نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها
مدیر کل میراث فرهنگی خراسان رضوی:

ثبت جهانی توس در گرو ابلاغ طرح راهبردی/ ثبت جهانی آسباد‌های نشتیفان در حال پیگیری است

  • کد خبر: ۲۷۴۷۵
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
ثبت جهانی توس در گرو ابلاغ طرح راهبردی/ ثبت جهانی آسباد‌های نشتیفان در حال پیگیری است
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت: ثبت جهانی توس در صورت ابلاغ طرح راهبردی شورای عالی شهرسازی و معماری تسریع خواهد شد.

سمیرا شاهیان/ شهرآرانیوز، ابوالفضل مکرمی‌فر با بیان این مطلب افزود: حدود یک سال است در انتظار ابلاغ طرح راهبردی شورای عالی شهرسازی و معماری هستیم. تا این زمان، موضوع در شورای فنی وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مصوب شده و برای ابلاغ نهایی به وزارت راه و شهرسازی فرستاده شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان درباره اینکه چرا بعضی از استان‌ها در به نتیجه رساندن پرونده‌های ثبت جهانی آثار تاریخی‌شان سرعت عمل بیشتری دارند، اظهار کرد: سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد -یونسکو- به‌دلیل محدودیت‌های مالی‌ای که دارد هر سال فقط حدود ۲۷پرونده جدید را برای ثبت در آثار جهانی می‌پذیرد و هر کشور نیز فقط یک سهمیه دارد.
او ادامه داد: از آنجا که یونسکو سالانه یک سهمیه از هر کشور می‌پذیرد و کشور ما دارای ظرفیت‌های بزرگ و مهمی در حوزه ثبت جهانی آثار است، باید پرونده‌ها بر اساس اهمیت به این سازمان فرستاده شود که باعث کندی پیشرفت کار است.

ثبت جهانی آسباد‌ها
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی درباره ثبت جهانی آسبادهای نشتیفان نیز گفت: پایگاه آسبادهای شرق کشور در حال پیگیری ثبت جهانی این آسبادهاست.
مکرمی‌فر با اشاره به تعداد آسبادها در ۳ استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان افزود: بررسی و ثبت این آسبادها در دست اقدام است و باتوجه‌به اینکه می‌باید به‌صورت زنجیره‌ای ثبت شوند، از این‌رو در فهرست موقت ثبت قرار گرفته‌اند و سایر مراحل تکمیل و ارسال پرونده‌هایشان در در حال انجام است.
او تأکید کرد: پرونده آسبادهای خراسان رضوی در مقایسه با سایر استان‌ها کامل‌تر است، ‌اما با‌توجه‌به زنجیره‌ای بودن موضوع باید در سطح 3 استان به پیشرفت چشمگیری برسد.
این مسئول یادآوری کرد: همچنین شناسایی همه آسبادها در تمام نقاط استان و مرمت و راه‌اندازی تعدادی از آن‌ها و تعیین حریمشان برای حفاظت مؤثر در دست پیگیری است.

ثبت جهانی توس در گرو ابلاغ طرح راهبردی/ ثبت جهانی آسباد‌های نشتیفان در حال پیگیری است

وضعیت میراث جهانی ثبت شده استان
مدیرکل میراث فرهنگی استان درباره آثار تاریخی خراسان رضوی که ثبت جهانی شده‌اند، گفت: قنات قصبه گناباد در سال 2016 با شماره ثبت 1506 ثبت جهانی شد.
مکرمی‌فر درباره فهرست آثاری که به‌صورت موقت ثبت جهانی شدند، افزود: منظر فرهنگی توس در سال 2007 با شماره ثبت 5203، مسجد ملک زوزن خواف در سال 2007 با شماره ثبت 5208، محور سلجوقی‌غزنوی خراسان در سال 2007 با شماره ثبت 5211، جاده ابریشم در سال 2008 با شماره ثبت 5268، آسبادهای نشتیفان در سال 2017 با شماره ثبت 6192، مجموعه تاریخی‌مذهبی حرم مطهر رضوی شامل حرم، مسجد گوهرشاد، مدرسه پریزاد، مدرسه دودر در سال 2017 با شماره ثبت 6194 و کاروان‌سرای ایرانی رباط شرف در سال 2017 با شماره ثبت 6197 فهرستی از این آثار هستند.
این مسئول در پایان از آثار پیشنهادی استان برای ثبت جهانی نام برد و گفت: 10 اثر تاریخی شامل محوطه تاریخی بندیان در درگز، مزار شیخ احمد جام در تربت‌جام، مدارس مکتب هرات متعلق به دوره تیموری، مدرسه غیاثیه خرگرد، مساجد دو ایوانی به سبک خراسانی شامل ملک زوزن، خسروشیر، مسجد جامع گناباد، مسجد گوهرشاد، مجموعه تاریخی‌طبیعی کلات، برج مقبره دوره ایلخانی شامل برج رادکان و میل اخنگان و علی‌آباد، شهر کهن نیشابور و مسیر امام رضا(ع) آثار پیشنهادی استان به سازمان یونسکو برای ثبت جهانی هستند.

ثبت جهانی توس در گرو ابلاغ طرح راهبردی/ ثبت جهانی آسباد‌های نشتیفان در حال پیگیری است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->