سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

آموزش تولیدکنندگان خانگی توسط گروه‌های توسعه‌گر اقتصادی

  • کد خبر: ۲۶۸۵۵
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸
آموزش تولیدکنندگان خانگی توسط گروه‌های توسعه‌گر اقتصادی
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد گفت: زنان سرپرست خانوار و تولیدکنندگان خانگی به واسطه طرح حمایت از مشاغل خرد با بازار فروش مرتبط می‌شوند؛ بازاری که تضمین شده و محصولات آن نیز با کیفیت تولید شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد نوروزی با اشاره به بازدید اخیر خود از کارگاه‌های تولیدی چرم و پوشاک در مناطق کم‌برخوردار، با بیان اینکه یکی از مسائل مهم در بحث بازآفرینی، توانمندسازی اقتصادی و ایجاد اشتغال ساکنان محلات هدف است، افزود: شورای پنجم شهر مشهد هم با اشراف بر اهمیت این موضوع و به منظور تحقق آن، نسبت به تشکیل کارگروه حمایت از مشاغل خرد و خانگی ذیل کمیسیون اقتصادی و سرمایه گذاری و مشارکت‌ها اقدام نمود.

وی گفت:پس از انجام کار‌های کارشناسی مختلف، طرح ارائه شده از سوی جهاد دانشگاهی به منظور حمایت و پشتیبانی از کسب‌وکار‌های خرد و کوچک در محلات هدف بازآفرینی پذیرفته شد.

نوروزی با تاکید بر اینکه حمایت مدیریت شهری و شهرداری از این فعالیت‌ها به هیچ عنوان مادی نیست، گفت: زنان سرپرست خانوار و تولیدکنندگان خانگی بواسطه این طرح، برای تولید یکسری از کالا‌های خاص توسط گروه‌های توسعه‌گر اقتصادی آموزش می‌ببنند و سپس با بازار فروش مرتبط می‌شوند.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: صاحبان برند از طریق این مجموعه‌های تسهیلگر با کارگاه‌های خانگی خرد ارتباط پیدا می‌کنند و شبکه اقتصادی ارزشمندی شکل می‌گیرد.

نوروزی با بیان اینکه این فعالیت‌ها به خوشه‌های مختلفی تقسیم شده‌اند و ارتباط خوبی با صاحبان برند اعم از پوشاک، چرم، بافته‌های داری و ... شکل گرفته است، گفت: این ارتباط موجب افزایش تقاضا برای محصولات و صنایع دستی تولیدی توسط زنان سرپرست خانوار و کارگاه‌های خانگی می‌شود؛ در عین حال، آموزش، تامین مواد اولیه مرغوب بدون پرداخت وجه اولیه و با قیمت مناسب و نظارت‌های حین تولید نیز موجب ارتقاء کیفیت محصولات، قیمت مناسب و ایجاد بازاری تضمین شده می‌گردد.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد با اشاره به بازدید امروز خود از کارگاه تولید مصنوعات چرمی در یکی از مناطق کم برخوردار شهر مشهد، افزود: مجموعه‌ای که خود تولیدکننده جزء بوده، امروز با خرید دستگاه و تجهیزات مورد نیاز جهت آموزش و تامین مواد اولیه برش خورده برای تولید نموده و برای تعداد زیادی از سرپرستان خانوار تولید شغل خانگی با بازار خرید تضمینی برای آنان نموده است.

نوروزی خاطرنشان کرد: در کنار این ساختار، تعدادی از تامین‌کنندگان ابزار و یراق‌آلات مصنوعات چرمی هم یکدیگر مشارکت و با ایجاد یک مرکز، مواد اولیه مورد نیاز آنان را تامین می‌کنند.

وی با بیان اینکه این اقدام آنان نه تنها یک فعالیت اقتصادی بلکه یک حرکت انسان دوستانه و در خور تقدیر و ستایش است، گفت: بنظرم کار این دو گروه، از کار خیریه‌ها ارزشمندتر است، چون خیریه‌ها ماهی می‌دهند، ولی این گروه، قلاب و آموزش ماهی‌گیری.

نوروزی در پایان افزود: این یک حرکت بسیار خوب در دوره شورای پنجم است که در دراز مدت تاثیر بسیار زیادی بر اقتصاد خانواده‌های محروم خواهد داشت.
 
منبع:پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->