از کتاب «دیو و دیوانگی» سروده محمدباقر کلاهی‌اهری رو نمایی می‌شود «قفس» روی صحنه «شمایل» می‌رود + زمان اجرا بازدید «پیمان جبلی» از پشت صحنه سریال «طوبی» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ مرداد ۱۴۰۳) + زمان پخش کتاب «مناقشه قره باغ، از آغاز تا پایان» منتشر شد دومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت  رونمایی از ۸ بازی قرآنی در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) مستند‌های ورزشی در شبکه امید + زمان پخش رئیس هیات انتخاب و داوران جشنواره فیلم‌های ورزشی مشخص شد گریم غافلگیرکننده «سارا بهرامی» در یک نمایش + عکس «مغناطیس»برنامه‌ای برای زائران اربعین در شبکه ۲ سیما برگزیدگان دومین کنگره استانی زنان تاثیرگذار معرفی شدند (۳ مرداد ۱۴۰۳) نقش با ترکیبی از رنگ، خط و شعر | گزارشی از نمایشگاه «الواح» در نگارخانه رادین ثبت امید و زندگی در دل جنگ و آوارگی گزارشگران تهی دست! از فرمانروایان ایرانی آناتولی چه می‌دانیم؟
سرخط خبرها
دکتر جعفر یاحقی:

رویداد آنلاین همایش تخصصی بزرگداشت فردوسی خردادماه برگزار می‌شود/ ۹ سخنران به صورت آنلاین سخنرانی می‌کنند

  • کد خبر: ۲۶۷۰۴
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۴
رویداد آنلاین همایش تخصصی بزرگداشت فردوسی خردادماه برگزار می‌شود/ ۹ سخنران به صورت آنلاین سخنرانی می‌کنند
رویداد آنلاین همایش حکیم ابوالقاسم فردوسی با حضور فردوسی‌شناسان برجسته داخل و خارج از کشور خرداد ماه برگزار می‌شود.
شهرآرانیوز؛ دکتر جعفر یاحقی، استاد برجسته زبان فارسی و عضو انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان، با بیان این خبر افزود: «با‌توجه به شرایط ویژه کشور و شیوع بیماری کرونا، همچنین همزمانی روز ملی بزرگداشت فردوسی با ایام شهادت امام اول شیعیان (ع) برنامه همایش تخصصی بزرگداشت روز ملی فردوسی ۵ و ۶ خردادماه به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.
وی درخصوص اساتید حاضر در این رویداد بیان داشت: «۹ سخنران در این رویداد مقالات خود را ارائه خواهند داد، که ۷ نفر از اساتید داخل کشور و ۲ نفر از اساتید خارج از کشور سخنرانی خواهند کرد. سرفرازی سردیس‌ها و تندیس‌ها عنوان سخنرانی من در این همایش است.»



دیگر سخنرانان و عنوان سخنرانی آن‌ها:

دکتر میرجلال الدین کزازی: "کدیور و سیاهی"

دکتر ابوالقاسم اسماعیل پور: "پرده‌خوانی داستان‌های شاهنامه و خاستگاه مانوی آن"

دکتر بهمن نامور مطلق: "تصویر شرارت و شقاوت در داستان‌های شاهنامه"

پرفسور آنا کراسناولسکا از لهستان: "آغاز آشنایی مردم لهستان با شاهنامه"

دکتر حسن آبادی از سوئد: "نگاره‌های ترجمه ترکی شاهنامه"

دکتر قطب الدین صادقی: "جاودانگی فردوسی"

دکتر فرزاد قایمی: "نگاهی دیگر به فرجام کار رستم"

دکتر فاطمه ماه‌وان: "فتوکلاژ در نگاره‌های شاهنامه"


دکتر یاحقی در پایان گفت: «سعی خواهیم کرد بعد از همایش سخنرانی‌ها در دسترس عموم قرار گیرند که همه بتوانند از این سخنرانی‌ها استفاده کنند. آدرس مجازی حضور در این ویبنار هم منتشر خواهد شد که علاقمندان بتوانند در همایش شرکت کنند. نحوه برگزاری این همایش از طریق فضای مجازی متعاقبا اعلام می‌شود.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->