به گزارش شهرآرانیوز، پیامبر اکرم (ص) در بیستمین روز از ماه مبارک رمضان دست به درگاه الهی برداشته و اینگونه دعا کردند: اَللّهُمَّ افْتَحْ لِی فِیهِ أَبْوَابَ الْجِنَانِ وَ أَغْلِقْ عَنِّی فِیهِ أَبْوَابَ النِّیرَانِ وَ وَفِّقْنِی فِیهِ لِتِلاوَةِ الْقُرْآنِ یا مُنْزِلَ السَّکینَةِ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ. خدایا در این ماه درهای بهشتهایت را به رویم باز کن و درهای آتش دوزخ را به رویم ببند و به تلاوت قرآن موفقم بدار، ای فرو فرستنده آرامش در دل مؤمنان
حجت الاسلام حسن عامری گفت: دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان در واقع آثار و برکاتی را تفسیر می کند که در دعاهای هجدهم و نوزدهم مرور کردیم. اگر معیارهای تبیین شده در این دعاها در ذهن و روح و زندگی تحقق پیدا کند، زندگی انسان همچون بهشت خواهد بود؛ به گونه ای که هر دری را باز کنیم، درِ بهشت است. حال اگر شما در خانه و در کنار اهل و عیال خود باشید یا در مسجد و در کنار دوستان در محل کار یا در خدمت پدر و مادر باشید، هر یک از آنها دری از درهای بهشت خواهد بود.
وی از بسته شدن درهای جهنم به عنوان دومین اثر دعاهای یاد شده سخن گفت و افزود: آتش هایی مانند حسادت، کینه، تنگنظری، بدخواهی و سوءظن که از آتش جهنم دردآورتر است، اطراف ما را گرفته و این درها به برکت دعاهای ماه مبارک رمضان بر روی انسان بسته می شود و امنیت و آرامش برای انسان بوجود می آید؛ به گونه ای که انسان هیچ دل نگرانی از دیگران مانند همسر، همسایه و دوست ندارد ولی همه اینها در پایان دعا با موضوع تلاوت قرآن مطرح می شود که تدبر و تفکر در آن را به دنبال دارد تا انسان به سمتی برود که آیات الهی را در زندگی خود پیاده کند که در آن زمان آرامش قلبی و باطنی برای انسان بوجود می آید.
این استاد حوزه با اشاره به سخنی از حضرت امام خمینی (ره) افزود: در پایان وصیتنامه بنیانگذار جمهوری اسلامی می بینیم که فرمود با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد به جایگاه ابدی سفر می کنم. در واقع چنین انسانی دارای نفس مطمئنه است که در پایان سوره فجر آمده است و آرامشی را برای انسان بوجود می آورد که حوادث روزگار نمی تواند او را دچار اختلال و به هم ریختگی نماید.
منبع: ایرنا