انهدام باند انتقال گوشی‌های سرقتی به خارج از کشور توسط پلیس مشهد در تصادفات جرحی خودرو توقیف نمی‌شود مدیریت نادرست مقصر ردیف اول خشکسالی و کم‌آبی‌های کشور ثبت سومین سال کم‌بارش ایران طی ۳۰ سال اخیر ابعاد جدید از پرونده کلثوم اکبری جزئیات جدید از مرگ ۲ نوزاد در بیمارستانی در انزلی دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله نسبتا شدید والی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

وزارت آموزش‌و‌پرورش با تولیدکنندگان داخلی موبایل وارد مذاکره شود

  • کد خبر: ۲۶۵۵۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
وزارت آموزش‌و‌پرورش با تولیدکنندگان داخلی موبایل وارد مذاکره شود
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به کمبود و گرانی گوشی تلفن همراه هوشمند برای عضویت دانش آموزان در شبکه شاد، پیشنهاد کرد که وزارت آموزش‌و‌پرورش برای تولید گوشی ارزان قیمت هوشمند که قابلیت ورود به اپلیکیشن شاد را داشته باشد، وارد مذاکره شود.
به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد فلاحتی تأکید بر ضرورت استفاده از شبکه شاد و رفع ایرادات آن در آموزش و پرورش، اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر برخی از دانش آموزان به دلایل مختلف محدودیت عضویت در شبکه شاد و استفاده از فضای آموزشی ایجاد شده در این شبکه را دارند.
نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از ایراداتی که بیشتر در مناطق محروم کشور به چشم می‌خورد خطوط ضعیف اینترنت است که تقویت شبکه اینترنت وظیفه مستقیم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی مشکل دیگر بسیاری از خانواده‌ها را نیز تهیه گوشی هوشمند برای عضویت دانش آموزان در شبکه شاد برشمرد و در این زمینه پیشنهاد کرد که وزارت آموزش و پرورش می‌تواند با شرکت‌های تولیدکننده و سازندگان گوشی تلفن همراه هوشمند وارد مذاکره شود که این تلفن‌های همراه صرفا برای عضویت دانش آموزان در شبکه شاد باشد.
این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: با این روش می‌توان با هزینه‌ای تقریبا یک چهارم قیمت فعلی تلفن‌های همراه موجود در بازار، گوشی تلفن همراه هوشمند، صرفا برای عضویت دانش آموزان در شبکه شاد تولید کرد.
فلاحتی افزود: نباید خود را مقید به صرف هزینه سه تا چهار میلیون تومانی برای تهیه گوشی تلفن همراه کرد، بلکه می‌توان با بهره گیری از این روش و تلفن همراه هوشمند در داخل با قیمت تمام شده ۵۰۰ هزار تومانی برنامه ریزی کرد و این روش، مدل دور  از دسترسی نیست.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خطر ماندگاری کرونا و سایر دلایل برای تعطیلی مدارس همواره نظام آموزشی را تهدید می‎کند، تأکید کرد: راه حل‌های فراوانی برای تقویت آموزش‌های مجازی وجود دارد، لذا نباید به بهانه کمبود امکانات ما از طی مسیر آموزش مجازی منصرف شویم.

منبع: خانه ملت
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->