نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

سند توسعه محلات مشهد ظرف یک سال ارائه شود

  • کد خبر: ۲۶۷۴۵
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
سند توسعه محلات مشهد ظرف یک سال ارائه شود
رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهد گفت: سند توسعه محله باید نهایت یک سال پس از استقرار دفاتر تسهیلگری تهیه و ارائه شوند، این اسناد باید قابلیت اجرایی شدن داشته باشند و در کنار شهرداری، سایر دستگاه‌های متولی نیز ایفای نقش کنند.
به گزارش شهرآرانیوز،رمضانعلی فیضی با اشاره به یکی از دستورکار‌های امروز کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر که به موضوع ارائه گزارش عملکرد راه‌اندازی و فعا‌ل‌سازی دفاتر توسعه محله از زمان ابلاغ تاکنون اختصاص داشت، گفت: گزارش سازمان بازآفرینی در این نشست، بیشتر معطوف به فرایند شکل‌گیری دفاتر و شروع به کار آن‌ها بود.

فیضی با بیان اینکه در این جلسه ۴ دفتر توسعه محلات طرق، دروی، آوینی و خلج هم گزارش کوتاهی از عملکرد خود ارائه کردند، گفت: خوشبختانه سند توسعه محله طرق، با‌توجه‌به اینکه این دفتر زودتر از سایر دفاتر یاد شده شروع به کار کرده، به مرحله آماده‌سازی رسیده است.

وی در ادامه افزود: سایر دفاتر تسهیلگری نیز مشغول تهیه سند توسعه محله خود هستند و در این جلسه، چشم‌انداز‌ها و هدف‌گذاری‌های سند توسعه محله و شیوه تدوین و طراحی آن‌ها هم ارائه شد.

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: سند توسعه محله باید براساس فرایندی تهیه شود که در آن سازمان بازآفرینی، دفاتر تسهیلگری و مناطق شهرداری نقش داشته باشند تا بتوان سندی با قابلیت اجرایی بالا، مبتنی بر نگاه واقع‌بینانه، واقعیت‌های موجود و براساس هدف‌گذاری‌های آینده محلات تهیه کرد و به سمت مرحله اجرایی شدن رفت.

فیضی با تأکید بر اینکه سند‌های توسعه محله باید نهایت یک سال پس از استقرار دفاتر تسهیلگری تهیه و ارائه شوند، گفت: این اسناد سپس باید در ستاد بازآفرینی فضا‌های شهری استان برود تا در کنار شهرداری، سهم ۳۰ دستگاه متولی دیگر هم لحاظ شود و مشارکت داشته باشند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تمام این سند‌ها باید منطق با اسناد بالادستی و سازگار با نظر مشاوران طرح‌های تفصیلی باشند و در فرایند اجرا شدن آن‌ها، سایر دستگاه‌ها نیز پای کار بیایند.

فیضی با اشاره به لزوم تأیید سند‌های توسعه محله توسط دستگاه‌های حاکمیتی، گفت: این تأیید موجب می‌شود در صورت بروز مشکلات فراروی اجرای اسناد، شاهد کارگشایی باشیم و بتوانیم بر مبنای اهداف طراحی شده، توسعه محلات را پیش ببریم.

وی افزود: از این طریق شهروندان زندگی راحت‌تری خواهند داشت و به علت افزایش سرانه‌های خدماتی، رفاه بیشتری هم برای آن‌ها به ارمغان می‌آید؛ از سوی دیگر، از حیث کالبدی هم مردم زندگی باکیفیت‌تری خواهند داشت.
 
منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->