مجمع تشخیص مصلحت، طرح ساماندهی کارکنان دولت را رد کرد (۶ آذر ۱۴۰۳) طالبان در یک قدمی حذف از فهرست سازمان‌های تروریستی در روسیه وزیر خارجه لبنان: امیدواریم آتش‌بس منجر به مذاکره با تل‌آویو برای تعیین مرز‌ها شود دیدار رئیس جمهور با اعضای شورای مرکزی خانه احزاب صهیونیست‌ها از آمادگی اسرائیل برای تأیید آتش‌بس با حزب‌الله خبر دادند وزیر خارجه روسیه: اوکراین و غرب برای اجرای توطئه‌هایشان با تروریست‌ها همکاری دارند فرمانده نیروی دریایی ارتش: در آبراهه‌های خطرناک، مقتدرانه حضور داریم سرلشکر باقری: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد پزشکیان در بازدیدی سرزده، به ستاد وزارت بهداشت رفت (۶ آذر ۱۴۰۳) ۲۰۰ امضا در پارلمان عراق برای اخراج نیرو‌های آمریکایی جمع‌آوری شد کمیسیون تلفیق رقم پاداش پایان خدمت کارکنان دولت در سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد هیچ مشکلی در پرداخت یارانه وجود ندارد | راه‌اندازی مجموعه ای از سانتریفیوژهای جدید التهاب در پاکستان | یک پلیس پاکستان در جریان راهپیمایی مخالفان دولت کشته شد اعتراض وزیران افراطی صهیونیست به آتش‌بس قریب‌الوقوع در لبنان آخرین دیدار کاظمی‌قمی با امیرخان متقی (۶ آذر ۱۴۰۳) | طالبان برای تعامل با سفیر جدید ایران اعلام آمادگی کردند قالیباف: وضعیت تحقق برنامه هفتم اصلا قابل قبول نیست + فیلم آمریکا در مذاکرات تروئیکای اروپایی و ایران شرکت نمی‌کند توضیحات وزیر نفت در مجلس در رابطه با اقدامات انجام‌شده جهت تأمین سوخت نیروگاه‌ها مواضع متناقض مقامات انگلیس درباره حکم بازداشت نتانیاهو آیا توافق آتش بس در لبنان نزدیک است؟ مجروح شدن ۲ شهروند غیرنظامی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حمص حمله هوایی رژیم صهیونیستی به چند پل در حومه حمص سوریه روسیه: آمریکا با وتوی قطعنامه آتش بس غزه در جهان منزوی می‌شود اردوغان: به حمایت از برادرانمان در فلسطین ادامه می‌دهیم وزیر اقتصاد: مصمم به ایفای تعهدات خود در قبال بانک توسعه اسلامی هستیم فرمانده تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی خانه نشین شد مخبر: دولت‌ها چاره‌ای جز کوچک شدن ندارند تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت (۵ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پایان ۱۲ سال ریاست

  • کد خبر: ۲۷۵۴۱
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳
پایان ۱۲ سال ریاست
محمد مهاجری - روزنامه نگار
۱۲ سال ریاست علی لاریجانی بر مجلس شورای اسلامی پایان یافت و او همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد و خود نیز در مصاحبه اخیر تلویزیونی‌اش گفت، به دانشگاه خواهد رفت؛ مهندس فلسفه‌خوانده، نماینده طبقه متفکر روشنفکری که دین را از سرچشمه‌های زلالی، چون آیت‌ا... میرزاهاشم آملی و استاد مرتضی مطهری فرا گرفته است؛ ۲ شخصیتی که اعتدال ویژگی برجسته‌شان بوده و در عین حال بر اصول خود پای‌بند بوده‌اند.
لاریجانی به‌لحاظ سیاسی در اردوگاه اصول‌گرایی تعریف می‌شود، اما از جنس بزرگانی، چون مرحوم آیت‌ا... مهدوی‌کنی و حبیب‌ا... عسگراولادی. نه‌فقط نسیم‌های سیاسی که تندباد‌ها نیز او را نلرزانده است در برابر هجوم آدم‌های بی‌تربیت و بداخلاق، عنان طاقت از کف رها نکرده و در بحران‌های جدی کشور به‌سان لنگرگاهی مطمئن عمل کرده است.
در دورانی که هر روز در روزنامه‌های صبح و عصر به او ناسزا می‌گفتند، آرامش خود را از دست نداد و در روز‌هایی که تندرو‌های مثلا ارزشی غیظشان را با پرتاب‌کردن کفش و مهر به‌سمت او بروز دادند، واکنش نشان نداد. شاید اگر کمترین اعتنایی به آن حرف‌وحدیث‌ها می‌داشت، شأنش این نبود که الآن از آن برخوردار است. لاریجانی هرگز دنبال اینکه به تیتر رسانه‌ها تبدیل شود نبود. خاطرم هست در روزگاران روزنامه جام‌جم، تأکیدش این بود که هرگز تیتری از او بر صفحه اول ننشیند و در انعکاس حرف‌هایش در روزنامه به‌حداقل ممکن اکتفا شود.
شوخ‌طبعی‌اش زبانزد همگان است. یک بار که یکی از مسئولان مو‌های خود را رنگ کرده بود، نزد او می‌آید و او خیلی جدی می‌پرسد: حال ابوی چطور است؟ طرف تعجب می‌کند و می‌گوید شما که می‌دانید پدرم سال‌هاست به‌رحمت خدا رفته است! و بلافاصله خودش متوجه می‌شود که اشاره لاریجانی به خضاب مو‌های اوست که او را به‌حدی جوان نشان داده است که باید حال ابوی‌اش را بپرسد.
رئیس مجالس هشتم و نهم و دهم از اخلاق‌مدارترین سیاستمدارانی است که می‌شود در ایران سراغ گرفت. در انتخابات سال ۸۴ در ستاد انتخاباتی‌اش رخصت کمترین هتک حرمت به دیگر نامزد‌ها را نمی‌داد و حتی گاهی که از کسی بدگویی می‌شد یا از تخریب‌هایی که توسط کاندیدا‌ها صورت می‌گرفت، سخن به‌میان می‌آمد، اعضای ستادش را به خویشتنداری دعوت می‌کرد.
جز یک مورد در مجلس، هرگز ندیدم از خودش دفاع کند؛ آن هم موردی بود که به وی تهمت زدند که نظر خودش را به‌جای دیدگاه رهبر معظم انقلاب مطرح کرده است. او در جلسه دیروز مجلس هم تنها به‌دفاع از مجلس و نمایندگان پرداخت و در برابر بی‌انصافی‌هایی که نسبت به خانه ملت رخ داده است، از آن دفاع کرد. آنجا از جایگزین‌شدن ادبیات «بگم‌بگم» توسط یک نهاد نظارتی گلایه کرد؛ به روشی تاخت که می‌تواند امنیت روانی جامعه را بر هم بزند.
لاریجانی از معدود افرادی است که می‌شود به نظراتش نقد داشت، حرفشان را قبول نکرد، روششان را ناسودمند دانست، اما نمی‌توان دوستشان نداشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->