منور رضوی انجام می‌شد، اما این مراسم در شرایطی در حال برگزاری است که در‌های حرم مطهر بسته است و حضور زائران را نداریم، این سرّی است که هرچه به امام حسن مجتبی (ع) انتساب دارد با غربت قرین است، این مراسم نیز در اوج غربت در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: ما اشتیاق داشتیم حضور هزاران زائر را در این صحن و سرای متبرک داشته باشیم تا بتوانیم خاک پای زائران حضرت امام رضا (ع) را با افتخار طوطیای چشم خود کنیم، اما به سبب شرایط موجود ناچار شدیم مراسم امشب را در غربت و مظلومیت برگزار کنیم که مظلومیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) یک‌بار دیگر برای ما تداعی شد.

وی با بیان اینکه فلسفه وجودی و هویت ما خادمان حضرت ثامن الحجج (ع) با حضور زائران معنا پیدا می‌کند، گفت: اگر در حرم مطهر زائر نباشد خادم هم معنا و هویت ندارد، ما هویت خود را به عنوان خادمان حضرت امام رضا (ع) از زائران می‌دانیم، این شب‌ها و روز‌ها مرغ دل بسیاری به سوی بارگاه حضرت امام رضا (ع) پر می‌کشد و این شرایط برای ما بسیار سخت و دشوار است.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: سال گذشته شب‌های قدر صد‌ها هزار نفر در این مکان مقدس به عبادت، راز و نیاز و شب‌زنده‌داری مشغول بودند، اما امسال در منازل خود باید شب‌های قدر را عبادت و از طریق رسانه‌ها بارگاه نورانی، ولی خدا را مشاهده کنند، بنابراین از همه مردم عزیز درخواست می‌کنم که در شب‌های قدر از درگاه الهی بخواهند هرچه زودتر این بلا رفع و در‌های این آستان نورانی به روی محبان اهل بیت (ع) گشوده شود.

وی با اشاره به دلیل نام‌گذاری این صحن متبرک به نام حضرت امام حسن مجتبی (ع) ادامه داد: این نام‌گذاری در راستای تجلیل از اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و تعظیم و تکریم از این خاندان با شرافت و با کرامت و با فضلیت است که توصیه قرآن مجید نیز می‌باشد. این تجلیل و تکریم و تعظیم‌ها حداقل کاری است که ما نسبت به زحمات و تلاش‌های پیامبر عظیم الشأن اسلام می‌توانیم انجام دهیم.

وی گفت: نام‌گذاری این صحن بزرگ و با عظمت به نام سبط نبی مکرم اسلام (ص) حداقل قدردانی از پیامبر اسلام (ص) است، این یک حرکت نمادین است که نشان از آن دارد که زنده بودن و حیات معنوی و روحانی ما در پرتو محبت به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.

حجت الاسلام و المسلمین مروی افزود: نام‌گذاری صحن هدایت به نام حضرت امام حسن مجتبی (ع) گام نخست است، در این صحن و مکان مقدس باید معارف حضرت امام حسن مجتبی (ع) نشر داده شود و این مکان باید فضایی برای معرفی امام مجتبی (ع) و بیان فضائل و شجاعت‌های این امام همام باشد.

وی ادامه داد: حضرت امام حسن مجتبی (ع) به خوبی معرفی نشده است، نه تنها مرقد بلکه معارف و روح این امام همام نیز در غربت است، در این صحن متبرک باید معارف نورانی و حیات بخش امام مجتبی (ع) برای مردم و نسل جوان تبیین و ترویج شود.

صحن هدایت حرم مطهر حضرت امام رضا (ع). با مساحتی تقریبی ۱۴۴۰ مترمربع در شمال شرقی حرم مطهر قرار گرفته و هر سال هم‌زمان با ماه مبارک رمضان سفره افطاری کرامت رضوی به ظرفیت پذیرایی از ۱۲ هزار نفر در این صحن پهن می‌شد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->