آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۴۸۰ هزار نوبت ضدعفونی ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد

  • کد خبر: ۲۷۱۸۶
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۰
۴۸۰ هزار نوبت ضدعفونی ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد، از انجام بیش از ۴۸۰ هزار نوبت ضدعفونی ناوگان حمل ونقل عمومی طی ۶۵ روز گذشته خبرداد.
به گزارش شهرآرانیوز، خلیل الله کاظمی در خصوص اقدامات انجام شده درحوزه حمل‌ونقل عمومی در راستای پیشگیری از شیوع ویورس کرونا افزود: از ۱۹ اسفند تا ۲۴ اردیبهشت ماه ۴۸۰ هزار نوبت ناوگان اتوبوسرانی، تاکسیرانی و خودرو‌های مراجعه‌کننده به مراکز معاینه فنی خودروضد عفونی شده‌اند.

وی افزود: همچنین در این مدت بیش از دو میلیون و ۶۶۰ هزار و ۶۸۸ مترمربع از اماکن مرتبط با این معاونت از جمله پایانه‌های مسافربری، ایستگاه‌های اتوبوس و مراکز معاینه فنی خودرو ضدعفونی شده است.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد به تعداد ماسک و دستکش توزیع شده در میان فعالان حوزه عمران و حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد اشاره و بیان کرد: طی ۶۵ روز گذشت بیش از ۲۳۲ هزارو ۹۰۳ عدد ماسک و دستکش میان اتوبوسرانان، تاکسیرانان و سایر افراد فعال در این حوزه توزیع شده است.
کاظمی خاطرنشان کرد: در این مدت ۸۹ هزار و ۱۲۵ لیتر مواد ضدعفونی کننده نیز برای ضدعفونی اماکن و ناوگان حمل ونقل عمومی تامین و به‌کاربرده شده است.

وی اضافه کرد: همچنین طی ۶۵ روز گذشته از شیوع ویروس کرونا تعداد ۱۰۷ هزار و ۳۹ عدد مایع ضدعفونی کننده دست میان مسافران، اتوبوسرانان و تاکسیرانان مشهدی از سوی این معاونت توزیع شده است. 
 
منبع:پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->